DameTime Posted yesterday at 09:32 AM Author Share Posted yesterday at 09:32 AM Slika dana 10 25 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted yesterday at 09:54 AM Share Posted yesterday at 09:54 AM (edited) Pokušaću da objasnim zašto mislim da je ovo neverovatno važna pobeda: 1. Dan žalosti, ljudi su bića navike, a mislim da je i igračima bilo čudno kao i svima na tribinama zbog specifične situacije. Nema muzike, nema bubnjeva, bilo je nesinhronizovano i nekako tiše nego inače (sem kod pominjanja nepomenika, tu je bilo sinhro na max) i trebalo je u takvoj situaciji slomiti protivnika (za koga mislim da bismo u normalnoj situaciji dobili 10+ lagano); 2. Bilo je potrebno potvrditi pobede na dva gostovanja, skraćena rotacija (ponovo), možeš mnogo više da izgubiš nego što možeš da dobiješ; 3. Pariz krene đonom a mi se opet vratimo, otprilike dva puta, uz 4 igrača koji igraju 30+. I da ne dužim više, kakva apsolutna pobeda sinoć, i na terenu i na tribinama, gde pre svega mislim na pederovanje vođe i na podršku studentima. Nadam se da će se isto nastaviti i na derbiju i da će ga cela hala, zajedno sa gostujućim navijačima, pozdraviti kako valja a i bolje od toga. Što se tiče našeg tima, Bonga nas je izvukao kad nikoga nije htelo, bekovi već drže jedan standard, Lakić je stvarno delovao kao Vesa nekad (samo da je presekao pas u njegovom stilu negde pred kraj druge ali je za santimetar ostao kratak i pojas, trojka), a posebna pohvala za Dejvisa, čita igru, bori se u skladu sa mogućnostima, čak su ga i sudije malo jebale u glavu nepostojećim faulovima, ali nije odustajao i to je to, mora tako a i bolje. Zamerka - Tajrik, dozvolio je da ga ona kocka od igrača nadjača i da bude pametniji od njega, tri puta pravi livadu bekovima, Tajrik ne može da se pomeri. Čini mi se da ostaje bez snage polako, tako da mora neki reset inače smo ga ugasili. Arhiviraj i teraj dalje, sledeći!! Edited yesterday at 10:07 AM by Dzep 15 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted yesterday at 10:05 AM Share Posted yesterday at 10:05 AM Ozbiljna forma...I ozbiljna minutaza za pojedince. Arijan vec par meceva konstantan u odbrani, a sinoc i bonus od dve trojke. Bravo. Bonga i Pokusevski zlata vredni sinoc. Bonga nas drzao u egalu, a Poku ih resio, trojkama i rampom za Haysa. Bravo i za navijace koji su sinoc lepo pozdravili predsednika. I poseban naklon za skandiranje studentima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted yesterday at 10:27 AM Share Posted yesterday at 10:27 AM 49 minutes ago, DameTime said: Slika dana Bošnjaković ovde isti ace ventura, ili iz dumb and dumber 😁 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted yesterday at 10:30 AM Share Posted yesterday at 10:30 AM Mitar i Majk, dumb and dumber vol. 2025 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted yesterday at 10:51 AM Author Share Posted yesterday at 10:51 AM 12 minutes ago, Papanikolesku said: Bošnjaković ovde isti ace ventura, ili iz dumb and dumber 😁 8 minutes ago, MC Thunder 2 said: Mitar i Majk, dumb and dumber vol. 2025 Frensis mode on Frensis mode off Mitar je lutkica i dobro dete, a Mike ishajpovan na maks iako je sinoć dobio krompirić (nula minuta), što je @fillam već lepo primetio... Mej aj pliz ju, to je 🔥 hemija 🔥 Plus poprilično govori o odnosu na relaciji igrači-trener, biće da ne osećaju kako ih maltretira... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 11:11 AM Share Posted yesterday at 11:11 AM Uopste nije lako sve ovo. Mnogo stresa, emocija... 2 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted yesterday at 11:16 AM Author Share Posted yesterday at 11:16 AM Sinoć sam smršala 200g. Ovim tempom ću biti raketa do leta plej ofa Evrolige Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted yesterday at 11:25 AM Share Posted yesterday at 11:25 AM (edited) Da Lakić je bio x faktor. A Poku je bio onda y faktor. Ajmo malo kalkulacije bartjo & Sisters of Mercy. Meni se za pretek prvi crta Milano, za ostalo će se dogovorimo. Edited yesterday at 11:26 AM by odupri se ludilu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted yesterday at 11:29 AM Share Posted yesterday at 11:29 AM Poku koji prvi put u igru ulazi u toku 4/4 i gleda ka parižanima be like: "Who's well rested now, bitches?" