JPM Posted Saturday at 05:28 PM Share Posted Saturday at 05:28 PM Komšije, neka bude dobra utakmica, da se igrači bore i poštuju i nek pobedi bolji bez uticaja sudija. Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Saturday at 05:58 PM Share Posted Saturday at 05:58 PM I da svi budu zdravi 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted Saturday at 07:25 PM Share Posted Saturday at 07:25 PM Da se niko ne povredi i da koliko toliko prođe sve u sportskim okvirima uzimajući u obzir sve što prati ove utakmice. Ja nekako imam utisak da se ponavlja prvi EL derbi iz ove sezone uprkos našim izostancima tako da očekujem pobedu. Njima fale Braun i Gidraitis za držanje one visoke odbrane te gube tu bitnu prednost kojom su nas dosta mučili. Sa svim ostalim možemo da se izborimo čak i u ovim uslovima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Saturday at 07:44 PM Share Posted Saturday at 07:44 PM Ako pobedimo posteno, da se cestita. Ako pobede oni posteno, da se cestita. Ako izgubimo zbog sudjenja, da se to i istakne bez blama (ali objektivno, bez licnih interpretacija forumasa). Ako oni izgube zbog sudjenja, da se to istakne bez blama (ali objektivno, bez licnih interpretacija forumasa). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Saturday at 08:53 PM Share Posted Saturday at 08:53 PM (edited) Gledao sam ovo malo i iskreno ne razumem kako neko ovo moze da gleda sa uzivanjem. Evo izmedju ostalog druga licna Petruseva je sramotna, covek je bio fauliran a njemu sudjen faul. Ili na primer druga Pokusevskom, cista lopta. Nevezano kako se zavrsi utakmica, ako je tacno da se KLS dobija primat sledece sezone, nadam se da mozemo da posaljemo juniore i ostanemo u ABA. Edited Saturday at 09:11 PM by wrach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted Saturday at 10:00 PM Share Posted Saturday at 10:00 PM Bas sam opusteno gledao utakmicu. Ispizdio sam samo na Washingtona. Decko zamalo "resio" utakmicu. Neverovatan bezobrazluk - sutira iz coska za 3p i ostaje da isprati epilog. I naravno njegov igrac daje trojku. I sledeci njihov napad opet ispada u odbrani kao "mladi majmun" i opet primamo trojku. A i u produzetku je ispadao. Steta sto nije ranije dobio 5u. I opet mozemo da pricamo o sudjenju - bilo je lose. Ne kazem da je neko ostecen, vec da je bilo dosta gresaka. Neko ce reci da je bitno da je isti kriterijum, ja ne bih rekao. I da li je iko verovao da ce bar jednom presuditi u nesportsku ona 2-3 gledanja snimaka?! A uslovi su bili neregularni. Hala je sramotna pogotovo kad uvedes 30% vise od kapaciteta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted Saturday at 10:01 PM Share Posted Saturday at 10:01 PM Mogli smo, nismo. Zaslužena pobjeda KKCZ. Svega se nakupilo na forumu, prijaće mi pauza do Baskonije. 🙂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Saturday at 10:02 PM Share Posted Saturday at 10:02 PM Čestitke komšijama. Neka vas ništa ne odvrati od naše herojske partije, igrali smo sa 8 igrača ovakvu utakmicu (od kojih je jedan Balša), svaka čast momcima 🖤 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Saturday at 10:02 PM Share Posted Saturday at 10:02 PM Jedino smo dobili ubrzano vracanje u formu kapitena. Sve ostalo... Bas Karlik da promasi bacanje za pobedu...prosto nam nije sudjeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted Saturday at 10:03 PM Share Posted Saturday at 10:03 PM Jbg žao mi zbog dr Karlika. Ako neki derbi treba da se izgubi, ovaj mi najlakše pada. I neka bude bar malo sramota Dujana a i Sterlinga. Ostavili su Dzonsa na cedilu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted Saturday at 10:04 PM Share Posted Saturday at 10:04 PM (edited) Ugasio pre produzetka jos , palpitacije od srca napravile bubanj mašine sa sjebanim ležajem. Neću ni da gledam kako se završilo. Vašington ako loše krene utakmicu da se ne uvodi do kraja, ja nisam video da toliko neko bude van fokusa i van mozga. I sad će neka rendom pobeda u EL koju niko ni ne očekuje da nam zamaže oči da imamo tim u kom bi Karlik morao da ima pamet Magnusa Carlsena, Ajnštajna i Marije Kiri kombinovano da bi nam timski IQ prešao 45. Edited Saturday at 10:05 PM by longbowman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted Saturday at 10:05 PM Share Posted Saturday at 10:05 PM (edited) Bas steta sto ce se nakon ovakve Carlikove partije, verovatno najvise pamtiti to promaseno bacanje. Sterling los, ali ovo sta je Wash 'odigrao' je skandalcina. All time dno od partije. A deluje mi da nije svestan uzasa koji je odigrao. P.S. Mislim da nam je procenat dobijenih utakmica 'na 1 loptu' manji od 10%. Nama mozak u takvim situacijama jednostavno prestane da funkcionise. Edited Saturday at 10:08 PM by Xpert 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Saturday at 