Marvin Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Sto se tice (mojeprojektovanih) prvoplasiranih ekipa, njihova trenutna kos razlika: Amerika trenutno na +43 Nemacka +33 Kanada +17 Ako dobiju Nemci, najverovatnije oni idu u 1. sesir A zajedno sa Amerikom a Kanada (i nadam se mi) u 2. sesir Sto se tice (opet mojeprojektovanih) drugoplasiranih ekipa: Srbija +15 Francuska +16 Australija +2 Dakle Australija tesko moze da odere Grcku velikom razlikom, oni sigurno idu u 3. sesir. Vece su sanse da mi dobijemo SSD velikom razlikom, znaci verovatno smo najbolji drugi i idemo u 2. sesir zajedno sa Kanadom. Sto bi onda znacilo da Kanada iz drugog ne moze da igra protiv Australije iz treceg nego protiv Francuza, sto opet dalje znaci da u toj varijanti mi igramo protiv Australije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Just now, Beonegro said: Ti baš ne odustaješ, ubijedićeš me na kraju da sam i ja mogao da igram bar prvu ligu, samo da sam mogao da zadržim konstantnost na svom najboljem mogućem nivou 😉 Ako si imao barem jednu ovakvu utakmicu kao on sada, igrao bi ti pa bi pevao🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Druze ako uzmes i cherrypick-ujes utakmice recimo Djordja Gagica, pomislio bi da takav igrac samo kad bi bio konstantan moze da igra u EL. ALI NIJE KOSTANTAN, jer nema taj kvalitet 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 2 minutes ago, Thor said: Ako si imao barem jednu ovakvu utakmicu kao on sada, igrao bi ti pa bi pevao🤣 Da sam imao, napisao bih da sam bio za NBA, nisam ja opterećen skromnošću 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 @Marvin Kakvi šeširi? Ja sam nešto debelo propustio? To ima neko žrebanje za dalje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Montoja, jel me zajebavas? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Just now, Marvin said: Druze ako uzmes i cherrypick-ujes utakmice recimo Djordja Gagica, pomislio bi da takav igrac samo kad bi bio konstantan moze da igra u EL. ALI NIJE KOSTANTAN, jer nema taj kvalitet NE BOGORADI, naravno da je Gagula EL kalibar, samo je ostao nes'vaćen u životu i priključenijima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 1 minute ago, Marvin said: Montoja, jel me zajebavas? 😄 Ma voleo bih da zajebavam, imam bebca kuči, ništa ne pratim u fulu, ako nešto odgledam, srećan sam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 1 minute ago, Marvin said: Druze ako uzmes i cherrypick-ujes utakmice recimo Djordja Gagica, pomislio bi da takav igrac samo kad bi bio konstantan moze da igra u EL. ALI NIJE KOSTANTAN, jer nema taj kvalitet Pa nisam baš siguran da je kod Bruna problem nedostatak košarkaskih kvaliteta, biće da je kod njega u pitanju neki drugi problem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Uskoro puni 28 godina, da je ruza do sad bi procvetao 🙂 @Juan Pablo Montoya https://sportklub.n1info.rs/kosarka/reprezentacija-kosarka/olimpijske-igre-pariz-2024-sistem-takmicenja-na-kosarkaskom-turniru/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Bruno je fizicki specimen koji ima kakav takav domet za 3 ali problem je glava i tu tesko sta moze da se promeni. I otuda ovakve partije kada izdominira ali pre ce se raspasti kao protiv Nemaca... Tj on ovakve partije uglavnom pruza protiv fizicki slabijih i losijih centara(odbradbeno). Problem je sto jbg na EL nivou se svaka mana kaznjava pa tako ga lagano love na to sto je glup i lako pravi faulove. Znaci debeli zivci. I jos ako ne krene dobro ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 12 minutes ago, Marvin said: Uskoro puni 28 godina, da je ruza do sad bi procvetao 🙂 @Juan Pablo Montoya https://sportklub.n1info.rs/kosarka/reprezentacija-kosarka/olimpijske-igre-pariz-2024-sistem-takmicenja-na-kosarkaskom-turniru/ Hvala, znači valjalo bi da probamo da ugazimo ove hirurge? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Bruno je bolji igrač nego što je forumsko mišljenje o njemu. Ja bih ga uvijek želio u svom timu. Japanci su opet primili stotku, ako misle da napreduju u košarci morali bi malo više pažnje pokloniti defanzivi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Kaboklo je top igrac u vakuumu, cak jedan od boljih u EL na cetvorci teoretski, ali prakticno je glup kao spolovilo, ima mnogo visoko misljenje o sebi i ne postuje autoritet, tako da sve to u kombinaciji daje tempiranu bombu koju treba izbeci. Meni se on svideo kad sam ga gledao prvi put mislim da ima tipa 5-6 godina vec i uvek sam se pitao sto ga ne dovede neki top klub, videli smo ove sezone zasto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Istina je da niko od nas pojma nema kakav je Kaboklo covek ali dobro... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Nemaju kenguri čoveka koji može da isparira Janisu, moraće timski da ga rešavaju i šalju na liniju sl.bacanja sto vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Calathes ubija Grke, kamo sreće po njih da nije igrao danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Meni ovaj selektor Australije ima facu kao neki prevejani ulični kriminalac. Fale mu samo mornarske tetovaže. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 3 minutes ago, Ječmendo said: Calathes ubija Grke, kamo sreće po njih da nije igrao danas. Kalates je ubio Grke kad je odlucio da mu je Grcka domovina vise od Amerike, ne danas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Gleda gledate, opet neki opskurni ES6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Walkup je mnogo loš na ovim OI. Ne pomaže mu što gro minuta igra kao SG pored Calathesa ali i kad je na PG to je jako loše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Raspali RTS treba da se uključi u prenos, ali prvo poveći blok reklama. Kvota na Dendu 1,05. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Realna kvota, nema sta. Zato je tu Max, blagosloven bio. Daniels se okliznuo i povredio, otisao u svlacionicu, a Grci imaju plus 10. Ovo moze bas lepo da zakuva grupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Loše izgleda ova povreda Danielsa, bez kontakta. Nadam se da nije najgore, odličan turnir je igrao. Toliopulos džoker kod Grka, jedini bek koji može da pogodi šut za 3 a da to nije događaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 Vokap dao trojku, gotovo je ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts