Barkley#34 Posted July 26 Share Posted July 26 Uključio sam se na pola defilea i taj deo mi se sviđa. Uopšte ne moram da zagledam svakog u koloni, lepa mi je ta kolektivna slika timova. Ukomponovano sa kadrovima Sene, mostova, grada, Ajfelove kule... baš ostavlja utisak. 1 hour ago, Stiletto said: pored Asteriksa, Tintina, Tintin je belgijski. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 26 Share Posted July 26 Meni se ovo sa defileom malo i svidja. Makar su promenili nesto. 100x sam gledao marsiranje kroz stadion. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted July 26 Share Posted July 26 Defile je uvek najdosadniji deo za gledanje na tv 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 26 Share Posted July 26 4 minutes ago, Barkley#34 said: Tintin je belgijski. Napisao sam frankofonski, ne francuski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 26 Share Posted July 26 Imam utisak prva ceremonija dostojna ne baš slavnog 21. veka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 26 Share Posted July 26 1 minute ago, Clash said: Defile je uvek najdosadniji deo za gledanje na tv Tačno tako. To ne može da se upakuje da bude zanimljivo nikako. Možda jedino da idu goli 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 26 Share Posted July 26 Odoh da pustim Rouena Atkinsona kako svira Vangelisa na otvaranju OI. London je još uvek neprevaziđen. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 26 Share Posted July 26 Drago mi je da vidim da ima jos ljubitelja Gojire na topicu. Najbolji deo otvaranja. Generalno - Francuska pokazala svoj raznoliki identitet, pogodak u centar. Drago mi je sto nisu poklekli da naprave neki glupavi slet kineskog formata. Tako nesto bi se samo nasem predsedniku i slicnim glavama dopalo 😄 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 26 Share Posted July 26 London najlicemernije otvaranje ikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 26 Share Posted July 26 Svaka čast Francuzima. Uspeli su od najvećeg sportskog događaja da naprave Evroviziju. Treba i to umeti. 2 3 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 26 Share Posted July 26 14 minutes ago, Stiletto said: Napisao sam frankofonski, ne francuski. Pa što bi stavljali simbol druge, susedne zemlje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 26 Share Posted July 26 16 minutes ago, Stiletto said: Odoh da pustim Rouena Atkinsona kako svira Vangelisa na otvaranju OI. London je još uvek neprevaziđen. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted July 26 Share Posted July 26 Monda revija je bila ekstra! 🥰 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 26 Share Posted July 26 20 minutes ago, Stiletto said: Odoh da pustim Rouena Atkinsona kako svira Vangelisa na otvaranju OI. London je još uvek neprevaziđen. Bas pricam Gospodji kako je otvaranje u Londonu bilo goat. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 26 Share Posted July 26 Svaka čast muzičarima i horu koji moraju da pogode svaku notu na ovom pljusku. Ozbiljno se brinem za zdravlje svih ovde koji nisu pod krovom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted July 26 Share Posted July 26 Ovaj što mu drže kišobran je bezveze, trebalo je i on da pokisne u solidarnosti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 26 Share Posted July 26 10 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Bas pricam Gospodji kako je otvaranje u Londonu bilo goat. Peking, 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 26 Share Posted July 26 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 26 Share Posted July 26 1 minute ago, Zvezdinho said: Peking, E to je Gospodja replicirala 🙂 Apsolutno impresivno, samo je meni licno London blizi srcu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted July 26 Share Posted July 26 Lep spektakl, svecano otvorene LOI Pariz 2024, ajmo srpski i svi sportisti sveta da uzivamo u najboljim nadmetanjima! Srecno 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 26 Share Posted July 26 2 minutes ago, Don Dusko said: Ha daaaaj, surovoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted July 26 Share Posted July 26 Peking 2008 je bio savršeno izveden tehnički, ali poruka nije my cup of tea: Nigde individua, samo podaništvo, i sve sinhronizovano kao jedan. 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 26 Share Posted July 26 Otvaranje je bilo u svakom smislu drugacije i na toj hrabrosti, da nesto drugacije naprave, zaista treba cestitati domacinu. Malo su preterali sa evrovizijacijom ceremonije, no dobro, za svaciji ukus valjda. Po mom misljenju, akcenat je trebao biti vise na sportu i takvim nastupima, jer to je glavna poenta igara, te smo mogli videti malo vise nastupa koje simbolizuju sport a ne toliko one tzv. modne revije. Ne samo modne revije nego mi deluje da je bilo i podosta muzickih nastupa koji nisu mnogo ispraceni nekim scenskim nastupom sa akcentom na sportu... Ili barem da je bilo vise onih scena kao sa konjanikom na reci. Defile - tja - inace bude dosadan, a ovako su ga ucinili manje dosadnim, da se vidi ko ce kakvim brodicem proci i da li ce zajedno sa nekim drugim drzavama. 🙂 Jos da vidimo taj plamen nakon ovih govorancija... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted July 26 Share Posted July 26 Ako ikada budete pisali govor nekom političaru ili sličnom glavešini, uvek mu dajte pola onoga što on hoće, jer je uvek predugačko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 26 Share Posted July 26 1 minute ago, Maharaja said: Ako ikada budete pisali govor nekom političaru ili sličnom glavešini, uvek mu dajte pola onoga što on hoće, jer je uvek predugačko Najmudriji rečenica na topiku-šta god da napraviš, političari će pucati u to. No, Makron nije, svaka čast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts