elmulinho Posted September 28 Share Posted September 28 2 minutes ago, DameTime said: Imenjače, razmisli da se stacioniraš ovde, u KKP se stranci više vole i nema tereta domaće osnove xD @elmulinho Nazalost, moj zivot nije Svicarska 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 28 Author Share Posted September 28 1 minute ago, elmulinho said: Nazalost, moj zivot nije Svicarska A bio bi ti skoro pa savršen... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 28 Share Posted September 28 2 minutes ago, DameTime said: A bio bi ti skoro pa savršen... Seti se šta Merlinu fali...a to je najvažnije u životu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 28 Author Share Posted September 28 35 minutes ago, JPM said: Seti se šta Merlinu fali...a to je najvažnije u životu! Misliš da me niko na 4umu ne voli zbog mene same? Pa to je jasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 29 Share Posted September 29 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 29 Share Posted September 29 (edited) https://telesport.rs/2024/09/29/vasington-bi-mogao-da-bude-prodat-i-odmah-vracen-partizanu/ a ovaj tips tvrdi da Duejn odlazi https://www.instagram.com/p/DAfp2KDMwWJ/?igsh=b296MG1jcjBucWdh izgleda milionce Edited September 29 by ScepanScekicSto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted September 29 Share Posted September 29 18 minutes ago, ScepanScekicSto said: https://telesport.rs/2024/09/29/vasington-bi-mogao-da-bude-prodat-i-odmah-vracen-partizanu/ a ovaj tips tvrdi da Duejn odlazi https://www.instagram.com/p/DAfp2KDMwWJ/?igsh=b296MG1jcjBucWdh izgleda milionce Izi mani 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 29 Share Posted September 29 To je odprilike ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted September 29 Share Posted September 29 Samo da mi nekako ne ostanemo bez Washa u svim tim kombinacijama, hebo dolare u tom slučaju 🙂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 29 Share Posted September 29 Nema varijante po kojoj se on odmah ne vraca ili mi ne dobijamo masnu lovu ako ode (vise nego sto vredi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted September 29 Share Posted September 29 Nije mi bas najjasnije, sto bi koristili Vasingtona za to i ne nekog ko je slobodan? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 29 Share Posted September 29 Rekoh ja, još malo pa ćemo i na draftu da učestvujemo, kao pridruženi član. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 29 Share Posted September 29 Istureno odeljenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 29 Author Share Posted September 29 Ali onda ne možete da budete evropski Boston Seltiksi... 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 29 Share Posted September 29 Gledao prvo poluvreme Baskonie… 7/11 za 3, 19 skokova za prvo poluvreme sve ono sto nas muci… bas ce biti zajebano inace Luwawu 3/3 za tri, Howard nos nije ni poceo da igra par poena je dao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 29 Share Posted September 29 1 hour ago, DameTime said: Ali onda ne možete da budete evropski Boston Seltiksi... 😛 Vremena se menjaju, Dejm, idemo ka tome da će Kelte da zovu američki Partizan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0k1 Posted September 29 Share Posted September 29 Zato u drugom raspad + bez Hola su zaista ocajni na centru (a i sa njim nisu bas najjaci na toj poziciji) sto je vama velika prednost... Gube sada na 5 min do kraja 8 razlike i verovatno ce da izgube... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 29 Share Posted September 29 Ne skontah, jel Hol povredjen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 29 Share Posted September 29 Ostavljamo Denzela , uzimamo Čimu , a Baskonija nek vidi sa Silverom da njima direktno uplate novac na račun. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0k1 Posted September 29 Share Posted September 29 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Ne skontah, jel Hol povredjen? Nisam ni ja cuo, ali ni on ni Boldvin nisu bili u 12. S obzirom na ostatak centarske linije ubedjen sam da nije bio spreman za mec a ne da je Laso odlucio da ga odmara. Nisu mogli da daju kos iz igre prvih 7 min 4/4, bukvalno bila serija 20:3 Tenerifea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 29 Share Posted September 29 Da vidimo prvo na sta cemo mi liciti u gostima protiv vrlo iskusne i kvalitetne ABA ekipe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 29 Author Share Posted September 29 Da li Arena prenosi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 29 Share Posted September 29 25 minutes ago, MC Thunder 2 said: Da vidimo prvo na sta cemo mi liciti u gostima protiv vrlo iskusne i kvalitetne ABA ekipe. I meni je ovo bitno… ninalo naivna ekipa 12 minutes ago, DameTime said: Da li Arena prenosi? da, mislim cak i RTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted September 29 Share Posted September 29 27 minutes ago, ScepanScekicSto said: I meni je ovo bitno… ninalo naivna ekipa da, mislim cak i RTV Skremblovace SBB to sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 29 Share Posted September 29 Drugar me pitao za link, ako bude nešto, javljajte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts