McLeod Posted Friday at 01:37 PM Posted Friday at 01:37 PM Alaba je do neke 22,23 godine bio najbrzi bek u Evropi, a verovatno i top 5 ukupno, gledajuci najvisi nivo fudbala. Posle je igrao i stopera i zadnjeg veznog ponekad, ali meni on u tom periodu vise nikada nije bio stvarno vrhunski igrac, kao bek je bio elitan tih nekoliko sezona.
Molina23 Posted Friday at 02:01 PM Posted Friday at 02:01 PM Koliko bi bilo prelepo da Arsenal ili Inter uzmu LŠ. Dva najbaksuznija i najsmotanija kluba koja su svojim navijačima usadili doživotni PTSD. Mada je i ovaj novi portugalski PSŽ na Hvičin nitro masu gotivan ali ima vremena za njih.
Don Dusko Posted Friday at 02:07 PM Posted Friday at 02:07 PM Uf ako se ponovi 2006 godina(naravno samo drugaciji rezlutat)....
Bugl Khan Posted Friday at 05:11 PM Posted Friday at 05:11 PM 3 hours ago, Molina23 said: Koliko bi bilo prelepo da Arsenal ili Inter uzmu LŠ. Dva najbaksuznija i najsmotanija kluba koja su svojim navijačima usadili doživotni PTSD. Mada je i ovaj novi portugalski PSŽ na Hvičin nitro masu gotivan ali ima vremena za njih. Kako Inter spada pod ovo?
Molina23 Posted Friday at 05:48 PM Posted Friday at 05:48 PM 6 minutes ago, Bugl Khan said: Kako Inter spada pod ovo? Ako pogledaš rezultate Intera od 90-ih, 00-ih, ne računajući kratku Murinjo eru, do današnjih dana, jasno je da su ispustili nekoliko titula, toliko da ovih 3 deluju kao vrlo skroman skor. O ludačkim transferima i ispuštenim igračinama već svi znaju napamet.
Bugl Khan Posted Friday at 06:15 PM Posted Friday at 06:15 PM Ne znam od kad ih pratiš. Ja sam nogomet počeo pratiti od SP 1990, tu sam bio premal da shvatim puno toga, ali sve oko tog sporta, velikog turnira, popratnih stvari....I was hooked. Odma sezonu nakon toga sam shvatio za koga navijam gledajući Atalanta-Dinamo, a osjećaj koji ču doživjeti stotine puta se desio oko 90. min u uzvratu u Zagrebu. Istu jesen sam prvi put vidio Inter. Od tada ih simpatiziram. Ne znam koje je to razdoblje bilo plodnije za Inter. Kojih 25-35 godina? Od sezone 1990/1991, zaključno sa sezonom 2023/2024 su osvojili Ligu prvaka (i izgubili još jedno finale), 7 Scudetta (6x bili drugi), 2 Europa Lige (još 2x izgubili u Finalu) 6 Coppa Italia (još 3x izgubili u Finalu), 7 talijanskih Superkupova (još 5x izgubili u Finalu) i jedan FIFA Club World Cup. Što se tiče igrača, najveće zvijezde i najbolji igrači svijeta su igrali u Serie A, posljedično i u Interu. U crno-plavom dresu su za to vrijeme igrali Ronaldo, Bergkamp, Matthaus, Adriano, Recoba, Seedorf, Brozović, Perišić, Kovačić, Šimić, Stanković, Jovetić, Džeko, Vieri, Zamorano, Ince, Winter, Emre, Angloma, Jonk, Diego Simeone, Julio Cruz, Roy Keane, Zanetti, Crespo, Cambiasso, Bergomi, Walter Samuel, Gabriel Milito, Zenga, Julio Cesar, Peruzzi, Pagliuca, Handanović, Onana, Dalmat, Ibrahimović, Mutu, Eto'o, Toldo, Icardi, Lautaro, Lukaku, Batistuta, Djorkaeff, Materazzi, Bergomi, Panucci, Cordoba, Cannavaro, Mikael Silvestre, Pavard, Šimić, Kanu, Taribo West, Almeyda, Skriniar, Roberto Baggio, Sergio Conceicao, Hakimi, Barella, Vidal............. Ne znam jel ima 5 klubova jača imena za to vrijeme. Ma 3 kluba. 1
sasha arsenal Posted Friday at 06:47 PM Posted Friday at 06:47 PM Imao je Inter onaj period 90-ih i kasnije bez titule a imali su mnogo zvezda u ekipi.Pratio sam od 98 do 2003-04. godine redovno Kalčo.
McLeod Posted Saturday at 01:56 AM Posted Saturday at 01:56 AM Da, ali mi niti smo osvojili LS ikad, niti imamo PL titulu 20 godina. Inter je mogao fakat da bude jos uspesniji i imao je famblova, ali ne mozemo da se poredimo.
HAMMER Posted Saturday at 05:26 AM Posted Saturday at 05:26 AM (edited) 11 hours ago, Bugl Khan said: Ne znam od kad ih pratiš. Ja sam nogomet počeo pratiti od SP 1990, tu sam bio premal da shvatim puno toga, ali sve oko tog sporta, velikog turnira, popratnih stvari....I was hooked. Odma sezonu nakon toga sam shvatio za koga navijam gledajući Atalanta-Dinamo, a osjećaj koji ču doživjeti stotine puta se desio oko 90. min u uzvratu u Zagrebu. Istu jesen sam prvi put vidio Inter. Od tada ih simpatiziram. Ne znam koje je to razdoblje bilo plodnije za Inter. Kojih 25-35 godina? Od sezone 1990/1991, zaključno sa sezonom 2023/2024 su osvojili Ligu prvaka (i izgubili još jedno finale), 7 Scudetta (6x bili drugi), 2 Europa Lige (još 2x izgubili u Finalu) 6 Coppa Italia (još 3x izgubili u Finalu), 7 talijanskih Superkupova (još 5x izgubili u Finalu) i jedan FIFA Club World Cup. Što se tiče igrača, najveće zvijezde i najbolji igrači svijeta su igrali u Serie A, posljedično i u Interu. U crno-plavom dresu su za to vrijeme igrali Ronaldo, Bergkamp, Matthaus, Adriano, Recoba, Seedorf, Brozović, Perišić, Kovačić, Šimić, Stanković, Jovetić, Džeko, Vieri, Zamorano, Ince, Winter, Emre, Angloma, Jonk, Diego Simeone, Julio Cruz, Roy Keane, Zanetti, Crespo, Cambiasso, Bergomi, Walter Samuel, Gabriel Milito, Zenga, Julio Cesar, Peruzzi, Pagliuca, Handanović, Onana, Dalmat, Ibrahimović, Mutu, Eto'o, Toldo, Icardi, Lautaro, Lukaku, Batistuta, Djorkaeff, Materazzi, Bergomi, Panucci, Cordoba, Cannavaro, Mikael Silvestre, Pavard, Šimić, Kanu, Taribo West, Almeyda, Skriniar, Roberto Baggio, Sergio Conceicao, Hakimi, Barella, Vidal............. Ne znam jel ima 5 klubova jača imena za to vrijeme. Ma 3 kluba. Pomenes kamaru igraca a zaboraviš Muhameda Kalona, lika sa najvećom kitom medju fudbalerima. Jeres... Klinsija, bremea i bergkampa ti oprastam. Svetog Nikolu bertija samo hardkor internisti poštuju. Edited Saturday at 05:29 AM by HAMMER Usrani autokorekt 1
mr clutch Posted Saturday at 07:29 AM Posted Saturday at 07:29 AM 2 hours ago, HAMMER said: Pomenes kamaru igraca a zaboraviš Muhameda Kalona, lika sa najvećom kitom medju fudbalerima. Jeres... Klinsija, bremea i bergkampa ti oprastam. Svetog Nikolu bertija samo hardkor internisti poštuju. Nikakvi ste mi vas dva interisti (bez dzipa) kad se niste setili da spomenete legendarnog i najveceg neroazura sto su uhvatile tv kamere Vratislava Gresku.
sasha arsenal Posted Saturday at 07:33 AM Posted Saturday at 07:33 AM 5 hours ago, McLeod said: Da, ali mi niti smo osvojili LS ikad, niti imamo PL titulu 20 godina. Inter je mogao fakat da bude jos uspesniji i imao je famblova, ali ne mozemo da se poredimo. Mislio sam u kontekstu da se za Inter u tom periodu govorilo da je baksuzan jer sa svim tim zvezdama nije uspevao da uzme titulu u prvenstvu. Svakako Arsenal ne može da se poredi sa njima.
HAMMER Posted Saturday at 08:49 AM Posted Saturday at 08:49 AM 1 hour ago, mr clutch said: Nikakvi ste mi vas dva interisti (bez dzipa) kad se niste setili da spomenete legendarnog i najveceg neroazura sto su uhvatile tv kamere Vratislava Gresku. ostra je konkurencija na tom levom beku zato ne mozemo da usaglasimo stavove jer secamo se i kokoa pre sirotog greska koji je naprasno zaboravio da igra fudbal ali i brata georgatosa koji je dosao posle a bio je jednako tragican, onorb mensn djovani paskvale. ako bacimo pogled na desnu stranu onda definitivno umit davala za koga niko i ne zna sta igra i mocni helveg koji je nivo stevice reljica. i kolarov moze u ovu pricu jer je bio zivi pish u interu.
mr clutch Posted Saturday at 09:08 AM Posted Saturday at 09:08 AM Dobra konkurencija, ali brat Vratislav oduva ih ko Kosava.
Dzistrou Posted Saturday at 09:25 AM Posted Saturday at 09:25 AM Pozdravljaju vas braća Grigorios Georgatos i Benoit Cauet.
berti Posted Saturday at 11:25 AM Posted Saturday at 11:25 AM 5 hours ago, HAMMER said: bertija samo hardkor internisti poštuju. Molim? 1
Bugl Khan Posted Saturday at 11:15 PM Posted Saturday at 11:15 PM 17 hours ago, HAMMER said: Pomenes kamaru igraca a zaboraviš Muhameda Kalona, lika sa najvećom kitom medju fudbalerima. Jeres... Klinsija, bremea i bergkampa ti oprastam. Svetog Nikolu bertija samo hardkor internisti poštuju. Serie A je 90ih po imenima bila jača nego današnja Premier liga. Jedan Batistuta je karijeru proveo u Fiorentini. Pa Inter je, na početku nihovih karijera, odbacio Roberta Carlosa i Andreu Pirla. Ma nisam stavljao ove koje su potjerali prerano, koji su došli prekasno i koji su ostavili trag poput Balotellija ili Martinsa. Berti je komedija.
Bugl Khan Posted Saturday at 11:49 PM Posted Saturday at 11:49 PM On 4/18/2025 at 8:47 PM, sasha arsenal said: Imao je Inter onaj period 90-ih i kasnije bez titule a imali su mnogo zvezda u ekipi.Pratio sam od 98 do 2003-04. godine redovno Kalčo. Istina. Jednu je Cuper uspio izgubiti u zadnjem kolu protiv Lazia. Pobjedom bi bio prvak, porazom je pogurao Romu u Ligu prvaka. Cuperova trenerska karijera je krcata porazima u finalima.
Barkley#34 Posted Sunday at 06:27 AM Posted Sunday at 06:27 AM 7 hours ago, Bugl Khan said: Inter je, na početku nihovih karijera, odbacio Roberta Carlosa i Andreu Pirla. Jesu li beše u istom prelaznom roku prešli Sedorf i Pirlo iz Intera u Milan? Kakva dva samoubistva. Zubine suze na Olimpiku u Rimu nikada nisam preboleo. 1
HAMMER Posted Sunday at 06:49 AM Posted Sunday at 06:49 AM 18 minutes ago, Barkley#34 said: Jesu li beše u istom prelaznom roku prešli Sedorf i Pirlo iz Intera u Milan? Kakva dva samoubistva. Zedorf i Pirlo za kojoa i moćnog guljeminpjietra (guly). NENADJEBUVO. Prokletog Kupera treba osuditi na doživotnu. I buglija banujte za ovo veštičarenje. Nikola Berti jedan je od nas. 1
Bugl Khan Posted yesterday at 07:25 AM Posted yesterday at 07:25 AM On 4/20/2025 at 8:27 AM, Barkley#34 said: Jesu li beše u istom prelaznom roku prešli Sedorf i Pirlo iz Intera u Milan? Kakva dva samoubistva. Zubine suze na Olimpiku u Rimu nikada nisam preboleo. Mislim da je to bila sezona prije WC u JPN i KOR. Tamo su platili nedužni.
Recommended Posts