Jump to content

Recommended Posts

Posted

Niko da prokomentariše igre naših za repke. Nakić, Lakić, Balša solidne minutaže i igre u okviru očekivanog.

Bongica standardno glue guy, 25 min, sve kolone ispunio, popičkarao se sa Mihailovićem, Crnogorcima, publikom… Full package što bi rekli. Ne znam da li isključenje vuče za sobom suspenziju a to bi bilo baš dobro, da se vrati što prije i stavi Željku na raspolaganje.

Brat Ifče rudario skoro 40 min, ispucao deset trica pogodio jednu, promašio i šut za pobjedu. Tukli su ga Gruzini, i njega i Shieldsa. Utisak je da bi u ovoj Danskoj i ja bio  reprezentativac.

Mike u skladu sa dosadašnjim tokom sezone.

• Like 4
Posted (edited)
44 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Bukvalno mislim da vise ne postoji osoba na forumu koja veruje da si neutralna 😁

Ovako je zanimljivije 😁 Ali ne krivim vas što želite da ovako fenomenomenalna osoba navija za vaš klub 😁

Edited by DameTime
  • Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Naleteh na statistički podatak za koji mi se čini da skroz prolazi ispod radara, a to je da Brendon Dejvis ove sezone u EL šutira 52.5% za tri poena. 

Pre ove sezone je za celu evroligašku karijeru postigao 39 trojki, a u dosadašnjem delu sezone je na 21 ubačenih iz 40 pokušaja.

• Like 3
  • WOW 3
Posted
13 minutes ago, Stiletto said:

A i pored tolikog procenta, meni i dalje kad se digne na trojku kroz glavu prođe "joj, ne ti...".

Mislim da svi imamo taj momenat, posebno kad prvo fintira sa čeone pozicije, a onda se ipak odluči na šut. Još svaki put djeluje kao kad ti je na 2k timing too late, pa kao da neće ni do prvog obruča, ali pogađa Brendon fantastično. Samo da tako nastavi. 😁

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
1 hour ago, Stiletto said:

A i pored tolikog procenta, meni i dalje kad se digne na trojku kroz glavu prođe "joj, ne ti...".

Meni baš ne, nekako verujem Rambu kad digne ludačku trojku, pogotovo u odsudnom trenutku 😁

• Like 2
Posted

Legitimno. Pokazali ste da imate kvalitet za tako nešto. Braun je još prije 2-3 mjeseca rekao da je najbolji šuter u Evropi. U tom trenutku reklo bi se vrlo hrabra izjava, ali on je na terenu pokazao da to i jeste. Mašina od igrača.