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted yesterday at 11:34 AM Share Posted yesterday at 11:34 AM (edited) Jesu dve otablu usle dosta srecno, ali s druge strane imali smo 2-3 promasene relativno otvorene trojke u 2/2, tako da ja racunam da se to iznivelisalo. 9 minutes ago, odupri se ludilu said: Ajmo malo kalkulacije bartjo & Sisters of Mercy. Odma dodje. Veceras igramo na finoj liniji da Efes dobije Milano ali da se ne opuste previse za ostatak sezone :) Uzdam se i u Albatrose da naprave iznenadjenje i dobiju Bajern. A nekako se nadam da ce Pariz do kraja da padne na oko 50% ali videcemo. Ni spanski klubovi ne briljiraju, mozda i tu ima materijala za nadu Edited yesterday at 11:35 AM by Marvin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted yesterday at 11:35 AM Share Posted yesterday at 11:35 AM 5 minutes ago, odupri se ludilu said: Ajmo malo kalkulacije bartjo & Sisters of Mercy. Meni se za pretek prvi crta Milano, za ostalo će se dogovorimo. Ako će Armani biti bez nedelioca i Zakarija duže, realno prvi kandidat za ispadanje iz top10 trke. Večeras su sigurno bez njih dvojice, rešava to Efes lagano, PAO bi valjalo da čačne Žalgiris, uprkos problema na petici sa povredama, očekujem da budu ispred nas na kraju. Duško bi mogao da tuče Kneževe, koji su u ozbiljnom padu forme. Laso nema šanse da izvuče pobedu u Madridu. Makabiju dajem najmanje šanse za povoljan rezultat po nas večeras posle Baskonie, ali bilo bi lepo da se Blatt, Sorkin, Jokubaitis i Hoard zapale i izmuljaju nešto. Nisu baš toliko loši za 5-17. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted yesterday at 12:06 PM Share Posted yesterday at 12:06 PM Ja procitah da je Zek otputovao u Istanbul i da ce biti u rosteru. Nisam siguran za koga da navijamo na toj utakmici. Protiv Efesa tek treba da igramo drugu (i mozda jurimo dvocifrenu razliku), a protiv Armanija vec imamo bolji skor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted yesterday at 12:07 PM Share Posted yesterday at 12:07 PM 31 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Ako će Armani biti bez nedelioca i Zakarija duže, realno prvi kandidat za ispadanje iz top10 trke. Večeras su sigurno bez njih dvojice, rešava to Efes lagano, PAO bi valjalo da čačne Žalgiris, uprkos problema na petici sa povredama, očekujem da budu ispred nas na kraju. Duško bi mogao da tuče Kneževe, koji su u ozbiljnom padu forme. Laso nema šanse da izvuče pobedu u Madridu. Makabiju dajem najmanje šanse za povoljan rezultat po nas večeras posle Baskonie, ali bilo bi lepo da se Blatt, Sorkin, Jokubaitis i Hoard zapale i izmuljaju nešto. Nisu baš toliko loši za 5-17. Negde sam procitao da sa Zakarijem nije nist ozbiljno i da je otputovao sa ekipom u Istanbul. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted yesterday at 12:10 PM Share Posted yesterday at 12:10 PM Ali kako se samo sinoć crtao novi Asvel ili Virtus, pretrnuo sam. Klasični meč gdje stižemo, prestižemo, onda smo kao u kontroli, ali nikako da prelomimo. Dođe crunch time, zablokiramo par puta u napadu, protivniku uđe par nekih suludih šuteva, i to bi bilo to, ende. I tu zapravo staje svo moguće analiziranje, u tih par šuteva, koje je na sreću sinoć ubacio Poku. Arijan ❤️ 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted yesterday at 12:16 PM Share Posted yesterday at 12:16 PM Lepo kaze Arsenije, kada se sve ostavi po strani, kosarka je igra pogodaka i promasaja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted yesterday at 12:19 PM Share Posted yesterday at 12:19 PM Meni je i dalje misterija prva trojka Pokusevskog... onako sa strane, od tablu, kad sam gledao loptu kako leti, pomislio sam nema sansi da udje... druga je klasika iz kvarta nas koji nismo talentovani 😂😂😂😂 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted yesterday at 12:43 PM Share Posted yesterday at 12:43 PM Nešto kontam kako hoće ove table Pokuša da proba sa dve table slanine malo do mase da dođe. Čuj mene proba, pokuša. