ScepanScekicSto Posted August 14 Share Posted August 14 Na mnogo… ja sam napisao.. ovo se kosi sa mojom logikom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted August 14 Share Posted August 14 ako ostaje Kaboklo, popisali su se na sve sto su uradili 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 14 Share Posted August 14 Ostanak Bruna ne mora da znači da se neće dovesti i četvorka. ON, Bonga, Majk, Poku Davies, Jones, Caboclo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 14 Share Posted August 14 (edited) 5 minutes ago, Sector said: Ostanak Bruna ne mora da znači da se neće dovesti i četvorka. ON, Bonga, Majk, Poku Davies, Jones, Caboclo Teško. U tom slučaju biće gori i od nas. Ne mislim na igrački kvalitet. Edited August 14 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 14 Share Posted August 14 + Koprivica Sasvim dovoljno za rotaciju u EL i ABA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted August 14 Share Posted August 14 46 minutes ago, odupri se ludilu said: Mislim ono rastjeras sve koji su ostali do zadnjeg dana a ostaviš onog koji je prvi zapalio....na koliko mnogo nivoa je ovo pogrešno razmišljam naglas... Ako je napravio neki neoprostiv gaf sigurno ga neće zadržati, po bilo koju cenu, posebno u kontekstu odlaska baš svih igrača. Hoću da kažem, ako ostane, ko zna šta se krije iza "prvi zapalio", možda to nije bio baš takav greh, tj. jednostrano bežanje bez ikakvog obaveštenja, kao što je u medijima predstavljeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 14 Author Share Posted August 14 Ovo sa Kaboklom apsolutno nema smisla i odbijam da poverujem u to 🙂 Drugim recima, nadam se da je u pitanju dimna zavesa i da se ceka neki kapitalac na toj poziciji 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 14 Share Posted August 14 Quote Kako nezvanično saznaje "Mozzart Sport", tu neće biti mesta za Bruna Kabokla. Tom portalu je iz igračeve agencije potvrđeno da je ugovor raskinut, dok u Partizanu tvrde da do toga može da dođe samo na štetu igrača. https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/49199/kaboklo-i-definitivno-precrtan/vest Kaboklo i definitivno precrtan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 14 Share Posted August 14 Ja ne kapiram otkud uopšte ideja da će Željko na tu temu da pravi kompromis. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted August 14 Share Posted August 14 https://www.mozzartsport.com/košarka/vesti/bez-bruna-kabokla-na-predstavljanju-novog-partizana/489564 govedo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted August 14 Share Posted August 14 Crta se da ce Bruno sada, a potom i Aleksa da zavrse kod komsija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted August 14 Share Posted August 14 Nek im je srecno 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portovale Posted August 14 Share Posted August 14 Posle Alekse će naprasno da vam se otvore oči, šta je ustvari Obradović uradio ove godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted August 14 Share Posted August 14 Sta je uradio? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted August 14 Share Posted August 14 Ma kakav Kabolko, najuriti ga govnjivom motkom. Ako na predstavljanju tima ne bude ni jedan igrac mimo onih za koje svi znamo, Ostoja neka se udavi tamo gde babe močaju, sto bi moj matori reko. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruda Posted August 14 Share Posted August 14 2 hours ago, Bole Tyson said: Crta se da ce Bruno sada, a potom i Aleksa da zavrse kod komsija Neće sigurno, pogotovo Aleksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 14 Share Posted August 14 Jedva cekam promociju tima, samim tim otvaranje nove teme, sto dalje implicira stroziju kontolu pisanja kako nas, tako i dobronamernih, eye opening komsija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 14 Share Posted August 14 (edited) 4 hours ago, Bole Tyson said: Crta se da ce Bruno sada, a potom i Aleksa da zavrse kod