10:06 PM Share Posted Saturday at 10:06 PM Vidim po komentarima da je dobro sto sam ovo ugasio jos pocetkom drugog poluvremna. Super vest da se Vanja vratio (bar ovo sto vidim statistiku) i da se niko nije povredio. Nadam se da necemo igrati KLS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted Saturday at 10:07 PM Share Posted Saturday at 10:07 PM (edited) Komsiluk, cestitke na lavovskoj borbi, i ozbiljan naklon i kapa dole Karliku, ovo je brutalizacija bila. Doktorski, sto bi rekao moj pokojni cale. Edited Saturday at 10:08 PM by Carl Johnson 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted Saturday at 10:08 PM Share Posted Saturday at 10:08 PM Cestitke komsije,Carlik zver od igracam Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted Saturday at 10:08 PM Share Posted Saturday at 10:08 PM 4 minutes ago, longbowman said: Ugasio pre produzetka jos , palpitacije od srca napravile bubanj mašine sa sjebanim ležajem. Neću ni da gledam kako se završilo. Vašington ako loše krene utakmicu da se ne uvodi do kraja, ja nisam video da toliko neko bude van fokusa i van mozga. I sad će neka rendom pobeda u EL koju niko ni ne očekuje da nam zamaže oči da imamo tim u kom bi Karlik morao da ima pamet Magnusa Carlsena, Ajnštajna i Marije Kiri kombinovano da bi nam timski IQ prešao 45. I ovde nisam mislio na košarkaški IQ, nego na ljudski ovaj svakodnevni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Saturday at 10:10 PM Share Posted Saturday at 10:10 PM (edited) Kad sam video Washingtona da u desetoj sekundi napada sutira sa 10 metara i ne dobacuje do kosa, a ni napad nismo postavili, i nakon toga i dalje ostaje u igri... sve mi je bilo jasno najvaznije je da se niko nije povredio, nismo spustili gace, tu smo negde... idemo dalje edit: komsijama cestitam na pobedi Edited Saturday at 10:11 PM by ScepanScekicSto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind. Posted Saturday at 10:11 PM Share Posted Saturday at 10:11 PM (edited) Edit: losa tema 🙂 admini brisite post Edited Saturday at 10:11 PM by mind. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Saturday at 10:12 PM Share Posted Saturday at 10:12 PM Danas je samo KG bio u fokusu, nikad lakši poraz. Ajmo lagano pripreme za Taukeramiku Kahu laboral Kuću Baskoniju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Saturday at 10:13 PM Share Posted Saturday at 10:13 PM 1 minute ago, mind. said: U dresu Kodi Milera…🔥 Strasno drag trofej, pocevsi od gospodskih manira nase ekipe, preko nipodastavanja takmicenja i trazenja alibija, pa sve do mentaliteta koji nasa ekipa pokazuje iz utakmice u utakmicu. Ova sezona je cisto uzivanje, pa kako bude - bude. Pogresma vrata. I prenesi kolegama da se u pobedi ne treba previse poneti, a mnogima je to vec standard. Cestitke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted Saturday at 10:15 PM Share Posted Saturday at 10:15 PM Ne trolujem vas, ali ako ostanete zdravi možete da osvojite EL. Mi vas mucimo na inteligentnu odbranu, ali retko ko moze tako da je igra u Evropi. Ako do F4 izbegnete Oly, mislim da imate bas realne sanse. 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Saturday at 10:15 PM Share Posted Saturday at 10:15 PM Kad ce Frankie biti spreman da odigra minute, ima li neka procena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Saturday at 10:16 PM Share Posted Saturday at 10:16 PM (edited) 12 minutes ago, longbowman said: I sad će neka rendom pobeda u EL koju niko ni ne očekuje da nam zamaže oči da imamo tim u kom bi Karlik morao da ima pamet Magnusa Carlsena, Ajnštajna i Marije Kiri kombinovano da bi nam timski IQ prešao 45. Mislim da je ovo prilično nefer prema timu, oni su pokazali da kada su iole kompletni itekako imaju rešenja, a rešenja imaju zato što nisu fizički mrtvi. Bonga Ife Dejvis su standardni i jako važni članovi rotacije, bespredmetno je reći koliko su nam oni više falili ako uporedimo sa time ko je njima nedostajao (Gedraitis i Brown). Čak i Mike pomaže protiv njih. Što ti sve govori da je večerašnji meč dobila rotacija, tj kondicija, ne možeš da donosiš racionalne odluke ako igraš zilion minuta, što smo u principu znali pre početka. Ovo je jako dobar tim, uostalom nije uzalud osmi u Evropi trenutno, a ne zaboravi da je izgubio od bolje plasiranog tima u EL, nije kao da smo igrali protiv Krke. Sve u svemu, mala pauza pa će gazimo ponovo 💪💪 Edited Saturday at 10:17 PM by Dzep 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted Saturday at 10:22 PM Share Posted Saturday at 10:22 PM Al da te bezmudni CMM reši u OT... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted Saturday at 10:22 PM Share Posted Saturday at 10:22 PM Herojska partija bez pola sastava. Nemate razloga za nezadovoljstvo. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts