Kronostime Posted July 28 Share Posted July 28 30 minutes ago, ScepanScekicSto said: Pise par stranica (koliko toliko pouzdanih) da je gotovo sve dogovoreno sa Pokusevskim, da je bek iz NBA isto blizu dogovora, i da on Monekea izgleda nema nista… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted July 28 Share Posted July 28 Ja se radujem da dodje Poku, ovo sto je odigrao u reprezentaciji nije nikakav reper za njegovu igru. Ukoliko bi se ugovor potpisao na 3 godine, u drugoj i trecoj godini bi mogao da ima ozbiljan doprinos u igri. Samo trenutno nije za prvu cetvorku, to je valjda jasno. Video sam juce da je Jordan Mickey iz Virtusa slobodan igrac, on je meni bio uvek gorivan igrac, samo ne znam da li nam treba takav tip igraca on je vise 4/5. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted July 28 Share Posted July 28 Za nas koji ne mozmeo da gledamo napisite koju o karliku protiv porto rika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 28 Share Posted July 28 54 minutes ago, ScepanScekicSto said: Za nas koji ne mozmeo da gledamo napisite koju o karliku protiv porto rika Otkricemo nove nijanse ljubicaste kod Zeljka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted July 28 Share Posted July 28 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Za nas koji ne mozmeo da gledamo napisite koju o karliku protiv porto rika Dva i po cetvrtine 12 poena, 6 asistencija. 4 skoka, 1 izgubljena. Za sve se pita u napadu, voli loptu, voli da izdvilja 😄 U odbrani nogama djene djene, lenj da podigne ruku svaki put. Moze biti mitska zver, a moze biti i klasican divljak kog ce Zeljko klupirati brzo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted July 28 Share Posted July 28 Ja evo sad ukljucih… gledao ga 3/4… pa onako… ne libi se da napadne kos, i npr te asistencije nije to neko merilo… bas ne znam sta ocekivati od njega… Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 28 Share Posted July 28 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Za nas koji ne mozmeo da gledamo napisite koju o karliku protiv porto rika Upucao Portorikance kao piliće, fino je namestio snajper ;D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted July 28 Share Posted July 28 (edited) Svakako ova statistika ne otkriva puno, s obzirom na stil igre Sudana. Pripaljuju dosta, solidan broj asistencija je dodavanje za nerezonski šut. Ima tu naravno i dosta kvaliteta, ali niko ne može da zna kako će to da izgleda u drugačijoj ulozi. Ovu vrstu liderske role sigurno neće imati, a od svih statističkih parametara, najbolji je broj izgubljenih lopti u odnosu na to koliko mu je u rukama. Edited July 28 by fillam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 28 Share Posted July 28 Dzos Akojon pt2 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 28 Share Posted July 28 1 hour ago, Aman 2 said: Dzos Akojon pt2 😁 Ni blizu. Akojon je bio klasican suter, bez ikakvog smisla za razigravanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted July 28 Share Posted July 28 Momak je odličan,kadar iz vaše škole. Šteta što nije dobio više mesta sa prvom ekipom crno belih. Sad igra na U18 gde naši brane titulu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted July 28 Share Posted July 28 Izgleda smo doveli beka trpaca Duane Washington jr zapratio zvanicni nalog kluba a i onaj tips piše da je nas novi igrač nisam ga upratio pa sam malo pogledao snimke klasični divljak trpac Markus Howard fazon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted July 28 Share Posted July 28 Samo je dosta atleticniji i nije rupa i nejac u odbrani kao Howard, Panter i slicni tipovi igraca, moze da bude odlican zabod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted July 29 Share Posted July 29 E sad sam zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted July 29 Share Posted July 29 (edited) Znali ko ista vise o njemu edit: mislimnda je ovo dobar pokusaj, da se ne ceka nba cut, da se proba dovesti igrac ispod radara za manje para, sa odredjenim potencijalom, i da dodje na vec prilicno popunjenu ekipu. necu uopste da sudim na osnovu youtube highligtsa, tamo su svi vrhunski.. Pohvala za skauting jos Poku i prva 4, pa da pocinju pripreme Edited July 29 by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 29 Share Posted July 29 A pre priprema nova tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted July 29 Share Posted July 29 On 7/21/2024 at 5:19 PM, Brat od Korneta said: Ako bas insistiras, ne vidim prostora za dvojku skorera kako je receno da se dovodi i neko ko ce biti tu neki izrazitiji nosioc po poenima i neko ko ce igrati 20+minuta i slicno. Pa ni 15+ minuta da nece ukoliko dodje. U to moze opklada bez problema. Ako ce dovesti nekog igraca mikro uloge ala Andjusic, kao sto su na primer hteli Aranitovica tu za neku 3. opciju onda nema ni poente kladiti se posto je to rang Lakica i Nakica, odnosno malo bolje od toga. U koju grupu računamo Vašingtona, u "Aranitoviće" ili u "15+ minuta"? Ostajem pri stavu da mi je ona fiktivna raspodela minuta bzv stvar, ali živ nisam da vidim kako bi se to rasporedilo na pozicijama 1-3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 29 Share Posted July 29 Očigledno potencijalna zamena za Pantera. Prvi put čujem za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 29 Share Posted July 29 Meni izgleda kao neki njemački Vildoza. 😁 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onomatopeja Posted July 29 Share Posted July 29 Ako se obistine i potpisi Vasingtona, Pokusevskog i jos jedne cetvorke imacemo sastav od 12 igraca gde ce svaki od njih ocekivati minute i to ne simbolicne, a to je nesto sto nismo imali u prethodnim sezonama kod Zoca. Bilo bi mi cudno da Pokusevski nakon par NBA sezona prihvati ulogu Tristana, Balse i sl. Karlik, Nilikina Lundberg, Vasington Vanja, Braun, Bonga X, Majk, Pokusevski Dejvis, Dzouns + Lakic, Nakic, Balsa, Dimitrijevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja90 Posted July 29 Share Posted July 29 (edited) Ne ocekujem nikakav drasticno veci iskorak i bum i potvrdu kvaliteta i statusa , nego sto su do sada pokazivali.. Osim Vanje i Lunberga, i Bonge Frenka u dokazivanju da su za Nba! Mozda jos Majk.. Edited July 29 by Nemanja90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 29 Share Posted July 29 5 minutes ago, Nemanja90 said: Ne ocekujem nikakav drasticno veci iskorak i bum i potvrdu kvaliteta i statusa , nego sto su do sada pokazivali.. Osim Vanje i Lunberga, i Bonge Frenka u dokazivanju da su za Nba! Mozda jos Majk.. Ntlitkina je sleeper i my bet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 29 Share Posted July 29 Igrao je Washington za PHX kratko. Uglavnom qurca ne moze da organizuje, skorer je pod a), b) i c). Nothing to write home about, ali je generalno ne tako lose resenje, imajuci u vidu nas roster. I kod njega uzimamo gamble da ce poludeti u nekom trenutku i otkljucati ceo ofanzivni arsenal na najvisem nivou, ali mi se cini da to nije toliko nezamislivo. Iz mog ugla solid, 7/10 potpis. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 29 Share Posted July 29 To sto je neko igrao za neki NBA klub nam nije nikakva garancija, takvih je bilo i bice vazda - nego da ga vidimo na terenu da li glanca parket "porodicnim draguljima" ili ostaje prasina i paucina iza njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted July 29 Share Posted July 29 Ništa ispod klase Kendrika Nana ne priznajem kao pojačanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts