Jump to content

KK Partizan Live 2024/25

Son_of_a_gun

Recommended Posts

5 minutes ago, Xpert said:

Nije joj se desilo nista. Ni u jednom trenutku, ova ekipa nije pokazala neki ekstra kvalitet.

Samo je sad, nakon nekoliko uvodnih kola i skautirana, te su osnovne kretnje i akcije zatvorene, a B plana nema.

Nevezano za to, ali igrači su skroz potonuli. Ne moraju da imaju svi ekstra kvalitet, potencijala tu ima.

Plus ja ne prihvatam da Željko nikako ne može da osmisli baš nijedan rezervni plan...

Edited by DameTime
  • Like 1

ex kep vas fino ispostovao, kao nas Kampaco kad dodje sa Realom. A najvise je u igri u prvom poluvremenu

Jel Willy povredjen pa ne igra? I sa ovom vasom sakatom cebtarskom linijom i Veselim koji igra u leru morate bolje pod kosem ako ista. mislite ovde

8 minutes ago, DameTime said:

Nevezano za to, ali igrači su skroz potonuli. Ne moraju da imaju svi ekstra kvalitet, potencijala tu ima.

Plus ja ne prihvatam da Željko nikako ne može da osmisli baš nijedan plan B...

Valjda ćete se pomiriti sa tim da čovek drugu godinu za redom ne zna gde bije. Promenio 12 igrača a opet sve isto. Tu je krivac samo ne mora da se žmuri. 

Edited by Čočo
  • Like 1
  • Ha-ha 2

14 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Faul nad lundbergom - cute

Faul nad karlikom - faul za karlika

Nije da to ne utice na rezultat.

Aj što utiče na rezultat nego je ekipu demoralisalo i ubacilo u kanal samo tako pa se raspala igra na sitne činioce.

• Like 1

1 minute ago, Marvin said:

Trebalo je kod onog faula Karlika da se napravi neka tehnička, da malo smanje doživljaj, ne mere ovako 

ili kod faula nas Ifeom. Ono je bukvalo bilo za gepekovanje

• Like 1

12 minutes ago, Čočo said:

Valjda ćete se pomiriti sa tim da čovek drugu godinu za redom ne zna gde bije. Promenio 12 igrača a opet sve isto. Tu je krivac samo ne mora da se žmuri. 

ja biram da zmurim, ako mnogi zmure na smrt nevinih ljudi, na crveno bele kranove, na Vazuru i Vucelu, na Kriminalca Zvezdana Terzica, ja cu da zmurim na Zeljka Obradovia...  

• Ha-ha 2
  • WOW 1

1 minute ago, ScepanScekicSto said:

ja biram da zmurim, ako mnogi zmure na smrt nevinih ljudi, na crveno bele kranove, na Vazuru i Vucelu, na Kriminalca Zvezdana Terzica, ja cu da zmurim na Zeljka Obradovia...  

Jes, samo što njihovo žmurenje, Cz donosi titule...dok to vaše žmurenje...opet donosi titule Cz. 

Nekako bi dobro bilo da otvorite oči, zarad dobrobiti srpske košarke jer bez jakog Partizana blabla 🙂