Jump to content

EURO 2024 Fantasy

Recommended Posts

Evo jedno nepopularno mišljenje, meni je do sada igrač turnira niko drugi do Carvajal. Čovek igra bez greške + imponuje svojim pristupom i pojavom na terenu iako je kikirez, vidi se da je u zen fazi nakon silnih trofeja sa Realom. 

Samo da dodam da Albanija mora da izgubi od Spanije jer bi sa 2 boda i gol razlikom koja je vec 3:4 naspram nasih 1:2, bila bolja treceplasirana ekipa. Dok Hrvati mogu i da odigraju nereseno sa Italijom jer trenutno imaju 2:5.

Eventualni X na Poljska-Austrija danas bi bio zlata vredan za nas.

2 hours ago, Chaos Is Me said:

Možda smo među najgorima na prvenstvu u fudbalu ali smo zato dominantni u ubacivanju čaša na teren.

Juče sam prozivao kolegu iz Zemun Polja, pošto je ta zastava bila okačena na tom mestu na tribini, kako ovi njegovi sav sekundarni otpad ubaciše na teren :lol_2:

• Ha-ha 1

Ukrajina bukvalno igra kao mi na ovom prvenstvu za sad, ne mogu da pomere linije napred, vezni igraci su im negativni i lose se krecu.

Da brze trce i da su agresivniji ne bi smeli da imaju problem u ovoj grupi, a oni su sad na rubu eliminacije posle ovog gola.

7 minutes ago, McLeod said:

Ukrajina bukvalno igra kao mi na ovom prvenstvu za sad, ne mogu da pomere linije napred, vezni igraci su im negativni i lose se krecu.

Da brze trce i da su agresivniji ne bi smeli da imaju problem u ovoj grupi, a oni su sad na rubu eliminacije posle ovog gola.

Rekao bih da i oni pate od bolesti "pokušaja strukture i kontrole kroz pas igru" poput nas i komšija, moraš da grizeš i vertikališeš očigledno na ovom turniru osim ako si Španija. 

• Like 1

Gledam konferenciju najskupljeg alkosa u Evropi i toliko vrišti demagogijom i zamenom teza, klasičan naprednjački apartčik a ne profi trener na ozbiljnom takmičenju. Poturili mu oni makijato drugari statistiku pod nos u fazonu - vidi šefe al' smo bre šutirali po golu i dominirali a hejteri nas mrze i nemaju pojma.

Neki onaj zao i podli deo mene želi da opet izvede 2 sidraša gore, da se niko ne naljuti jelte i ostavi rupetinu na sredini. Da nas Danci iseru presingom i u pola sata prekrate muke. Zaslužuje da pogine hrabro kao i svaka sujetna budala koja je tukla glavom kroz zid. Samo mi stvarno žao većine poštenih momaka jer guraju ovu firmu Krstić od tima uprkos svemu. Stvarno nam treba neko malo čudo u utorak. 

Edited by Molina23
  • Like 3