DameTime Posted January 22 Posted January 22 Meni se sviđa kako Pariz igra, ali ne protiv Partizana 😁 Što bi reko cimerkin ćale - mora očvršćaju malo u drugom poluvremenu 😁
Smrtokapa Posted January 22 Posted January 22 14 minutes ago, JPM said: To je ta taktika velikog trenera pacova Splintera. Sekač vajb je jak u ovom postu. Just now, DameTime said: Meni se sviđa kako Pariz igra, ali ne protiv Partizana Gotivni su oni sve dok ne igraju protiv kluba za koji navijaš, onda baš skaču po živcima svojom divljinom 😁
Don Dusko Posted January 22 Posted January 22 22 minutes ago, JPM said: To je ta taktika velikog trenera pacova Splintera. Predji pola, sutni tricu. Auuuuu, spiker smiruje Vucicu pederu... Al te mrznja radi JPM-e...Pacov(znam da je referenca iz TMNT) al nije lepo... 1 1
Barkley#34 Posted January 22 Posted January 22 6 minutes ago, JPM said: Jezivo, Braun deluje da ne moze da promasi. Šta je tu jezivo? 1
JPM Posted January 22 Posted January 22 Just now, Barkley#34 said: Šta je tu jezivo? Jezivo dobro 🙂 Kod mene ima rostilj koji se zove Bruka... Celo ime je Bruka koliko je dobro 😄 1
Magia Posted January 22 Posted January 22 Klasican mec koji gubimo ove sezone u Areni, nikako da se odvojimo, nervoza, njima sve mrtve lopte, nosioci ce da pocrkaju u 4oj..sve vec vidjeno nazalost.. 3
Shonewizard Posted January 22 Posted January 22 49 minutes ago, Shonewizard said: Arijan BRAT Arijan BRATINA
JPM Posted January 22 Posted January 22 @Dzep Ti bese rece kako vasi nikad ne vredjaju Zvezdu kad ne igrate sa njom?
Barkley#34 Posted January 22 Posted January 22 Pred 4/4 oni nemaju nijednog igrača sa preko 20 minuta a kod nas trojica preko 25. 1
Papanikolesku Posted January 22 Posted January 22 Just now, JPM said: @Dzep Ti bese rece kako vasi nikad ne vredjaju Zvezdu kad ne igrate sa njom? Trenera 1
Barkley#34 Posted January 22 Posted January 22 Just now, JPM said: @Dzep Ti bese rece kako vasi nikad ne vredjaju Zvezdu kad ne igrate sa njom? Pričao je o trenerima. 1
Stiletto Posted January 22 Posted January 22 Tri trojke "sami u hali" smo promašili, a onda dete pokazalo cojones. Sad ih prelomiti kako znamo i umemo. Valjda.
JPM Posted January 22 Posted January 22 Aha...ok. Centri Pariza odlicno prave ove livade za polaganje.
Recommended Posts