komsija Ako se izuzme otežavajuća okolnost prelaska u klub najvećeg rivala, Kaboklo bi kao 4/5 bukvalno kompletirao Zvezdin roster. Kaboklo bi tako nešto mogao uraditi i iz inata jer i deluje da je dovoljno glup za takav potez, plus bi to mogao sada momački naplatiti zbog "never ending" sage sa Filipom. Aleksa iako je naturalizovani grobar...:) to ne bi nikad uradio sve i da je oteran u sred sezone čak i da Dileje naprave izuzetak prelaska domaćeg igrača iz Partizana u KKCZ što se sigurno neće desiti. Ja bi ga bez razmišljanja menjao za Kinana i nije mi jasno ako je Željko rešio da, šta god to znači "ostaje samo jedan", zašto to nije Aleksa koji očigldno tada nije imao ni jednu EL ponudu ? Ali veća misterija od toga mi je ipak potpis Pokua... Edited August 14 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 14 Share Posted August 14 5 minutes ago, Wingwalker said: Ja bi ga bez razmišljanja menjao za Kinana i nije mi jasno ako je Željko rešio da eto "ostaje samo jedan", šta god da to znači, zašto to nije Aleksa koji očigldno tada nije imao ni jednu EL ponudu. Aleksa u turnirskom takmičenju tipa SP ili OI odigra 6-7 utakmica i sve ih razvali. Aleksa u sezoni oktobar-jun takođe odigra 6-7 utakmica koje razvali. Maler je što u tom periodu odigra još oko 60 utakmica koje usere da ne može gore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 14 Share Posted August 14 (edited) 6 minutes ago, Stiletto said: Aleksa u turnirskom takmičenju tipa SP ili OI odigra 6-7 utakmica i sve ih razvali. Aleksa u sezoni oktobar-jun takođe odigra 6-7 utakmica koje razvali. Maler je što u tom periodu odigra još oko 60 utakmica koje usere da ne može gore. Ok...ali iz tog ugla gledano: zašto onda Koprivica? Zaboravio je da ga precrta ili bi bilo previše da odjavi 12 igrača? Ne treba odgovor, eto udarila hevi omorina...pa vežbamo za septembar lagano... Edited August 14 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted August 14 Share Posted August 14 Ne znam za vas ali ja se još uvek nadam Chimi... Inače procurio delić promocije za ponedeljak, počinje sa tangom smrti, onda ulaze Andjusic i Smailagic, viknu Moša! i onda kreće predstavljanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 14 Share Posted August 14 Očigledno wing ima poprilično loše mišljenje o inteligenciji i stabilnosti Zvezdinog tima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 14 Share Posted August 14 26 minutes ago, Barkley#34 said: Očigledno wing ima poprilično loše mišljenje o inteligenciji i stabilnosti Zvezdinog tima. Nisam te razumio...? Sve što sam naveo su činjenice: Kaboklo je po profilu upravo kockica koja nam nedostaje. Avram neće u Zvezdu sve i da oće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 14 Share Posted August 14 Vidim da se ustalila ta priča o Bongi na 4. Vrlo moguće da grešim, ovo je čisto nagađanje, ali ja mislim da to nećemo previše gledati. Da to eventualno mogu biti neki small ball specijali, tipa zadnji napad četvrtine i slično. Tu mi glavno pitanje odbrana. Bonga po meni najbolju odbranu igra na plejevima. Može naravno i bekove i krila, a ako mu nešto ne leži, to su jake četvorke recimo. Koja bi onda ideja bila? Da on uzme pleja, a recimo Sterlinga pošaljemo da čuva četvorke? Napad manje više. To njegovo ćoškaranje i čekanje eventualne otvorene trojke ili kontra napada, može da se nazove bilo kojom krilnom pozicijom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted August 14 Share Posted August 14 @realno *wne vidim da se ustalilo mišljenje Bonga na 4.Naravno da će da igra krilo Bonga i naravno da je odličan u čuvanju plejeva kako na lopti tako i dobar kod switch odbrane.Ali on može ponekad da pokriva 4 kao što to može Luča ili Papa (obe Pape) što je radio, ali jeste više trojka nego četvorka. On može da krpi četvorku. Meni se generalno ekipa sviđa tj koncept a najveća enigma će biti svlačionica i hemija. Vanji traku za početak tu za mene nema dileme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts