Jump to content

KK Partizan 2024/25 prelazni rok - (r)evolucija

Marvin

Recommended Posts

• Don Dusko locked this topic
  • Don Dusko unlocked and locked this topic
  • Don Dusko unlocked this topic
  • 3 weeks later...
On 6/27/2024 at 4:52 PM, ScepanScekicSto said:

Ntilikina, Brown, Bonga

👀

On 6/27/2024 at 4:59 PM, Don Dusko said:

Ko da kos uzima loptu i nosi je kuci od njih trojice.

On 6/27/2024 at 5:44 PM, longbowman said:

Za sada nam ekipa izgleda podobnije za MMA nego za kosarku. 

On 6/27/2024 at 6:20 PM, Marvin said:

Sterling Brown je vrlo dobar napadac, ne znam zasto se ovde potcenjuje.

Nema na čemu 😎

(čak sam i ja potcenio njegovu defanzivu)

• Like 1
  • Love 1

On 6/27/2024 at 5:20 PM, Marvin said:

Sterling Brown je vrlo dobar napadac, ne znam zasto se ovde potcenjuje.

On 6/28/2024 at 8:51 AM, KockoOblo said:

Medju dosadašnjim podpisanima, i onima koji se najavljuju, najbolji. 

E, a pazi ovo, KockoOblo pokidao procenu;) 

• Like 1

29 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Treba te banovati na sedam dana zbog svih nas koji su pomislili da dolazi konačno mitska četvorka. 😁

Spoiler

Ako su Karlika namenila za prvog pleja, bumo najebali. Ni protiv moćnih Britanaca se nije istakao. 

Spoiler

Cekas pleja kao presudno pojacanje, oteras Smita. I onda ovedes Karlika...

Spoiler

Ja nemam o njemu neko mišljenje, utiska sam da je Smith mogao sve isto ako ne i bolje. 

Opet kažem, nadam se da je on zamjena za Smitha a ne floor corporal.

Spoiler

PJ   vs    Jones     >  PJ bolji CV ali nazalost to nije opravdao u punoj meri. Karlik je sigurno losiji igrac od PJ-a, a koliki ce uticaj  imati na tim to cemo videti.

Spoiler

Pa ništa posebno, osim što je kratak, nejak, spor, skromnog šuta sa sporim izbačajem - sve ostalo ima. 🤷‍♂️

Edit: Da odgovorim i za ove ostale, svaki od njih ima falinke, naravno, ne vi bili kod nas da nemaju. Ali isto tako imaju bar jednu stvar koju rade na top nivou u Evropi, ovaj baš nema ništa posebno.

Spoiler

Zato što je kratež (dakle u startu hendikepiran u odbrani) sa nepouzdanim šutom i lošiji igrač od ovih koji su već tu (Fredi Ljundberg, Nateklina), od ovih koji više nisu (Smith) i od ovih koji su još ni tamo ni ovamo (Aleksa)

Hindsight 20/20 zajebana rabota 😄

Edited by MrTwister
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 1

4 hours ago, DameTime said:

E, a pazi ovo, KockoOblo pokidao procenu;) 

Nije bilo teško. Više sam se iznenadio CJ, nisam se nadao da će mu EL ovoliko prijati. Majk je najveća misterija, čovek zna košarke, ali... 

zamišljam kako Ljulj gleda snimke Tajrikovog ludila, smeška se i sada ZNA kako dobiti  utakmicu u Areni

I dalje najpoštenija procena :classic_sleep:

On 8/22/2024 at 2:43 PM, zorex said:

Dok ne stigne nova tema, ostavio bih jedan realistično-pesimistični post na ovoj, pošto na novoj ide samo puna puna podrška treneru i igračimatm.

Ovakav remont ekipe ne može da bude dobar i stvarno mislim da nas čeka turbulentna sezona. Biće sigurno promena u timu, očekujem da bar 2 igrača iz rostera ne završe sezonu u Partizanu, i nekoliko pojačanja u hodu. 

