Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Barkley#34 said:

... da ga na drugoj strani uništava drvo zvano Jurt7. 

brat, bratu...uništavalo je to drvo i jače od one way Dejvisa...

• Like 2
Posted

Ja sam optimista za Asvel, ali morace Karlik i Tajrik da izvuku glave iz svojih guzica. To bi vazilo i za Duana, ali ok, njemu je ovo prva losa partija otkako je dobio prave minute u EL.

Morace i Frenk da prestane sa imitiranjem Douzera i faulova pod hitno.

Posted

Asvel možda nekako i dobijemo (mada nisam siguran) ali Armani definitivno nećemo. Kako iko može da bude optimista za bilo koju pobedu u gostima? Jedino što su odigrali kako valja i van očekivanja su Cigani away, za sve ostale gde su šanse bile male našli su način da izgube, naći će ga i u Milanu.

Najbolji deo našeg kluba smo mi, navijači. Da nemamo takav domaći teren bili bismo rang maksimalno 10 pobeda u sezoni

Posted

Neka ovo bude ta jedna sramotna sto naidje u polusezoni. Pa da se sledece nedelje makar legit pobijemo za 2 pobede.

Obicno posle ovakvog poraza izadjemo daleko bolji. Da li ce to doneti i pobede, ne zna se.

Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Ako je to bilo u Areni tesko da je gostujuci iako ste formalno bili to.

Tako je, o tome se i radi. I dalje smo čista domaćica, a za takvu ekipu izgubili smo previše mečeva kući.

Nismo konkurentni i to je to, nisu me ubedili da mogu u gostima kad je bitno da pobede a ponestaju im mečevi za to.

Posted
1 minute ago, Luchifer89 said:

Ovaj sjebo rame na nepotreban faul.

Gasi sezonu

Nadam se da se nije povredio, ali bilo bi lepo da malo odmori od evrolige dok ne prestane da se trese od straha pored i ispod obruca.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Wingwalker said:

nećete...:)

Naravno da nećemo. Zato što ta klada može da se igra ovako samo protiv Partizanove unutrašnje linije. I ekipa poput KKP, iz donjeg dela tabele koje ne znaju dal su pošle il su došle