Jump to content

UEFA Champions League 2024/25

Мџе

Recommended Posts

Ja nisam rekao da je liga ne znam kako jaka samo da nije van top 15. u Evropi. Odnosno da je pre bliza top 10. Bez obzira na tvoju metodologiju broj zemlje do 15. i doci ces do zemalja kojih nigde nema u Evropi, koje ostvaruju transfere u najboljem slucaju poput nasih i koje izgledaju kompetitivnije iskljucivo zbog manjeg broja klubova u ligi, ako i izgledaju.

3 minutes ago, Drug Crni said:

Klub koji dovede Gyokeresa iz Sportinga automatski će podići plafon ekipi za 30%. Minimum.

Ja bas mislim da ce to biti tezak fejl. Decko ima 26 godina, jeste late bloomer, ali bio je vec po Engleskoj i nije nista uradio.

Cak i u Konventriju iz kog je presao u Sporting i imao dobru statistiku nije toliko dominirao. Mitrovic je na primer dao maltene duplo vise golova od njega u dve Cempionsip sezone.

• Like 1

2 hours ago, McLeod said:

Ja bas mislim da ce to biti tezak fejl. Decko ima 26 godina, jeste late bloomer, ali bio je vec po Engleskoj i nije nista uradio.

Cak i u Konventriju iz kog je presao u Sporting i imao dobru statistiku nije toliko dominirao. Mitrovic je na primer dao maltene duplo vise golova od njega u dve Cempionsip sezone.

Ovo 

2 hours ago, Drug Crni said:

Gledajte malo kako igra.. pustite statistike i prošlost..

Gledao sam ga u Ligi prvaka i u portugalskoj ligi. Portugalska liga (van Porta i Benfice) nije mjerilo. Najbolji strijelci te lige su u zadnjih 10-ak godina bili Jonas, Pizzi, Bas Dost, Carlos Vinicius, Haris Seferović.... Neki imaju preko 1.0 pmjer utakmica i golova. Nigdje drugdje nisu bili veliki strijelci. Jardel je bio najboji strijelac lige 5 puta. Jednom s omjerom 1.4 gola po utakmici. Bio je najbolji strijelac Cope Libertadores ali nigdje nije zabijao kao u Portugalu.
Gledao sam i Darwina i bio siguran da će bit fenomenalan, jbg nije. Mislio sam da će Andy Carrol (koji se dokazao u EPL) zabijati 30 golova po sezoni, jbg nije.
Protiv respektabilnih klubova, u zadnje 2 sezone ima 16 utakmica, 11 golova( 4 iz penala)/6 asistencija:  4 utakmice protiv Atalante (1 gol iz penala/2 asist). 1 utakmicu protiv Lillea (1 gol), 1 utakmicu protiv PSVa, 1 utakmicu protiv Citya (3 gola, 2 iz penala), 4 utakmice protiv Benfice (2 gola/1 ast), 5 utakmica protiv Porta (4 gola, 1 iz penala/3 asistencije).

Pun je samopouzdanja, ulazi mu sve što opali po golu, ali sumnjam da će ga na zimu ili ljeto Amorim dovesti u United. Gotovo sam siguran da neće. Te godine i ta iga su mi preveliki upitnik. Iako nigdje nije lako toliko zabiti.

• Like 4

Ako ce to da spreci Junajted koji je istresao 70 miliona za Hojlunda nakon 9 golova u Italiji, onda stvarno imaju najdebilniji menadzment na svetu.

Razmisljam o vasoj diskusiji, bukvalno sam malo na jednoj, malo na drugoj strani. Budem u fazonu - meni se svidja kako Djekeres igra, statistika brutalna, a opet s druge strane - Darvin mi je delovao i bolje od toga. 

Al evo i Zirasi je late bloomer, pa igra odlicno u Dortmundu. 

Voleo bih Djekeresa u Arsenalu da vidim (izvini @McLeod). 

Zato i rekoh..gledajte malo kako momak igra,a evo Bugl opet istresao statse.
Igrač ne može da bude sveden samo na golu statistiku.

Razbio Porto na prošlom derbiju,ali razbio ih. Pokidao im odbranu na paramparčad. Na njemu i napravljen penal,tresao Pepea i drugog štopera kao slinu. Momak je eksplozivan,brz za svoju brzinu,odlično kretanje.
Finišira sa obe noge,sa glavom..jak kao bk..kompletan paket.

Možda je fer poređenje sa Ninezom,ali Darwin je u Liverpuli hodajući promašaj. Lično izbio Liverpulu prošle sezone desetak bodova sa konta.

Voleo bih videti Gyokeresa u Junajtedu..ili u MIlanu ofkors.

