Jump to content

Recommended Posts

John Brown je idealan 'đubretar' za nas, svaka ničija lopta je njegova, šiba se ko god da je dole, a ume i da ubode spolja. 

Pitanje je koliko je zdrav a njegov dolazak bi značio i nula min za Pokua - što će reći da neće doći. Pre sezone sam ga dozivao, kad nisam ni znao da je povređen, ni sad nam ne bi loše legao, naprotiv, ali iskreno ne verujem da ikoga dovodimo

• WOW 1

Ako bi JB3 bio mentalno spreman da igra/šiba se kao i pre povrede - obe ruke za.

U tom hipotetickom scenariju - Poku neka igra 25 min u ABA kako god da mu ide. U EL ako se vidi da je u toj tekmi igrac manje na terenu, na klupu do kraja, poput derbija. Ako je suprotno, neka je na terenu dokle god doprinosi ili nas direktno ne kanali. Znam da ce se neki od vas uhvatiti za igrac raste kad se trpi teoriju, ali mi imamo 3-8 u sezoni kada svako dobija svakog osim nas...Jbg, drago mi je kada razvijemo domaceg mladog igraca, ali mi je Partizan i rezultat kluba drazi.

Opet, sve to hipoteticki.

• Like 2

19 minutes ago, Papanikolesku said:

Pošten je igrač Frenki.. Kao i Bonga. Odlični u onome što najbolje rade, sve dok ne izađu iz svojih cipela, pa se tako potrefi da nam njih dvojica rešavaju u klaču. 

Ne valja kad rešava (samo) Iffe, ne valja kad rešavaju Frenki&Bonga... Grobarima se ne može ugoditi 😁

Edited by DameTime
zagrada
  • Ha-ha 1

27 minutes ago, Papanikolesku said:

Frenki je dokazao kakav je klačer tri puta u nizu. Za njega ne važi ni ona treća sreća 😄

Neka me ispravi neki matematičar ako grešim, ali tu više važi zakon velikih brojeva. Koliko puta je dosad promašio, jednom mora da pogodi 🙂

• Ha-ha 1

6 minutes ago, Stiletto said:

Neka me ispravi neki matematičar ako grešim, ali tu više važi zakon velikih brojeva. Koliko puta je dosad promašio, jednom mora da pogodi 🙂

Zakon velikih brojeva svakako može da važi, ako Frenki bude šutnuo ogroman broj klač trojki, procenat ubačenih bi trebalo da krene da konvergira ka njegovom uobičajenom procentu šuta za tri poena.

Ali mislim da je bitnije pitanje od toga: da li vi želite da Frenki uzme ogroman broj klač trojki kako bi se ovo desilo?

• Like 1
  • Thanks 1

11 minutes ago, Stiletto said:

Ko Kronosove fore, od 20 upisa jedan bude smešan... 😛

• Like 1
  • Ha-ha 7

1 hour ago, DameTime said:

Ne valja kad rešava (samo) Iffe, ne valja kad rešavaju Frenki&Bonga... Grobarima se ne može ugoditi 😁

Nije dobro Bijelo dugme

Nije dobra Katarina

Šta je dobro, šta nam treba?

Kičme, Kičme Disciplina

• Like 2
  • Love 2

1 hour ago, DameTime said:

Moze. Neka makar jednom nacrta da resavaju Braun ili Karlik.

Hell, cak bih prihvatio i Rambo da resava.

Edited by MC Thunder 2
  • Like 1

1 hour ago, Barkley#34 said:

Nepravedno je reći da Frenki izlazi iz svojih cipela, a slično mislim i za Bongu.

A bogami, bilo je podosta situacija u prethodnih 11 kola gde Frenki iz driblinga i step backa šutne za 3, što mislim da nije neophodno. Iz spot upa sve okej, takve šuteve i treba da uzima. On u principu isporučuje svoje, i napred i nazad, a naglašavam da je izlazak iz cipela i to da nam on rešava tekme u klaču. Podvlačim, Frenki je pošten igrač i možda jedini u ekipi koji zna da napravi pametan faul, uvek. 

1 hour ago, Stiletto said:

Zakon velikih brojeva zahteva veliki broj ponavljanja - u ovom primeru je prikladniji Monte Carlo/Gambler's fallacy - budući da se nadamo da će zbog prethodna tri promašena clutch šuta, sledeći pre ući nego što neće.

Da je Frenki za rulet stolom, pred njim je četvrta ruka na koju stavlja ulog, prethodna tri puta je igrao na crno, a rulet je bacao crveno... šansa da će ovaj put pasti crno je ista kao da će pasti i crvena, budući da je svaki spin točka nezavisan u odnosu na prethodne... isto kao i klač trica.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Tuzno 1

51 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Moze. Neka makar jednom nacrta da resavaju Braun ili Karlik.

Hell, cak bih prihvatio i Rambo da resava.

Nijednom nije crtano da zavrsava Frenki, splet okolnosti je oba puta doveo do toga.