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted yesterday at 12:48 PM Share Posted yesterday at 12:48 PM 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted yesterday at 01:30 PM Share Posted yesterday at 01:30 PM Nadam se da će bar Dujan biti spreman za derbi. Preko je potreban još jedan bek u rotaciji. Prevelika je potrošnja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted yesterday at 02:08 PM Share Posted yesterday at 02:08 PM 23 hours ago, realno *w said: @ Lakić na TJa Ma... ne deluje mi to kao dobra ideja, prebrz je za njiih. Jedino neka timska varijanta sa planskim usmeravanjima, preuzimanjima itd. Može ipak Lakić i 1 na 1 😄 Luda je bila ona poluzona kad TJ ima mismeč, ali lud je bio i Arijana u 1 na 1 odbrani, ono što kaže kreator ovog tvita, sve vrste odbrane: Pogledajte treći klip, koju kretnju mora da odradi Hifi, da bi samo primio loptu na 10 metara od koša, bez ikakve prednosti. Onda nakon nekoliko sprintova, 2 duela, tek kreće u dribling i naravno da su onda šanse da taj šut udje dosta male. U prvoj četvrtini Arijan 2 puta samo vraća loptu kad je sam i Žoc mu na prvom tajmautu pokazuje da mora da šutne. Prva sledeća je ušla. Druga stvar - koliko smo pričali o problemima sa skokom, kada se lopta odbije na perimetar. Takozvane "ničije". Lakić juče pokazao koliko tu nema mudrosti nikakve, jednostavno želiš tu loptu ili je ne želiš. Išao na svaku, uzeo 3-4 lopte, koje su mnogo značile. _________ Drugi na listi za hejlovanje je Bonga. Jako je bitno da je pronašao igru unutar trojke, da tu ima sve više ubacivanja, katova, ulaza... Ima on kapacitet da ubaci 8-10 poena i bez trojke. Treći, tihi vojnik Ife. Nekako sve iz drugog plana, onda pogledaš statse, vidiš 37 minuta, 7 asistencija, 1 izgubljena, trojke, sve... 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kursula Posted yesterday at 02:30 PM Share Posted yesterday at 02:30 PM Obratite paznju kako je Hifi bio frustriran nacinom na koji ga je Lakic cuvao, par puta je gledao ka klupi i kao da je pitao ko je bre ovaj, ne mogu da disem od njega. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted yesterday at 03:09 PM Share Posted yesterday at 03:09 PM 56 minutes ago, realno *w said: Druga stvar - koliko smo pričali o problemima sa skokom, kada se lopta odbije na perimetar. Takozvane "ničije". Lakić juče pokazao koliko tu nema mudrosti nikakve, jednostavno želiš tu loptu ili je ne želiš. Išao na svaku, uzeo 3-4 lopte, koje su mnogo značile. Lepo rečeno. Koliko puta čuješ pobeda/poraz na jednu loptu. Možda je baš ta za koju si se borio presudna u konačnici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted yesterday at 03:35 PM Author Share Posted yesterday at 03:35 PM 24 minutes ago, Papanikolesku said: Lepo rečeno. Koliko puta čuješ pobeda/poraz na jednu loptu. Možda je baš ta za koju si se borio presudna u konačnici. Zaboravio si kad sam ti govorila da je skok stvar koncentracije i voljnog momenta, a ti mene ubeđivao kako ovi igrači ne mogu da skaču bolje, da je neophodna doselekcija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted yesterday at 03:57 PM Share Posted yesterday at 03:57 PM (edited) Ultra, ultra vazna pobeda. Specificna atmosfera, atipican protivnik, neprijatan, koji zahteva maksimalni fokus svake sekunde... i jos smo uzasno krenuli sa 34 primljena poena u 1/4. Bonga nam je drzao glavu iznad vode, kao i izvrstan sut. Uspeli smo preokrenuti, ali ne i da se odlepimo i mnogo sam se plasio kraja utakmice. Mi smo, ocito, riknuli, ali srecom ni oni nisu blistali, te je infarkt zavrsnica izbegnuta. Ali ta napetost koja se osecala u dvorani, bukvalno se mogla seci nozem. Nikome nije bilo svejedno poslednjih 5 minuta. Moram da istaknem role Lakica i Pokua. Kad se sve sabere i oduzme, njihovi potezi su prelomili da se curak okrene na nasu stranu. Lakic sa sjajnom odbranom i maksimlnim pozrtvovanjem, sto mu je za nagradu donelo 2 trojke. Sa druge strane Poku, takodje korektna odbrana i 2 trojke od tablu. Sa mog mesta nisam bio ni svestan da je i prva trojka bila o tablu. 😄 Vala smo i zasluzili da sreca malo i nas pogleda. Bilo kako bilo, konacno smo u plusu i nemamo nameru da se vratimo u minus. Lepse je ovako. Sledi domaci derbi, jos jedna utakmica koja se 'mora' dobiti, a do tad, mogli bi i neki rezultati da nam idu na ruku. Edited yesterday at 03:59 PM by Xpert 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts