Maharaja Posted July 28 Share Posted July 28 S jedne strane, šteta za Luisa, borio se celu trku, obilazio i išao na brzinu. Ali skroz zasluženo od Đorđa, izdržati sa onim setom gumom je wow. Plus, Đorđe je sam tražio da ide na jedno zaustavljanje. Ovo mu je četvrta pobeda (čini mi se) ali svakako najbolja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 28 Share Posted July 28 4 minutes ago, Maharaja said: S jedne strane, šteta za Luisa, borio se celu trku, obilazio i išao na brzinu. Ali skroz zasluženo od Đorđa, izdržati sa onim setom gumom je wow. Plus, Đorđe je sam tražio da ide na jedno zaustavljanje. Ovo mu je četvrta pobeda (čini mi se) ali svakako najbolja. Rasel je danas polozio majstorski ispit. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted July 28 Share Posted July 28 Izgleda mu preti diskvalifikacija. Bolid je lakši nego što bi trebalo. Izgleda nije sačuvao dovoljno goriva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted July 28 Author Share Posted July 28 3 minutes ago, Maharaja said: Izgleda mu preti diskvalifikacija. Bolid je lakši nego što bi trebalo. Izgleda nije sačuvao dovoljno goriva. 1,5kg lakši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 28 Share Posted July 28 6 minutes ago, Maharaja said: Izgleda mu preti diskvalifikacija. Bolid je lakši nego što bi trebalo. Izgleda nije sačuvao dovoljno goriva. Ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkjdo Posted July 28 Share Posted July 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 28 Share Posted July 28 E jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkjdo Posted July 28 Share Posted July 28 Naravno da nista ne govori, ali ne moze da ne promakne faca Tota kad su prosli kroz cilj. Kao da mu je krivo sto je pobedio RUS, a ne HAM. 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted July 28 Share Posted July 28 Diskvalifikovan 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 28 Share Posted July 28 https://www.racefans.net/2024/07/28/hamilton-handed-belgian-gp-victory-as-team-mate-russell-is-disqualified/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 28 Share Posted July 28 Au ne... Pravila su pravila ali sam bas smoren ovime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted July 28 Author Share Posted July 28 5 minutes ago, Juan Pablo Montoya said: Au ne... Pravila su pravila ali sam bas smoren ovime. Slažemo se. Ali nekako imam utisak da ga je Lewis pustio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 28 Share Posted July 28 Negde pročitah da je najverovatniji razlog manjka težine, odluka da se ostane na 1 stopu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 28 Share Posted July 28 11 minutes ago, alberto.ascari said: Slažemo se. Ali nekako imam utisak da ga je Lewis pustio. Nije zapinjao, videlo se. Ali je Ðole odvezao majstorski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 28 Share Posted July 28 Ma djavola nije zapinjao, prekocio se 2-3 puta Hamilton od silnog nezapinjanja u poslednja 4 kruga... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krangovotelo Posted July 28 Share Posted July 28 Nije pustio, samo su cekali da ga ne napada i evetualno prestigne previse rano i ostavi Oskaru priliku, odnsno cekali do poslednja 2-3 kruga. ps. Mrzi ovakve epiloge trka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badenac Posted July 28 Share Posted July 28 Sramna odluka katarskog FIA.Isto tako,sramna odluka Tota Volfa da pristane an sarardu i da izda svog vozaca. Hamilton je prosle godine to doziveo,sada je clan Ferarija.Nadam se da ce Rasel doneti slicnu odluku.Neka Kimi Antoneli vozi oba bolida sledece godine.Mlad je ,sta ce mu faliti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted July 28 Share Posted July 28 (edited) 9 minutes ago, badenac said: Sramna odluka katarskog FIA.Isto tako,sramna odluka Tota Volfa da pristane an sarardu i da izda svog vozaca. o cemu ti? Inace faca Wolfa je zbog toga sto su odmah znali da je Rasel u problemu. Edited July 28 by Dzoni_m 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 28 Share Posted July 28 Odluka je po pravilima. Mozemo sad svi da iskazemo najiskrenije zaljenje jer je Russell vozio fantasticno i verovatno mu ovo uopste nije ni pomoglo da pobedi, ali pravila se moraju postovati dok su na snazi. Uzasan heartbreak za Dzordza, bas saosecam sa njim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted July 28 Share Posted July 28 Pocrnela kosa nešto Flaviju...a i sedi u boksu MGP-a... Znači sada smo i varajići...lepo, baš lepo gdin Kalenijus, jebo te voz koji te dovezao u Štutgart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badenac Posted July 28 Share Posted July 28 41 minutes ago, Dzoni_m said: o cemu ti? Inace faca Wolfa je zbog toga sto su odmah znali da je Rasel u problemu. O Flaviju Briotoreu,Rosu Bronu,sinu Osvalda Mozlija,Berniju Eklestonu ,Pikeu ocu i sinu,,o Ditrihu Matesicu ,Helmutu Marku ,Adijanu Njuiju i "pravilima koja se postuju". Hajde,ovo nije forum koji posecuju deca u obdanistu vec ljudi u godinama.Da pricamo o merenju i ocitavanju merenja koje rade FIA i Dzek Bauer?Radije bih o ljudima - gusterima i ravnoj Zemlji.To su istinitije stvari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted July 28 Share Posted July 28 (edited) Pošto imaju problem sa premalom težinom neka ofarbaju bolide do kraja u srebrnu kako Bog zapoveda, a ne ovako do pola. 😁 Nema potrebe za onim površinama u prirodno karbonskoj boji. Šalu na stranu žao mi Rasela. Dobro je i pametno odvezao. Zanimljivo da neki timovi muku muče da smanje težinu i ne uspevaju već treću sezonu od novih pravila, a Merc može da vozi i lakši od limita. Bilo bi zanimljivo znati ko kako stoji sa težinama kada bi to bilo moguće... Edited July 28 by Drago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 28 Share Posted July 28 3 hours ago, badenac said: O Flaviju Briotoreu,Rosu Bronu,sinu Osvalda Mozlija,Berniju Eklestonu ,Pikeu ocu i sinu,,o Ditrihu Matesicu ,Helmutu Marku ,Adijanu Njuiju i "pravilima koja se postuju". Hajde,ovo nije forum koji posecuju deca u obdanistu vec ljudi u godinama.Da pricamo o merenju i ocitavanju merenja koje rade FIA i Dzek Bauer?Radije bih o ljudima - gusterima i ravnoj Zemlji.To su istinitije stvari... Hajde uozbilji se. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts