Dracarys Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 Švajcarska je napadački jedno veliko ništa Miriše ovde na još jedne produžetke.
Miki28 Teoljub Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 Saka i Mainoo najbolji kod Engleza. Walker je bas propao Bravo za Orsata sto je svirao odmah kraj, da se ne gleda ovaj antifudbal
Don Dusko Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 Uzasna utakmica. I ako je ikako moguce gora od Fra vs Portugal.
DameTime Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 Odlična utakmica, obožavam da gledam kako u skoro svakom napadu vraćaju loptu golmanu. 1 1
nonick Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 Ja sam se ukljucio od 20. minuta I do 35. je bilo sve OK. Drugo poluvreme ce biti bolje 🙂
Issey Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 Ovu utakmicu može da spase samo brzi gol neke od ekipa... Inače ćemo ovo mučenje gledati do penala... 1
Miki28 Teoljub Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 Ajde Svajcarci izbacite ove smarace. Najgora reprezentacija na EP je Engleska. Ovo sto oni igraju je Javor fudbal
Dracarys Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 Moraju neka pravila da se donesu, jer mnogo je dosadnih utakmica. Naravno je da će ekipe da igraju oprezno i da čuvaju svoj gol, bojeći se tranzicije i kontranapada protivničke ekipe. Ekipe idu na to da umuvaju možda jedan gol slučajno,a svoj sačuvaju.
ras kass Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 Pickford taman za Everton....ne pomera se sa gol linije.
Kosjan Willavić Posted July 6, 2024 Posted July 6, 2024 Just now, mr clutch said: Ali sta radi brat Stones Tacno je bio Bard u pravu za engleske stopere buzdovane 😄 Stouns mi je vazda bio kurcina od igraca 2
Recommended Posts