Son_of_a_gun Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Hm, ja sam imao info da je dobro, tj. “biće dobro”. Aj da sačekamo sutra ali imam utisak da nećemo od Željka puno saznati osim da (vjerovatno) neće igrati. Vjerujem još uvijek u info da nije ništa strašno.
Son_of_a_gun Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ortoza neka po slici. Nije longeta ili ne daj Bože gips.
Stiletto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 25 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ortoza neka po slici. Nije longeta ili ne daj Bože gips. Pa okačite sliku ovde da vidi @Eddard , čovek je stručnjak za to. 1
Jonas Lunden Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 10 hours ago, TripleJ said: Zanimljivo je da uprkos ovih 0/9 ima 40% za 3 poena u dosadasnjem delu sezone. Inace @Jonas Lunden ovaj mali nas je zakopao pre dve godine u play off-u Aba lige i zamalo izbacio u 1/4 finalu. Studentski centar? 1
realno *w Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, Tex_Willer said: Fiksator nije nuzno veliki problem, nadam se da je tu do Barse. Sve se crta Lakic na Monekea cak i primarno od starta. Meni i jedna utakmice previše, kad ti dolazi ekipa koju moraš da pobediš, a najbolji igrač im je četvorka. Bonga je bio poštećen kupa, upravo da bi se sačuvao za ovaj nastavak EL, a on se mamlaz povredi. 1
DameTime Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Nažalost, rizik od povrede je konstantan, kao što smo viđali igrač se povredi i na treningu. Ova ekipa je već navikla na skraćenu rotaciju, sticajem okolnosti, ne sumnjam da će se prilagoditi i izvući utakmicu. Spoiler Nije baš da im bezuslovno verujem, ali dovoljno 😁
Dzep Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Pošto nas je EL opravdano kaznila i time banovala i moj sektor (zasluženo usled navale horde koja je ispod svakog komentara), da li je još neko u sličnoj situaciji i da li mu je klub možda poslao famozni mejl sa instrukcijama gde će sedeti?
Dzep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 15 minutes ago, Dorcol said: Da li neko od kolega ide 14. u Barselonu? Ne možeš ni da zamisliš koliko bih želeo, čak ni lova nije u pitanju, ali život se isprečio 1
Marvin Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Utakmice od interesa u ovom kolu: Armani - Monako: ne bi bilo lose da Armani izgubi, ali nije bas ni da Monako puca od forme. Pariz - Bajern: nekako mi se cini da su vece sanse da Pariz padne (pogotovo ako izgube od Fenera u onoj zaostaloj utakmici), tako da navijam za njihov poraz. Real - Barsa. Real ima slabiji skor ali Barsa igra vec neko vreme lose + su osakaceni povredama. Tako da je pobeda domacina daleko Real-nija, na zalost. Od ostalih, verujem da Zvezda i Efes dobijaju kod kuce. Edited 5 hours ago by Marvin
Čvarkov Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Marvin said: Armani - Monako: ne bi bilo lose da Armani izgubi, ali nije bas ni da Monako puca od forme. Pariz - Bajern: nekako mi se cini da su vece sanse da Pariz padne (pogotovo ako izgube od Fenera u onoj zaostaloj utakmici), tako da navijam za njihov poraz. Sve isto samo kontra. 4
MC Thunder 2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dobro je sto nismo doveli cetvorku, eto. Zeljku se crtaju znakovi NA putu koliko je tvrdoglav, zajebao se ili eto "nije uspeo" da nadje igraca na toj poziciji. 1 univerzum mu porucuje, aloo brate stil.
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 13 minutes ago, Marvin said: Utakmice od interesa u ovom kolu: Armani - Monako: ne bi bilo lose da Armani izgubi, ali nije bas ni da Monako puca od forme. Baš ovo, svakako da nam odgovara pobeda Monaka, ali ne verujem im baš ništa, naročito na strani. 13 minutes ago, Marvin said: Pariz - Bajern: nekako mi se cini da su vece sanse da Pariz padne (pogotovo ako izgube od Fenera u onoj zaostaloj utakmici), tako da navijam za njihov poraz. Apsolutno, Bajern nam beži 2 pobede + idemo tamo, ne bih se zanosio tu. Ovo što kažeš, Pariz je u situaciji da može da izgubi naredne 2, ako mi dobijemo, eto ih na pobedu zaostatka + lošiji međusobni skor sa nama. 13 minutes ago, Marvin said: Real - Barsa. Real ima slabiji skor ali Barsa igra vec neko vreme lose + su osakaceni povredama. Tako da je pobeda domacina daleko Real-nija, na zalost. I ovde se slažem. Real pobedu manje, ali mnogo lakše mogu njih da zamislim da uđu u ozbiljnu seriju, nego Barsa. I to Barsa bez Pantera, pa i u Njunjeza... Uglavnom to 8. mesto deluje kao baš best-best-case scenario. U smislu da se možemo nadati da prestignemo Pariz, ali da su male šanse da se oba Španca i Milano, zadrže iza. 1
DameTime Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 28 minutes ago, MC Thunder 2 said: Zeljku se crtaju znakovi NA putu Meanwhile Željko dok čita listu četvorki koju mu je dao Savić:
Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 28 minutes ago, realno *w said: Apsolutno, Bajern nam beži 2 pobede + idemo tamo, ne bih se zanosio tu. Jeste loženje ali njihovim porazom uz našu pobedu bismo bili samo na jednu pobedu razlike a u međusobnom duelu bismo mogli da pokažemo da li zaslužujemo da budemo pre njih. Pariz deluje da će pasti u svakom slučaju.
