Son_of_a_gun Posted Saturday at 11:37 AM Posted Saturday at 11:37 AM Niko da prokomentariše igre naših za repke. Nakić, Lakić, Balša solidne minutaže i igre u okviru očekivanog. Bongica standardno glue guy, 25 min, sve kolone ispunio, popičkarao se sa Mihailovićem, Crnogorcima, publikom… Full package što bi rekli. Ne znam da li isključenje vuče za sobom suspenziju a to bi bilo baš dobro, da se vrati što prije i stavi Željku na raspolaganje. Brat Ifče rudario skoro 40 min, ispucao deset trica pogodio jednu, promašio i šut za pobjedu. Tukli su ga Gruzini, i njega i Shieldsa. Utisak je da bi u ovoj Danskoj i ja bio reprezentativac. Mike u skladu sa dosadašnjim tokom sezone. 4
DameTime Posted Saturday at 11:44 AM Author Posted Saturday at 11:44 AM (edited) 44 minutes ago, MC Thunder 2 said: Bukvalno mislim da vise ne postoji osoba na forumu koja veruje da si neutralna 😁 Ovako je zanimljivije 😁 Ali ne krivim vas što želite da ovako fenomenomenalna osoba navija za vaš klub 😁 Edited Saturday at 11:50 AM by DameTime 1 2
MC Thunder 2 Posted Saturday at 02:49 PM Posted Saturday at 02:49 PM Nadam se da ekipa nije zaboravila kako se igra EL i kako je treba nastaviti.
fillam Posted Sunday at 01:11 PM Posted Sunday at 01:11 PM Naleteh na statistički podatak za koji mi se čini da skroz prolazi ispod radara, a to je da Brendon Dejvis ove sezone u EL šutira 52.5% za tri poena. Pre ove sezone je za celu evroligašku karijeru postigao 39 trojki, a u dosadašnjem delu sezone je na 21 ubačenih iz 40 pokušaja. 3 3
Stiletto Posted Sunday at 01:32 PM Posted Sunday at 01:32 PM A i pored tolikog procenta, meni i dalje kad se digne na trojku kroz glavu prođe "joj, ne ti...". 2 1
Shonewizard Posted Sunday at 01:48 PM Posted Sunday at 01:48 PM 13 minutes ago, Stiletto said: A i pored tolikog procenta, meni i dalje kad se digne na trojku kroz glavu prođe "joj, ne ti...". Mislim da svi imamo taj momenat, posebno kad prvo fintira sa čeone pozicije, a onda se ipak odluči na šut. Još svaki put djeluje kao kad ti je na 2k timing too late, pa kao da neće ni do prvog obruča, ali pogađa Brendon fantastično. Samo da tako nastavi. 😁 2 2
Jakob Aman Posted Sunday at 02:51 PM Posted Sunday at 02:51 PM Kažnjeni smo 50k jura i petina hale protiv Baskonije... 1
Son_of_a_gun Posted Sunday at 02:52 PM Posted Sunday at 02:52 PM Pored Nilikine danas trenirao i Poku. Thiemann vrti glavom u nevjerici. 5
DameTime Posted Sunday at 02:53 PM Author Posted Sunday at 02:53 PM 1 hour ago, Stiletto said: A i pored tolikog procenta, meni i dalje kad se digne na trojku kroz glavu prođe "joj, ne ti...". Meni baš ne, nekako verujem Rambu kad digne ludačku trojku, pogotovo u odsudnom trenutku 😁 2
MC Thunder 2 Posted Sunday at 04:33 PM Posted Sunday at 04:33 PM Rambo ce ili da je ubode prelepo i za tv špice ili da jedva pipne prvi obruc, bez sredine.
Xpert Posted Sunday at 06:45 PM Posted Sunday at 06:45 PM Bonga pao prilikom kucanja (bas gadno izgledalo), mec zavrsio u trenerci i zavijenom sakom. Valjda nije nista ozbiljnije.
Son_of_a_gun Posted Sunday at 07:24 PM Posted Sunday at 07:24 PM Čini mi se da gore izgleda nego što jeste. Jedini pravi udarac po ruci je dobio od protivničkog igrača, digli su ga saigrači za obje šake, nadam se da nije ništa ozbiljno.
DameTime Posted Sunday at 07:32 PM Author Posted Sunday at 07:32 PM 2 hours ago, kojihit said: Za mene znate da nisam neutralna Ti se bolje polako pripremaj za petak 1
kojihit Posted Sunday at 08:20 PM Posted Sunday at 08:20 PM 46 minutes ago, DameTime said: Ti se bolje polako pripremaj za petak Yes sir ma'am 🫡 1
MC Thunder 2 Posted Sunday at 09:49 PM Posted Sunday at 09:49 PM ...jer zasto bismo bili kompletni...
MC Thunder 2 Posted Monday at 08:49 AM Posted Monday at 08:49 AM (edited) https://youtu.be/NTMqNuS9eig?si=1D1B6Ez1kSlHUWef Kratak intervju sa Sterlingom pred nastavak sezone Edited Monday at 08:50 AM by MC Thunder 2 1 1
JPM Posted Monday at 10:50 AM Posted Monday at 10:50 AM Videlo se odmah da je dobro. Samo su naslovi bili senzacionalistički. 1
MC Thunder 2 Posted Monday at 11:07 AM Posted Monday at 11:07 AM Znajuci kako to ide kod nas, verujem da Frenki Niki nece igrati u petak. Nadam se da bi mogao da zaigra i pomogne u Barseloni.
kojihit Posted Monday at 11:48 AM Posted Monday at 11:48 AM Šečer izjavio da treba da pokažemo da možemo da odemo korak dalje i osvojimo EL, my basement is flooded 2
Dzo23 Posted Monday at 12:01 PM Posted Monday at 12:01 PM Legitimno. Pokazali ste da imate kvalitet za tako nešto. Braun je još prije 2-3 mjeseca rekao da je najbolji šuter u Evropi. U tom trenutku reklo bi se vrlo hrabra izjava, ali on je na terenu pokazao da to i jeste. Mašina od igrača.
Recommended Posts