Kad već pomenuh Milan. Možeš slobodno da čestitaš @PorodicneVrijednostiNije sram izgubiti od velikana na Bernabeu :classic_tongue:

• Like 1

23 minutes ago, Drug Crni said:

Kad već pomenuh Milan. Možeš slobodno da čestitaš @PorodicneVrijednostiNije sram izgubiti od velikana na Bernabeu :classic_tongue:

Cestitke naravno. Real je uspio izgledati gore nego u Klasiku prije 10 dana i mogu bit sretni sto je na kraju samo 3:1 bilo. Carlu sat otkucava, jos jedan kiks i vjerovato je bivsi. 

• Like 1

38 minutes ago, Drug Crni said:

Zato i rekoh..gledajte malo kako momak igra,a evo Bugl opet istresao statse.
Igrač ne može da bude sveden samo na golu statistiku.

Razbio Porto na prošlom derbiju,ali razbio ih. Pokidao im odbranu na paramparčad. Na njemu i napravljen penal,tresao Pepea i drugog štopera kao slinu. Momak je eksplozivan,brz za svoju brzinu,odlično kretanje.
Finišira sa obe noge,sa glavom..jak kao bk..kompletan paket.

Možda je fer poređenje sa Ninezom,ali Darwin je u Liverpuli hodajući promašaj. Lično izbio Liverpulu prošle sezone desetak bodova sa konta.

Voleo bih videti Gyokeresa u Junajtedu..ili u MIlanu ofkors.

Gledao sam ga protiv Porta, gledao sam ga protiv još nekog u Portugalu kad je zabio 3 gola. Pa ti statsi su jedino što mu ide u prilog. Kako ih je otresao....Otresao je Darwin obranu Liverpoola cijelu večer, pa evo ga frajer već 3. sezonu ne može sebi doć. Čovjek je već bio u Engleskoj, i nije bilo dobro. Možda mu ne paše liga. Ni Henry ni Bergkamp nisu uspjeli u Italiji.
Svatko normalan vidi da on radi šta hoće, i da igra fenomenalno. U Portugalu. Ali kao što kolega @Markoss iznad kaže, to niie nešto što bi spriječilo United da pljune 100M, ili 150. Mislim, to je klub koji je dao 100M za Antonya.
Još da napomenem, kad smo kod Uniteda, više sam se oduševio Hojlundom kad sam ga vidio prvi put, nego Gyokeresom.
Btw, Borussia je bomba ove sezone. Adeyemi, Brandt, Can, Gross, Gittens...Svi su opasni po gol. Šteta što se Adeyemi ozlijedio. Frajer je car s onom frizurom i brčičima. Highlightsi s Arene Dortmund-Celtic su vrh. Reakcije komentatora+događaji na terenu.

Edited by Bugl Khan

Tacno i dobro sto si njih pomenuo - nista ne garantuje da bi Adejemi recimo bio ubica u PL.

Djokeres ima ogromno samopouzdanje trenutno i sjajnu konverziju sansi. Voleo bih da ga vidim u jacoj ligi, ali sam prosto skeptican zbog njegovih godina i zato sto je vec imao sansu da to uradi, bio u Engleskoj, pa je bio samo solidan u Cempionsipu, gde je Mitrovic na primer bogotac.

1 hour ago, Don Dusko said:

Ko bi rekao da ce puci svlacionica Reala...Cudo jedno kada nakupis svlacionicu egomanijacima.

Čovjek od 40 godina im igra u vezi. I to ozbiljne minute u ozbiljnim utakmicama. Al zato na lijevom krilu ne fali opcija. Mladi, poletni i skromni timski igrači. Bojim se da će ove godine osvojiti trofej za najbesmisleniji transfer i da će to biti to.

Pao mi je na pamet sličan primjer. Ne znam jel se tko od vas sjeća Nikosa Machlasa. Zabio je u nizozemskoj ligi nestvaran broj golova za Vitesse. Doveo ga je Ajax, ali Nikos nije više baš toliko zabijao. A i vidio je da nije na nivou kao klinac pristigao iz Malmoa, pa je sjeo na klupu. Onda je odlučio probati u španjolskoj ligi. Stigao je u Sevillu, vidio gdje je u odnosu na ostale, pa je sjeo na klupu. A stroj za golove u Vitesseu bio. Kako?

ExYu (nakon raspada Jugoslavije) klubovi u Ligi prvaka:

Dinamo- 9 nastupa- 33 boda

Maribor- 3 nastupa- 10 bodova

Hajduk- 1 nastup- 8 bodova

Zvezda- 4 nastupa- 8 bodova

Partizan- 2 nastupa- 3 boda

Edited by Bugl Khan