KK Partizan 2024/25 - Page 329 - Košarka - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted

Realno, ovo je prvi put ove sezone da vas je neko odvalio. Protiv Fenera je bilo daleko bezbolnije. Gotovo da nema evroligaša koji nije doživeo ovakav ili sličan poraz. Moralo se i to jednom dogoditi. Ono što ne valja da nemate dobar raspored do kraja, jedino Alba je sigurica i onda tri pakleno teške utakmice. Želim vam sreću!

Posted

Kao sto sam napisao... mogao sam kucu staviti da cemo izgubiti...

prosto efes igra vrh kosarku, mnogo su zajebani, a mi smo ozbiljno u kanalu...

Ovaj poraz ni da me taone, kao sto rekoh jer sam ga ocekivao

Posted

Logično da je veća vjerovatnoća da ćeš imati više ofanzivnih skokova kad ništa ne pogađjaš. 

Efes je prejak. Možda i najbolje složena ekipa u EL sa po dva vrhunska igrača na svakoj poziciji.

Zašto igraju tako promjenljivo cijele sezone, nemam pojma. 

Partizan potonuo nakon prve četvrtine u Blaugrani i kanal je sve dublji. Dodje tako taj period, ništa neobično. Sad ide Alba i prilika da se vratite na pobjednički kolosjek. 

Rekao bih da su i ovi što su se vratili iz povrede malo poremetili koncepciju ekipe i hijerarhiju. 

Nekad je bolje kad igraš sa skraćenom rotacijom, čini mi se. 

• Like 3
Posted (edited)
8 minutes ago, wrach said:

S obzirom da Zeljko nije uzeo mikrofon nakon meca i izvinio se svima u Areni na onome sto su gledali, nadam se da ce ih naterati da pisaju krv posle treninga pa da casno igraju preostale utakmice.

Ko nece, neka ide.

Trebalo bi i njega neko da natera isto, samo u njegovoj sferi planiranja, motivisanja,vodjenja i prilagodjavanja. Samo sto takvog nemamo.

Edited by MC Thunder 2
  • Like 3
Posted
7 hours ago, DameTime said:

Elem, dupe je (uvek) pozadi, nek probaju da se ne naguze, da izvinete na gej referencama.

I oni se upravo naguze.

Mislim da prvi put nemam baš ništa pozitivno da napišem. I na 2-8 su se videli obrisi nečega, borba i želja. Ovo večeras je bilo baš sramotno, and that's really something, pošto ja jednom u nikad prozivam igrače za prikazanu volju i energiju na terenu. 

Ta količina gluposti i dekoncentracije u oba pravca se retko viđa. Ne mogu ni Željka da branim, nisam videla koji je njegov gameplan?

Jeste Efes odlična ekipa, nakrcani su kvalitetom i nije problem izgubiti od njih, ali ne na ovaj način.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Ovo je bilo sramotno. 

Nema opravdanja, svi su fejlovali, na čelu sa Željkom. Vidi se da su neiskusni za ovakve utakmice u EL, ali ovakvi kolapsi nisu dozvoljeni na domaćem terenu. Ovo je bila klasična izdaja, ali što je najgore, sve sam znao već posle 3 min, tu sam pregoreo i do kraja utakmice sam bio manje više miran.

Nema šta da se komentariše. Nije bitan ni plasman na tabeli, ništa nije bitno, jednostavno ne smeš ovako da izgledaš na terenu.

P.S. Na neki uvrnut način mi je i drago što se ovako nešto desilo na utakmici gde vođa forsira CSKA, a istovremeno pizdi kao ris (a ne može to da pokaže) na 'Ko ne skače, taj je ćaci'. Eat shit.

• Like 8
Posted (edited)

Dan kasnije. 

Uspeli su da mi ogade košarku u prvom poluvremenu, tako da drugo nisam ni gledao i bolje je. Neka teska psihoza i kanal. Pratim Partizan negde od 1990. i ovoliku neprijatnost i sramotu sa njihove strane nikad nisam doživeo. Nema povratka. Izgledali su ne kao da su prvi put igrali zajedno, već kao da je velika većina prvi put uzela loptu u ruke bez elementarnog znanja o košarci.

Tuga, cemer, jad. 

Edited by Jakob Aman
Posted

Obradović da skrati rotaciju maksimalno. 

Džons, Braun i Bonga bar po 30min, dva centra bar po 25, Lundberg oko 15min.

Marinković, Nilikina, Majk u nekim specijalima do 10min, Vašington ni toliko (ako ga krene onda ostaje duže).

Možete da dobijete 3/4 i budete u igri za PI do samog kraja.

• Like 1
Posted

I dalje volim ovaj tim, iako nam je doneo poniženje koje nismo videli 25 godina sigurno. U sportu je normalno da se pukne ponekad, ali ovde nije samo to problem. Ovo je bila predaja (izdaja) na više nivoa, u odsudnom trenutku. 

Pazite ovo, već nekoliko godina imamo tim sa većinom stranaca, od vrh individualaca do vrh timskih igrača, kvaliteta je prošlo samo tako. Medjutim, svi znaju samo za to kako je “kad te vole” dok nemaju ideju kako je suprotno, nemaju strahopoštovanje. Navukli su se na ljubav i sem toga - ne znaju. Muda (ponekad) imaju, ali srce… plašim se da smo videli da nikad neće. A to je odnos prema dresu, prema navijačima i “kad te ne vole”. Ne znam da l me kontate. Ali ovde skoro daleko su zaslužili da im se zapali autobus da skapiraju konačno 100% gde su došli i šta se od njih traži.

Prošlogodišnji tim je stizao ovakve razlike na suvi individualni kvalitet, ovaj tim nije to - više je “tim” a ceo tim je juče pukao. Nemaju poštovanja, nemaju straha… što kaže neko - sutra će već u šoping. Moraju se kazniti nekako, ne znam kako. Opet su dobili nagradu “i kad ne budeš prvi ti”, nezasluženo. U karantin, braćo. Ili ćemo i vas da krenemo da pumpamo, ne znam, ne znam…

• Like 1
Posted

Tim 21/22

Kvalitet 7

Hemija 7

Muda 7

IQ 5

Srce 6

Tim 22/23

Kvalitet 8

Hemija 9

Muda 8

IQ 7

Srce 7

Tim 23/24

Kvalitet 9

Hemija 6

Muda 7

IQ 5

Srce 6

Tim 24/25

Kvalitet 7

Hemija 9

Muda 8

IQ 6

Srce 5

Ispravite me gde grešim, korigovaću ocene. 😄

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Tim 22/23 je imao veci kvalitet nego 23/24. Nema u potonjem nista nalik Lesoru i Exumu. Ostalo je ok...

Mada bih do sinoc pare stavio na to da ovaj aktuelni tim ima veliko srce koje usporava manjak IQ...ali sad vise ne znam...mozda to demonstriraju u preostala 4 kola, a ovo se ispostavi kao samo jedan uzasan krizni period...🥲

Za mene bi pobede u Minhenu i Kaunasu bile dovoljne da oprostim ovo sinoc, ali samo ako su propracene i sa preostale 2 pobede.

I dodjavola, DOSTA VISE JEBENO SA VJ DRESOVIMA !!!

Edited by MC Thunder 2
  • Like 1
Posted (edited)

Juče sam skapirao razliku izmedju muda i srca, nije isto jbg. Lako je kidati kad te svi vole i tapšu, ajde da ih vidim kako ”kidaju” kad bi im sad prevrnuli autobus i nalupali šamare (bar figurativno). Nema tu srca dobri moj, mogu samo da se nadure i okrenu ledja (i odu u shopping). Da li neki igrač iz ove ekipe ima srce kao Ledej ili Naneli? Slušam?

Ovo za kvalitet, možda si u pravu, ali tim iz prošle dine je po imenima bio najjači u skorijoj istoriji, iako na terenu baš i ne. Npr Lesor nije bio ime ko Kaminski pre nego što je došao kod nas. Exum smatran za propaliteta itd. Možda je trebalo za ovu sezonu da dignem kvalitet za jednu ocenu, ali jbg pod utiskom sam. 😄

Edited by Davai Davai
Posted

Dobro, ne treba ni odlaziti u krajnost. U Barsi su se borili, odigrali odličnu 1/4 i kasnije uspeli da se vrate iz ponora, samo su bili dekoncentrisani i glupi. Ovo je zaista neoprostivo ali hajde da vidimo da li su sposobni da se sastave, dešavalo se i ranije ove sezone. Nije lak ni bio povratak nakon 2-8 pa su pokazali karakter, da li ga imaju sada? Onaj bazičan ljudski karakter da budeš pošten prema ekipi i navijačima.

• Like 2
Posted

Meni ovo sinoc nije bilo puno do nas. Mislim jeste donekle - sinoc nismo mogli vola da ubodemo. Ja sam video zelju i htenje, ali pucali smo corke. Pa ne mogu se bez zelje ostvariti 20+ ofanzivna skoka, nismo mi tolike srece pa da nam lopte same padaju u ruke. Ubili su nas u pojam u prvom poluvremenu. Lik koji na poslednje 3 utakmice sutira 1/7 za 3p sinoc ima 5/5. Nama napad stuca vec neko vreme. Bez Karlika smo smesni, a on opet masi zicere i bacanja, stedi se faulova u odbrani. Malo smo se poneli onom serijom pobeda, cak i nekim optimisticnim izjavama igraca, ali mozda je ovo realnost.

Tom logikom realno je da dobijemo samo Albu do kraja sto nece biti dovoljno za top10. 

• Like 5
Posted

Lični utisak mi je bio da nikad nisam gledao gori Partizan.

Manje kvalitetan da u onim siromasnim sezonama, ali nikad gori po igri.

Prilicno neobjasnjivo.