kendrick duckworth Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pariz - Bajern Pariz ima Fener 2x, Monako kući, Žalgirio tamo, Armani kući, PAO tamo, Real tamo i Albu kući za kraj. Bajern ima komšije i Efes kući, Baskoniju i Barsu tamo, čekaju nas kući, gostuju Makabiju i čekaju Fener u Minhenu za kraj. Na prvu teško za izabrati, ali je izglednije da će Pariz pogubiti više nego Bajern do kraja. U našem wet dream scenariju, that being 6. pozicija, osim što bismo morali da tamanimo svašta do kraja, potrebno nam je i da Bajern izgubi većinu utakmica. Mislim da je 6. mesto baš daleko, stoga navijam za Bajern večeras, a posle naših gostovanja i pred meč u Minhenu, možda revidiram. Armani - Monako Armani čeka Fener, pa gostuju komšijama, Parizu i Realu, čekaju Barsu, gostuju Virtusu i zatvaraju sa Baskonijom kući. Monako gostuje Parizu i Makabiju, čekaju Fener i Žalgirio, gostuju u Pireju, čekaju PAO, i gostuju ASVEL-u za kraj. Ovo je no brainer, Armani je na istom skoru kao i mi, i najveća pretnja za mesta na koja mi pretendujemo. Videh da su šutirali 1/21 za 3 u finalu kupa protiv Trenta i izgubili, dakle sve miriše na 13/24 večeras i jedno 10ak razlike. Monako baš oscilira ali ne vidim da će se baš raspasti, pa nas neće interesovati previše šta rade do kraja. Real - Barsa Real gostuje PAO-u i Virtusu, zatim čekaju ASVEL i Armani, gostuju komšijama, čekaju Pariz, i za kraj, dolaze nama u goste. Barsa gostuje Albi, čekaju nas, Žalgirio pa Bajern, gostuju Armaniju i Feneru, i čekaju Virtus za kraj. Ovde je na prvi pogled baš zajebano, ali svakako više verujem da će se Real podići, odnosno da i ako nisu u nekom dobrom ritmu, mogu da pobeđuju na više načina. Pošto ne mogu obe ekipe da izgube, a dugoročno je izglednije da će nam Real biti ozbiljnija pretnja, bilo bi lepo da gosti učine nešto večeras, ali tome dajem baš mizerne šanse. Ostale dve utakmice nas realno ne interesuju, Fener gostuje Makabiju, dok komšije čekaju Trinkijev Žalgirio. Da su zeleni kompletni, pa da krajičkom oka ispratimo, ovako mislim da sledi prašenje i generalno kao i kod Monaka, ne preterano značajno šta će uraditi do kraja takmičenja. Jedino usput ako mogu da nam nekog konkurenta sklone. Definitivno utakmica u Milanu se ističe kao nama najvažnija ne-naša utakmica, ovo ću ispratiti sa glavnim fokusom, udrite kneževi. 2
TripleJ Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Dorcol said: Da li neko od kolega ide 14. u Barselonu? Jel ide neko za Kaunas ? 🙂
kendrick duckworth Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I da, najveća želja mi je da konačno budemo kompletni i da potraje, u najvažnijem periodu sezone. Valjda ćemo danas čuti nešto o Bonginoj povredi, uslikan je sa fiksatorom, što nisam baš siguran da nam mnogo znači glede situacije. Brine malo i drndanje prve četvorke po Amerikama i ekonomskim klasama, za Pokua nisam ni siguran šta je trenutno zaključak, jel hronična jebada sa ramenom, da li mora da odmara... dakle 3/4 igrača koje smo koristili na 4 u EL su ili okrnjeni, ili iznureni ili povređeni, baš zabrinjavajuće. Da nekako preguramo petak pa neka samo Čima ode u +.
kendrick duckworth Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, kendrick duckworth said: Ostale dve utakmice nas realno ne interesuju, Fener gostuje Makabiju, dok komšije čekaju Trinkijev Žalgirio. Da su zeleni kompletni, pa da krajičkom oka ispratimo, ovako mislim da sledi prašenje i generalno kao i kod Monaka, ne preterano značajno šta će uraditi do kraja takmičenja. Jedino usput ako mogu da nam nekog konkurenta sklone. Spoiler 1
MC Thunder 2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Fakin Bonga. Ne kuca u EL iz mnogo izglednijih prilika, ali sad je nasao na +30. Nadam se da nece doci do gde god je moglo, poslo je naopako kao protiv komsija i onda su sanse za pobedu dobre. Uz nase max zalaganje, razume se. Ne smemo imati spore noge u odbrani, tu cemo i tako dobiti ovaj mec. Ne natkurcavanjem u napadu. 1
Recommended Posts