Chaos Is Me Posted June 11 Share Posted June 11 23 minutes ago, Juan Pablo Montoya said: Jel postoji realna korist za tu decu u tim kampovima, osim one očigledne, a to je druženje i zabava? Nisam upoznat sa silabusom takvih kampova pa ako neko može da mi pojasni da je to nešto korisno i zašto. Vidim da mnogi sad drže letnje kampove, posebno košarke i fudbala. Dobro je biti na oku bitnim ljudima iz košarke, možda primete nekog talentovanog klinca. Naravno da ne može bogznašta da se nauči za 7 ili 10 dana kampa, ali mogu da se pokupe neke forice ako je klinac posvećen a i brate lepo je to, druženje, zezanje, jača se ljubav prema sportu. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 11 Share Posted June 11 2 minutes ago, Chaos Is Me said: a i brate lepo je to, druženje, zezanje, jača se ljubav prema sportu. Ovo se skroz slažem, nego me zanima ima li neke selekcije talentovanijih nakon kampa? Ima li "sledećeg" koraka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 11 Share Posted June 11 Kakve selekcije posle 7 dana? Na te kampove ide svako ko plati. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11 Share Posted June 11 21 minutes ago, DameTime said: Aleksa postao model Baš su slatki! https://www.instagram.com/p/C7zWTB_ILAt/ Na Novom Beogradu? Da dodje u Kumodraz i poseti kucu Stepe Stepanovica (a i siru okolinu ), bre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 11 Share Posted June 11 6 minutes ago, Kronostime said: Na Novom Beogradu? Da dodje u Kumodraz i poseti kucu Stepe Stepanovica (a i siru okolinu ), bre! U Kumodraž dolazi samo onaj ko ima sreće da tu živi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 11 Share Posted June 11 8 hours ago, DameTime said: Da li si zamijetio da Mario uredno repostuje na IG uratke Partizanovih fan stranica, kojima ga prizivaju u klub? 😄 Nista nisam ispratila, moja Slavice Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 11 Share Posted June 11 6 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nista nisam ispratila, moja Slavice https://www.instagram.com/stories/supermariohezonja/3387627757368288965/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 11 Share Posted June 11 Komsije, Kurir prenosi da je Hezonja pred potpisom. Masala! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11 Share Posted June 11 19 minutes ago, DameTime said: U Kumodraž dolazi samo onaj ko ima sreće da tu živi I onaj ko skracuje put prema Plavom mostu i Autokomandi - gledano iz pravca Avale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 11 Share Posted June 11 9 minutes ago, fradler said: Komsije, Kurir prenosi da je Hezonja pred potpisom. Masala! 2 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 11 Share Posted June 11 Dolazak Hezonje bi stavio marketinški tim na veliki test, nadam se da neko razmišlja o sceni gde Željko sedi u fotelji, kamera snima od pozadi a na starom rustičnom radiju krčka "Dok svira radio", dok kao završna scena Mario prilazi i šteluje. 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 11 Author Share Posted June 11 Glava kaže ne, srce kaže da 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11 Share Posted June 11 Je l` se Hezonja vodi kao domaci igrac? Pitam zbog KLS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 11 Share Posted June 11 Vezenkov je nezadovoljan u Sacramentu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11 Share Posted June 11 Just now, SteveFrancis#3 said: Vezenkov je nezadovoljan u Sacramentu... Ovde se nece oraspoloziti zato - neka resava svoje probleme tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 11 Share Posted June 11 Jednom Frensis napiše post sa zrncem optimizma i daškom nade i ovako ga dočekamo... 🙄 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 11 Share Posted June 11 Ako Hezonja potpiše, deff treba Frensis da otvori temu za narednu sezonu. Mislim da bi to bio peak njegovog optimizma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11 Share Posted June 11 12 minutes ago, Son_of_a_gun said: Jednom Frensis napiše post sa zrncem optimizma i daškom nade i ovako ga dočekamo... 🙄 I @Eddard Stark je pricao pa pobeze u vr` Nemacke da namesta kosti okupatorima, izdajnik! Ne verujem nikome! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted June 11 Share Posted June 11 Dje se komentira ova genijalna fora sa Zeljkovom kaznom u KLS-u? Ovdje ili na nekoj drugoj temi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunis Posted June 11 Share Posted June 11 1 hour ago, Kosta said: Dje se komentira ova genijalna fora sa Zeljkovom kaznom u KLS-u? Ovdje ili na nekoj drugoj temi? Ta kazna samo pokazuje koliko je KLS značajan... Ima je Željko istu kaznu i za ovu godinu pa naravno da nije bilo ništa od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted June 11 Share Posted June 11 3 hours ago, Charles De Ketelaere said: Dolazak Hezonje bi stavio marketinški tim na veliki test, nadam se da neko razmišlja o sceni gde Željko sedi u fotelji, kamera snima od pozadi a na starom rustičnom radiju krčka "Dok svira radio", dok kao završna scena Mario prilazi i šteluje. Jos veci test bi bio da naprave scenu sa njim dok u pozadini ide Satan Panonski - Lepi Mario. 😅 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 11 Share Posted June 11 Ništa, Kalinator će u tom slučaju morati da bude Wario 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11 Share Posted June 11 8 minutes ago, Chaos Is Me said: Ništa, Kalinator će u tom slučaju morati da bude Wario Ide u Megu, ako je suditi po outfitu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted June 11 Share Posted June 11 PARTIZAN MOZZART BET SPREMA NOVI UGOVOR SMAILAGIĆU 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 11 Share Posted June 11 4 minutes ago, Shikamaru said: PARTIZAN MOZZART BET SPREMA NOVI UGOVOR SMAILAGIĆU Nismo se tako dogovorili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts