Jump to content

Roland Garros 2019. (26. maj - 9. jun)

Roland Garros 2019. - ko osvaja  

68 members have voted

1. 1. Ko osvaja turnir u muskoj konkurenciji?

• Novak Djokovic
    • Rafael Nadal
    • Rodzer Federer
    • Dominik Tim
    • Aleksandar Zverev
      0
    • Stefanos Cicipas
      0
    • Stanislas Vavrinka
    • Neki Tomas Johanson, od koga to niko ne ocekuje
  2. 2. Ko osvaja turnir u zenskoj konkurenciji?

• Naomi Osaka
    • Karolina Pliskova
    • Simona Halep
    • Kiki Bertens
    • Andzelik Kerber
    • Petra Kvitova
    • Neki zenski Tomas Johanson

Recommended Posts

Posted

Uh, kakav epic fail sad, skoro neodbranjiv servis i hvata jebeni draj volej i biva izbusen na mrezi

Ali sledecim drajvolejom je spasava i maraton se nastavlja...

Evo i malo srece kod voleja, taman da se Dima iznervira

Posted

Nije mogao da stoji na nogama, ali je opet dosao do brejk sanse i onda je Dima sve savrseno odigrao. Jebiga, na 2 GS-a 2 dobra meca protiv Dime u 1r, nije lose za zavrsnu godinu u karijeri. 

• Like 1
Posted (edited)

Valjda će biti OK za travu, ona nije toliko fizički zahtevna pa ćemo ga gledati ipak na W.

Krivo mi za Janka, ali s druge strane da mi je neko juče rekao da ću žaliti što je Janko propustio šansu da pobedi Dimitrova u 5 setova mislila bih da je lud :classic_smile: nije ovo uopšte loše ako ne bude bilo fizičkih posledica.

Edit: sad vidim da Dimitrov u idućem kolu ide na Čilića, kakav će to cripple fight da bude :classic_biggrin:

Edited by alcesta
Posted

Kakav zreb imaju nasi teniseri i teniserke?

Novak igra protiv Hurkaca i ima laksi raspored sve do polufinala i Tima :heart:.

Dokle mogu da doguraju Lajovic, Djere, Krajinovic i moj favorit Kecmanovic? :smiley33:

Posted

Roger lep mec odigrao, ali onaj Sonego sa dranjem me je toliko nervirao :furious: i to se tacno vise i jace drao kad je mislio da ima neke sanse, udari slajs i dere se :frusty:

oprema odlicna :thumbsup:

spacer.png

Posted

Kakvu je Čekinato rupu sebi iskopao, posle 2:0 u setovima sad igra peti protiv Maija koji igra servis volej na šljaci :classic_huh:

A Francuzi stvarno umeju da budu gadni kad igraju njihovi, tačno mi dođe žao tih igrača... šta su samo Muguruzi napravili pre par godina.

I Kuza već ispala :classic_sad:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...