Crni Posted August 19 Share Posted August 19 Nisam u prilici da gledam, ako moze neki hajlajci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 19 Share Posted August 19 23 minutes ago, Stiletto said: Ala pozdraviše iz publike predstavnika Telekoma... A skup u Mts dvorani 😂 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 19 Share Posted August 19 4 minutes ago, Stiletto said: Ti od šipkaša očekuješ hor bečkih dečaka? Gotiva je program sa pozornice. Pa zato ovakve stvari ni ne treba praviti, a kamoli promovisati i pustati uzivo na tv. Avangardna simfonija na kojoj mozes cuti Covicu umri i uzmi Vesna nase kur... Bilo bi ispada i da Zvezda ovako nesto napravi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted August 19 Share Posted August 19 9 minutes ago, Mile1 said: Ozbiljan transfer blama Čak smo i komšije naterali u pozorište i da čuju hor. 5 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted August 19 Share Posted August 19 Top atmosfera braca grme 🖤🤍 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 19 Share Posted August 19 Ko je predstavnik telekoma, onaj što je zamahivao stolicom? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted August 19 Share Posted August 19 Lundberg, Nilikina, Vanja, Vašington, Braun, Lakic, Nakic, Bosnjakovic,Bonga, Pokusevski, Majk, Dzouns, Dejvis i Balsa su tu. No suprises. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 19 Share Posted August 19 1 minute ago, Charles De Ketelaere said: Čak smo i komšije naterali u pozorište i da čuju hor. Ne samo to, nego pojačavaju do daske Partizanove pesme, ne bi li čuli da li je neko iz publike viknuo nešto ružno! Ozbiljan za istrajnost, priznajem da ne postoji stvar koja bi me naterala da pogledam nešto slično iz suprotnog tabora. 7 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 19 Share Posted August 19 Ne pratim pazljivo (cekam iznenadjenje pa da mi skrene nazad paznju) ali svakako je zanimljiva ideja... sad, da li je izvedba najbolja - verovatno ne - uvek moze nesto bolje. Ali nema sta, cestitke na ideji a bogami i na hrabrosti da se ovako nesto pravi. Zato nemam sta drugo da kazem nego "bravo komsije"! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 19 Share Posted August 19 Krsma Pavaroti za ovoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 19 Share Posted August 19 (edited) 6 minutes ago, Barkley#34 said: Ko je predstavnik telekoma, onaj što je zamahivao stolicom? Neki penzioner, Čačanin Edited August 19 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 19 Share Posted August 19 1 minute ago, СтелаРоса said: Pa zato ovakve stvari ni ne treba praviti, a kamoli promovisati i pustati uzivo na tv. Avangardna simfonija na kojoj mozes cuti Covicu umri i uzmi Vesna nase kur... Bilo bi ispada i da Zvezda ovako nesto napravi. Da li zbog deset posto đubradi devedeset posto normalnih treba da se zaključa u kuću i sakrije pod stakleno zvono? Svako nasmejano dete u publici uživa zbog programa na sceni, a ne zbog majmuna sa šipke koji jedino i znaju da krešte ko majmuni. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 19 Share Posted August 19 Samo mi bodu oci ovi salovi koji s jedne strane imaju plavo (?!) beli print? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 19 Share Posted August 19 (edited) 6 minutes ago, Crni said: Nisam u prilici da gledam, ako moze neki hajlajci? Neki Milan Vasic lookalike pevac pokusava sa pozornice da izbalansira hor beckih djaka i navijace iz publike. Zanimljiv mix 🙂 Opa evo i Rio Tinto, kapa dole. Edited August 19 by Cavani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 19 Share Posted August 19 2 minutes ago, realno *w said: Ne samo to, nego pojačavaju do daske Partizanove pesme, ne bi li čuli da li je neko iz publike viknuo nešto ružno! Ozbiljan za istrajnost, priznajem da ne postoji stvar koja bi me naterala da pogledam nešto slično iz suprotnog tabora. Video na tviteru Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted August 19 Share Posted August 19 Meni super.. prisutan 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 19 Share Posted August 19 "Rio Tinto mars iz Srbije" - najbolja pesma do sada 😄 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 19 Share Posted August 19 2 minutes ago, Stiletto said: Da li zbog deset posto đubradi devedeset posto normalnih treba da se zaključa u kuću i sakrije pod stakleno zvono? Svako nasmejano dete u publici uživa zbog programa na sceni, a ne zbog majmuna sa šipke koji jedino i znaju da krešte ko majmuni. Nisam siguran da je odnos 10-90 ali ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 19 Share Posted August 19 3 minutes ago, Luchifer89 said: Krsma Pavaroti za ovoga Bar čovek peva iz srca pa koliko-toliko nadoknađuje. 🙂 Šalim se, korektan dečko. A i ova Tanja Bošković wannabe bi mogla malo srca da unese. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted August 19 Share Posted August 19 Meni se baš ne sviđa onaj pevač, ali je očigledno grobarčina pa mu praštam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 19 Share Posted August 19 Potvrđen Vanja kapiten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 19 Share Posted August 19 3 minutes ago, СтелаРоса said: Nisam siguran da je odnos 10-90 ali ok Ne moze se tacno znati pre saopstenja 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinnerman Posted August 19 Share Posted August 19 Kovrdžavoj za flautom bih prepisao kuću i okućnicu. Toliko je prelepa da me sramota da ka njoj imam grešne misli. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 19 Share Posted August 19 7 minutes ago, Kooineeperk said: Samo mi bodu oci ovi salovi koji s jedne strane imaju plavo (?!) beli print? Nešto tipa Igokea Laktaši? Spoiler 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 19 Share Posted August 19 6 minutes ago, Mile1 said: Video na tviteru Ako lažeš devojku/ženu ovako dobro kao što lažeš nas, moram da ti kažem da si iz mesta najebo. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts