Marvin Posted August 2 Share Posted August 2 Sto se tice (mojeprojektovanih) prvoplasiranih ekipa, njihova trenutna kos razlika: Amerika trenutno na +43 Nemacka +33 Kanada +17 Ako dobiju Nemci, najverovatnije oni idu u 1. sesir A zajedno sa Amerikom a Kanada (i nadam se mi) u 2. sesir Sto se tice (opet mojeprojektovanih) drugoplasiranih ekipa: Srbija +15 Francuska +16 Australija +2 Dakle Australija tesko moze da odere Grcku velikom razlikom, oni sigurno idu u 3. sesir. Vece su sanse da mi dobijemo SSD velikom razlikom, znaci verovatno smo najbolji drugi i idemo u 2. sesir zajedno sa Kanadom. Sto bi onda znacilo da Kanada iz drugog ne moze da igra protiv Australije iz treceg nego protiv Francuza, sto opet dalje znaci da u toj varijanti mi igramo protiv Australije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted August 2 Share Posted August 2 Just now, Beonegro said: Ti baš ne odustaješ, ubijedićeš me na kraju da sam i ja mogao da igram bar prvu ligu, samo da sam mogao da zadržim konstantnost na svom najboljem mogućem nivou 😉 Ako si imao barem jednu ovakvu utakmicu kao on sada, igrao bi ti pa bi pevao🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 2 Share Posted August 2 Druze ako uzmes i cherrypick-ujes utakmice recimo Djordja Gagica, pomislio bi da takav igrac samo kad bi bio konstantan moze da igra u EL. ALI NIJE KOSTANTAN, jer nema taj kvalitet 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 2 Share Posted August 2 2 minutes ago, Thor said: Ako si imao barem jednu ovakvu utakmicu kao on sada, igrao bi ti pa bi pevao🤣 Da sam imao, napisao bih da sam bio za NBA, nisam ja opterećen skromnošću 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 2 Share Posted August 2 @Marvin Kakvi šeširi? Ja sam nešto debelo propustio? To ima neko žrebanje za dalje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 2 Share Posted August 2 Montoja, jel me zajebavas? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 2 Share Posted August 2 Just now, Marvin said: Druze ako uzmes i cherrypick-ujes utakmice recimo Djordja Gagica, pomislio bi da takav igrac samo kad bi bio konstantan moze da igra u EL. ALI NIJE KOSTANTAN, jer nema taj kvalitet NE BOGORADI, naravno da je Gagula EL kalibar, samo je ostao nes'vaćen u životu i priključenijima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 2 Share Posted August 2 1 minute ago, Marvin said: Montoja, jel me zajebavas? 😄 Ma voleo bih da zajebavam, imam bebca kuči, ništa ne pratim u fulu, ako nešto odgledam, srećan sam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted August 2 Share Posted August 2 1 minute ago, Marvin said: Druze ako uzmes i cherrypick-ujes utakmice recimo Djordja Gagica, pomislio bi da takav igrac samo kad bi bio konstantan moze da igra u EL. ALI NIJE KOSTANTAN, jer nema taj kvalitet Pa nisam baš siguran da je kod Bruna problem nedostatak košarkaskih kvaliteta, biće da je kod njega u pitanju neki drugi problem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 2 Share Posted August 2 Uskoro puni 28 godina, da je ruza do sad bi procvetao 🙂 @Juan Pablo Montoya https://sportklub.n1info.rs/kosarka/reprezentacija-kosarka/olimpijske-igre-pariz-2024-sistem-takmicenja-na-kosarkaskom-turniru/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 2 Share Posted August 2 Bruno je fizicki specimen koji ima kakav takav domet za 3 ali problem je glava i tu tesko sta moze da se promeni. I otuda ovakve partije kada izdominira ali pre ce se raspasti kao protiv Nemaca... Tj on ovakve partije uglavnom pruza protiv fizicki slabijih i losijih centara(odbradbeno). Problem je sto jbg na EL nivou se svaka mana kaznjava pa tako ga lagano love na to sto je glup i lako pravi faulove. Znaci debeli zivci. I jos ako ne krene dobro ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 2 Share Posted August 2 12 minutes ago, Marvin said: Uskoro puni 28 godina, da je ruza do sad bi procvetao 🙂 @Juan Pablo Montoya https://sportklub.n1info.rs/kosarka/reprezentacija-kosarka/olimpijske-igre-pariz-2024-sistem-takmicenja-na-kosarkaskom-turniru/ Hvala, znači valjalo bi da probamo da ugazimo ove hirurge? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 2 Share Posted August 2 Bruno je bolji igrač nego što je forumsko mišljenje o njemu. Ja bih ga uvijek želio u svom timu. Japanci su opet primili stotku, ako misle da napreduju u košarci morali bi malo više pažnje pokloniti defanzivi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2 Share Posted August 2 Kaboklo je top igrac u vakuumu, cak jedan od boljih u EL na cetvorci teoretski, ali prakticno je glup kao spolovilo, ima mnogo visoko misljenje o sebi i ne postuje autoritet, tako da sve to u kombinaciji daje tempiranu bombu koju treba izbeci. Meni se on svideo kad sam ga gledao prvi put mislim da ima tipa 5-6 godina vec i uvek sam se pitao sto ga ne dovede neki top klub, videli smo ove sezone zasto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 2 Share Posted August 2 Istina je da niko od nas pojma nema kakav je Kaboklo covek ali dobro... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted August 2 Share Posted August 2 Nemaju kenguri čoveka koji može da isparira Janisu, moraće timski da ga rešavaju i šalju na liniju sl.bacanja sto vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 2 Share Posted August 2 Calathes ubija Grke, kamo sreće po njih da nije igrao danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 2 Share Posted August 2 Meni ovaj selektor Australije ima facu kao neki prevejani ulični kriminalac. Fale mu samo mornarske tetovaže. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2 Share Posted August 2 3 minutes ago, Ječmendo said: Calathes ubija Grke, kamo sreće po njih da nije igrao danas. Kalates je ubio Grke kad je odlucio da mu je Grcka domovina vise od Amerike, ne danas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 2 Share Posted August 2 Gleda gledate, opet neki opskurni ES6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 2 Share Posted August 2 Walkup je mnogo loš na ovim OI. Ne pomaže mu što gro minuta igra kao SG pored Calathesa ali i kad je na PG to je jako loše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 2 Share Posted August 2 Raspali RTS treba da se uključi u prenos, ali prvo poveći blok reklama. Kvota na Dendu 1,05. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2 Share Posted August 2 Realna kvota, nema sta. Zato je tu Max, blagosloven bio. Daniels se okliznuo i povredio, otisao u svlacionicu, a Grci imaju plus 10. Ovo moze bas lepo da zakuva grupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 2 Share Posted August 2 Loše izgleda ova povreda Danielsa, bez kontakta. Nadam se da nije najgore, odličan turnir je igrao. Toliopulos džoker kod Grka, jedini bek koji može da pogodi šut za 3 a da to nije događaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2 Share Posted August 2 Vokap dao trojku, gotovo je ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts