Klotzen Posted June 21 Share Posted June 21 piksi uživo konferencija, zvuči ko da će da zaplače na trenutke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 21 Share Posted June 21 Evo jedno nepopularno mišljenje, meni je do sada igrač turnira niko drugi do Carvajal. Čovek igra bez greške + imponuje svojim pristupom i pojavom na terenu iako je kikirez, vidi se da je u zen fazi nakon silnih trofeja sa Realom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 21 Share Posted June 21 16 minutes ago, Klotzen said: piksi uživo konferencija, zvuči ko da će da zaplače na trenutke. Čini ti se.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 21 Share Posted June 21 Da vidimo da li će se Ukrajinci otrezniti od onog poraza od Rumuna. Možda ih to šokira dovoljno da zaigraju mnogo bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted June 21 Share Posted June 21 Samo da dodam da Albanija mora da izgubi od Spanije jer bi sa 2 boda i gol razlikom koja je vec 3:4 naspram nasih 1:2, bila bolja treceplasirana ekipa. Dok Hrvati mogu i da odigraju nereseno sa Italijom jer trenutno imaju 2:5. Eventualni X na Poljska-Austrija danas bi bio zlata vredan za nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted June 21 Share Posted June 21 Pijani Pixi doktorirao demagogiju kod sefa. Sta on prica i kakva opravdanja ima. Muka mi je 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 21 Share Posted June 21 2 hours ago, Chaos Is Me said: Možda smo među najgorima na prvenstvu u fudbalu ali smo zato dominantni u ubacivanju čaša na teren. Juče sam prozivao kolegu iz Zemun Polja, pošto je ta zastava bila okačena na tom mestu na tribini, kako ovi njegovi sav sekundarni otpad ubaciše na teren 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 21 Share Posted June 21 Kako Slovaci ne vode... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 21 Share Posted June 21 Slovačka krenula silovito. Haraslin ih ubija po lijevoj strani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted June 21 Share Posted June 21 Podjednako čaša su ubacili Slovenci. Prvi su i počeli. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 21 Share Posted June 21 Au druze kakav mali fudbal gol, pa ovo je jeftinije pet puta od onoga sto smo mi primili protiv Slovenaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 21 Share Posted June 21 Reprezentacija sa jasnom glavom i jasnim repom, discipline, sreće i požrtvovanosti protiv Belgijanaca i normalno da sada izgledaju max nabrijani. Alal vera! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 21 Share Posted June 21 Stanislav Lobotka - bijeli Engolo Kante! Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 21 Share Posted June 21 Ukrajina bukvalno igra kao mi na ovom prvenstvu za sad, ne mogu da pomere linije napred, vezni igraci su im negativni i lose se krecu. Da brze trce i da su agresivniji ne bi smeli da imaju problem u ovoj grupi, a oni su sad na rubu eliminacije posle ovog gola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 21 Share Posted June 21 7 minutes ago, McLeod said: Ukrajina bukvalno igra kao mi na ovom prvenstvu za sad, ne mogu da pomere linije napred, vezni igraci su im negativni i lose se krecu. Da brze trce i da su agresivniji ne bi smeli da imaju problem u ovoj grupi, a oni su sad na rubu eliminacije posle ovog gola. Rekao bih da i oni pate od bolesti "pokušaja strukture i kontrole kroz pas igru" poput nas i komšija, moraš da grizeš i vertikališeš očigledno na ovom turniru osim ako si Španija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 21 Share Posted June 21 Slovaci se povukli i to je ocigledna greska, odmah su stvorili par prilika Ukrajinci, pogodili i stativu, ali im je realizacija na ovom turniru uzasna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 21 Share Posted June 21 (edited) Nijesu se Slovaci povukli, stoje dosta visoko. Ukrajina ih je izvukla i tako uspjela da stvori nekoliko šansi. Sad je baš Mudrik pobjegao posle jedne duge lopte. Edited June 21 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted June 21 Share Posted June 21 Slovacka je najprijatnije iznenadjenje, i nije tolko iznenadjenje sto ce da osvoje grupu pored sakate Belgije, ali niko se tome nije nadao Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 21 Share Posted June 21 Nisu mogli doveka da promasuju. Al opet gol iz greske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted June 21 Share Posted June 21 (edited) Gledam konferenciju najskupljeg alkosa u Evropi i toliko vrišti demagogijom i zamenom teza, klasičan naprednjački apartčik a ne profi trener na ozbiljnom takmičenju. Poturili mu oni makijato drugari statistiku pod nos u fazonu - vidi šefe al' smo bre šutirali po golu i dominirali a hejteri nas mrze i nemaju pojma. Neki onaj zao i podli deo mene želi da opet izvede 2 sidraša gore, da se niko ne naljuti jelte i ostavi rupetinu na sredini. Da nas Danci iseru presingom i u pola sata prekrate muke. Zaslužuje da pogine hrabro kao i svaka sujetna budala koja je tukla glavom kroz zid. Samo mi stvarno žao većine poštenih momaka jer guraju ovu firmu Krstić od tima uprkos svemu. Stvarno nam treba neko malo čudo u utorak. Edited June 21 by Molina23 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 21 Share Posted June 21 Čak i da Ukrajina pobedi ovo je baš loše. Možda im je bolje, kao i nama, da ispadnu u grupi da se ne brukaju u 1/8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted June 21 Share Posted June 21 Nadam se da ce Danci da igraju u crvenim, a mi u belim dresovima jer su nam crveni malerozni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 21 Share Posted June 21 Užasna reakcija Dubravke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted June 21 Share Posted June 21 Ali golman Slovacke se uplasio lopte 😂😂😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted June 21 Share Posted June 21 Prelep gol, prijem neverovatan plus mirnoca u zavrsnici. Greska Slovaka sto su se zadovoljili sa 1:0 po meni su bolji. Svakako ludilo od grupe ako ukrajinci uspeju ovo da dobiju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts