TripleJ Posted October 20 Share Posted October 20 uf, ovo je bilo bas lose u drugom poluvremenu 🙂 ali dobismo, za razliku od proslih godina. Bakica zasluzuje pohvale. Mada, kad vidis protiv koga je igrao na drugoj strani, nije ni cudo sto je izgledao kao zli Zo iz najboljih dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted October 20 Share Posted October 20 Na ovih 5 mečeva u ABAi Balša iz igre šutira 18/21 😁 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted October 20 Share Posted October 20 Virtus nije igrao utakmicu domaceg prvenstva, odlozena je. Bice sveziji u sredu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted October 21 Share Posted October 21 Za obozavaoce lika i dela koliko boli kad se ovako prikaze 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 21 Share Posted October 21 Tako se poklopilo da sam propustio samo 3/4, stoga mi je i utisak poprilično drugačiji od većine topinga. Balša u 2/4 je pravo osveženje, 4/4 dramica & standardna ABA krasotica ali ovaj tim mi uliva već sada više poverenja od prošlogodišnjeg da će ispravno pokušati da reši utakmicu. Bo(g)ngin polu flouter i Nilikinina trica nisu prošli dobro ali ovaj drugi je valjda uzet nakon ideje stručnog štaba i sa time mogu da živim. Neka pregurasmo ovo, domaćinska atmosfera i požrtvovani domaćini, a vala mi se smuči kad god vidim prezime Mihailović protiv nas. Malo se pribojavam srede, gost sa 0:4, must win utakmica, ali verujem da nastavljamo pobednički niz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 21 Share Posted October 21 Pribojavam se i ja, posto je ocigledno da cemo opet igrati sa skracenom rotacijom. Virtus je dovoljno kvalitetan da moze lagano da nas tresne ako ne donesemo svoj A-game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted October 21 Share Posted October 21 Previše dramite. Bonga igrao 29 minuta, a on mi deluje kao da može i 40 minuta da igra bez problema tri dana zaredom. Karlik 27 min - njemu je svakako potrebno da se malo više uvede u tim i restartuje nakon OI. Vanja 23, Sterling 21, Nilikina 15, Tajrik 17, Koprivica 23, Nakić 20...pomračenje u trećoj je prouzrokovalo manju minutažu Ajzee, a i moraju da budu oprezni sa njim da opet ne obnovi povredu u ovako fizikalnoj utakmici. Da smo ih rutinirali, kao što je trebalo, verovatno bi i DV ušao. Slažem se da mora da ima koji minut ali verovatno je tu uključeno i neko Željkovo disciplinovanje i stavljanje do znanja gde je kome mesto. On radi sa njima na treninzima svaki dan tako da kapiram da ništa nije bez razloga. Spoljna linija nam ne pati mnogo zasad. Štaviše odlična je. DV je tu samo naš Džejsi Kerol dodatak. Po mom mišljenju višak na ovaj i ovakav tim ali šta je tu je. Treba ga iskoristiti kad smo već uspeli da napravimo takvu kombinaciju da nam igra za dž. Što se tiče Lakićeve minutaže ne mislim da je bila samo poklon njemu već je dodatni razlog i to što bi čovek trebalo da poznaje dobro Zadrov tim i način igre i da ima motiva da se dokaže. On je protv nas prošle godine pokazao da može sasvim dobro da odigra ove ABA duele i odgovori na jak intezitet. Uglavnom, piše se pobeda, teraj dalje. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 21 Share Posted October 21 54 minutes ago, ScepanScekicSto said: Za obozavaoce lika i dela koliko boli kad se ovako prikaze Horor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted October 21 Share Posted October 21 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Za obozavaoce lika i dela koliko boli kad se ovako prikaze To je nama zamenik kapitena.. primer svima, ocigledno kako ne treba. Samo neka mu pokazu ovo sve na timskoj video analizi, pa ako ga nije sramota onda neka nastaviti isto ovako. Kaminski je u napadu bio 3 klase iznad ove kante od igraca. Ali verujem opet da ce podici formu, i doprineti na obe strane terena, u suprotnom njegove minute u El treba da pokupi Balsa, a on nogu u dupe. Ali lik za sebe kaze da je Rambo karakter 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted October 21 Share Posted October 21 Znam samo da bi Balsu apsolutno svi (a verovatno i ja) rastrgli… Bakica je juce bio najbolji i sa defanzivnim skokom posle bacanja dobi utakmicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted October 21 Share Posted October 21 Nije li Dejvis na gostovanju Baskoniji bio medju boljima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 21 Share Posted October 21 I da, sansu da ce Tajrik u derbiju napraviti neko mega sranje ne treba ni dovesti u pitanje. Nadam se da ce se pred taj mec sa njim detaljno porazgovarati. Imamo li mi bese klupskog psihologa i zasto nas je sramota imati ga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 21 Share Posted October 21 Imamo, radi sa ekipom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 21 Share Posted October 21 4 minutes ago, Papanikolesku said: Imamo, radi sa ekipom Nadam se od ove sezone. Ne zelim da verujem da smo imali prosle, jer bi to bas bila losa reklama za njen/njegov rezime. 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 21 Share Posted October 21 9 minutes ago, MC Thunder 2 said: Nadam se da ce se pred taj mec sa njim detaljno porazgovarati. Misliš, da ga upute kakav problem da izazove, koga da dira a koga da izbegava i tome slično, pošto je nemoguće sprečiti ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 21 Share Posted October 21 17 minutes ago, Barkley#34 said: Misliš, da ga upute kakav problem da izazove, koga da dira a koga da izbegava i tome slično, pošto je nemoguće sprečiti ga. To je izi, Bolomboja, pa kad ga isključe, bar da i njega povuče sa sobom da ostvarimo neki plus tu sa Balšom i Dejvisom na Plavšiću i Mitroviću 😁 Ili bar egal 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 21 Share Posted October 21 Osim ako Dejvis ne doprinese da vaga ode na njihovu stranu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted October 21 Share Posted October 21 Balsa ponovo odlican u abi, u ovih 5 meceva 3 smo igrali ili bez Dejvisa ili bez Tajrika, bez ovakvog Balse barem jedan bi poraz bio, takodje nije mi jasno ko vodi statistiku i kako je moguće da mu je samo 1 blokada upisana, decko je barem 4 5 imao( 3 u prvom pol). Dejvis ce retko kad igrati posle duplog kola, a i mora se vide dovesti u red, stvarno ovo tanko defanzivno izgleda, a tolike godine je bio u cistim defanzivnim sistemima... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 21 Share Posted October 21 6 hours ago, jedibojan said: Horor Šta ovaj gospodin koristi za podočnjake? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 21 Share Posted October 21 2 hours ago, Tex_Willer said: Balsa ponovo odlican u abi, u ovih 5 meceva 3 smo igrali ili bez Dejvisa ili bez Tajrika, bez ovakvog Balse barem jedan bi poraz bio, takodje nije mi jasno ko vodi statistiku i kako je moguće da mu je samo 1 blokada upisana, decko je barem 4 5 imao( 3 u prvom pol). Dejvis ce retko kad igrati posle duplog kola, a i mora se vide dovesti u red, stvarno ovo tanko defanzivno izgleda, a tolike godine je bio u cistim defanzivnim sistemima... Ma ovo je cisto stvar volje i nista vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted October 21 Share Posted October 21 6 hours ago, jedibojan said: Ma ovo je cisto stvar volje i nista vise To stoji, ali ima decko jeben defanzivni potencijal za Abu, nije spor a ogroman je pritom top osecaj za blokadu ima. S druge strane nebi u post up-u resio prosecnog coveka od 180cm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted October 21 Share Posted October 21 (edited) 15 hours ago, ScepanScekicSto said: Za obozavaoce lika i dela koliko boli kad se ovako prikaze prvo dame a onda i ti, hvala svakako za share drugari ❤️ 8 hours ago, Beonegro said: Šta ovaj gospodin koristi za podočnjake? brate, to ti je kad gledas NBA od kad znas za sebe i ides da spavas u 6 ujutru, pakao ali jbg hahaha PS: Nisu nikakve supstance u pitanju, jednostavno sam bled, beo bukvalno i onda se bas primeti ali sta da se radi Edited October 21 by Stex 20 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 22 Author Share Posted October 22 8 hours ago, Stex said: prvo dame a onda i ti, hvala svakako za share drugari ❤️ Ja pratim redovno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 22 Share Posted October 22 Podrska za kolegu raketu 💪 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 22 Share Posted October 22 @Stex Vampir, piši slobodno neka zapažanja ovde i ostavi link ka zanimljivom klipu kad ga objaviš. Jeste bolno videti ali imaš šta da kažeš&pokažeš. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts