Jump to content

KK Partizan 2024/25 prelazni rok - (r)evolucija

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Ntilikina na IG objavio svoj dolazak.

Bogotac, nije čekao tizere, trejelere, penise... 😁

Možda ide u Virtus 😄

Posted

Ntilikina odigrao svega 5 utakmica prethodne sezone u NBA i to poslednju 1. februara (+5 pripremnih za repku tamo u avgustu)?

Nista u G ligi? A nije bilo neke povrede?

Inace, fina NBA karijera, svakako nije macka u dzaku. Bas cudno da nije krenuo put Evrope ranije... 

Ntilikina + Lundberg mi deluje kao dobar kombo, ne znam ko bi tu trebao biti neka zamena za Pantera ili ce mozda jos neki iso igrac da popuni poziciju 1/2? Mada je pitanje kakav koncept ekipe pravi Zeljko, mozda nece vise biti toliko iso situacija vec malo vise timske kosarke, two-way. 

Posted

1 minute ago, Kooineeperk said:

Inace, fina NBA karijera, svakako nije macka u dzaku. Bas cudno da nije krenuo put Evrope ranije... 

ma izvrsna NBA karijera, da nije bio osmi pik koji slovi za nekog talenta vec posle prve sezone bi se preselio u G ligu ili Evropu

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Kooineeperk said:

Ntilikina odigrao svega 5 utakmica prethodne sezone u NBA i to poslednju 1. februara (+5 pripremnih za repku tamo u avgustu)?

Nista u G ligi? A nije bilo neke povrede?

Ntilikina + Lundberg mi deluje kao dobar kombo, ne znam ko bi tu trebao biti neka zamena za Pantera ili ce mozda jos neki iso igrac da popuni poziciju 1/2? Mada je pitanje kakav koncept ekipe pravi Zeljko, mozda nece vise biti toliko iso situacija vec malo vise timske kosarke, two-way. 

Bio je povređen zato nije igrao. Prošle godine je baš bio blizu nas ali se odlučio na kraju za Šarlot gde je znao da neće imati prostora. 

Posted (edited)
8 minutes ago, ScepanScekicSto said:

E a jel cemu ovaj Sterling Brown?

Pisao je jednim prilikom @Guru o njemu. Ne mogu da nađem post. Koliko se sećam rekao je da u dobrom sistemu može biti dobar i jako koristan igrač. 

Edited by Čočo