Karlik Džons je igrač koji mi se neobično puno svidja. Nije da imamo predstavu kako će izgledati u Evroligi, ali dok god bude stavljen u poziciju da diktira tempo okružen igračima koji mogu da trče i pucaju, biće od velike koristi. S druge strane, Nilikina je potpuni wtf potez. Horor od igrača i neko s kim ćemo uvek igrati 4 na 5 u napadu. Odbrana u teoriji spektakularna, ali svakih par meseci je povredjen, generalno mekan igrač i još mekaniji karakter. Sušta suprotnost od dragih nam Francuza u KKP i prvi za koga očekujem da će biti pedaliran. I dalje ne razumem kome je on pao na pamet, osim viniju u vlažnim snovima. Vašington je slabotelesni trpač, što ne obećava baš puno u kontekstu EL i količine kontakta koji je dozvoljen, ali treba mu dati šansu. Još jedan za koga je upitno da li će odigrati sezonu do kraja. 

Dalje, Ife je EL iskusnjara i jako potreban u rotaciji kao neko ko može da uspori tempo, a ne boji se ni da preuzme odgovornost. Od Sterlinga Brauna očekujem isto dobru sezonu. Nekako imam utisak da je njegov potpis dosta prošao ispod radara, ali u Albi je odradio ono najvažnije, prilagodjavanje na EL i sada zna šta da očekuje. Zanimljiv karakter, ali dobar igrač za kog verujem da će moći da se nametne kao jedan od lidera ekipe. Arijan Lakić, štagod. Skauting na nivou utakmiocu sezone odigrao protiv nas, pa hajde da probamo. 

Vanja je sazreo kao igrač, baš je konstantan bio na obe strane parketa i vraćanje njega je bilo no brainer. Starac Bonga je neko ko bi vrlo lako mogao da postan ključni igrač na 3 i 4. Pterodaktil u odbrani koji uredno stavlja svoje korner trice, prži tranziciju i aktivan je na skoku. Njegova uloga u Bajernu je velika misterija, nadam se da tu nema nekih skrivenih problema. Nakić je dečko koji se vraća na košarkašku mapu, želim mu sve najbolje. Sigurno će imati ulogu u Aba ligi. 

Pozicija 4 je sa dva velika upitnika, samo što ja jednom verujem, a drugom baš i ne. Ajzea Majk je dobar igrač, vredan momak i neko ko će gristi sve vreme. S druge strane, Pokuševski je dečko koji posle 4 godine u Nba vraća u Evropu kao beznadežan slučaj. Alen Smailagić je za njega nedosanjan san. Ukratko, Poku ne zna ništa, na parketu neretko donosi umobolne odluke, u stanju je da pogodi, ali njegov šut je apsolutno nepouzdan, a na ulazu je još gori i prosto se ježim koliko je bez osećaja. Prosto, ne vidim kontekst u kom on postaje igrač koji zaslužuje minute, samo nužda ili nemanje druge opcije. 

Na centru je korektna situacija, Dejvis je neko od koga se zna šta može da se dobije u standardnih 20-25 minuta, ali od Tajrika svi očekujemo neki Lesorovski iskorak. I verujem da će biti jako uzbudljivo kada je na parketu. Balša je neko ko će dobiti opet priliku da se kroz Aba ligu nametne, ali i njemu i nama je jasno da od ozbiljne košarke tu nema ništa.

Sve u svemu, očekuje nas teška sezona i očekivanja su mi zaista na minimumu. Top 10 mi se čini jako daleko  trenutno. Prosto, ovako se posao ne radi i nisam siguran šta je Željko zamislio. Naravno, on je genije, a ja grickam semenke i pijem pivo, baš zato ću sa nenormalno velikom pažnjom i pratiti ovu sezonu. 

• Like 6

Ne mogu da verujem da je Marvin ignorisao moje postove u kojima se vidi da sam bio u pravu. :smiley53: Neki su mi se smejali, bilo je i tužnih smajlija, jedino je Eddard ozbiljno verovao u ono što pišem. Hvala drugar na poverenju. :smiley53:

Bilo je još par komentara gde sam pohvalio vaš tim i Željkov izbor igrača, al me trenutno mrzi da gi tražim. 

1 hour ago, Volter said:

Ne mogu da verujem da je Marvin ignorisao moje postove u kojima se vidi da sam bio u pravu. :smiley53: Neki su mi se smejali, bilo je i tužnih smajlija, jedino je Eddard ozbiljno verovao u ono što pišem. Hvala drugar na poverenju. :smiley53:

Moje haha je as in - duhovito :lol_2:

• Love 1