Jump to content

EURO 2024 Fantasy

Recommended Posts

7 minutes ago, L' Imperatore said:

Pa dobro i 8 je centralni vezni i nema mnogo veze sa špartanjem uz aut liniju, što je njemu obično u opisu posla.

Ti si opisao kao da i on i Walker i Saka igraju po strani. Ali u tom slučaju onda zvrlji velika rupa u sredini

TAA nece spartati uz aut liniju, tu stranu ce pokrivati Walker a Saka pomagati ali zato u napadu Walker ostaje pozadi da krpi duge lopte jer je brz i jak u duelu a TAA u free role ulozi da moze da ulazi u sredinu ili da ukrsta sa Sakom. Opasan centarsut ali i sut. Vise bih volio da je Sautgejt izasao sa klasicnim veznjakom

Edited by Miki28 Teoljub
typo
  • Thanks 1

1 minute ago, Miki28 Teoljub said:

TAA nece spartati uz aut liniju, tu stranu ce pokrivati Walker a Saka pomagati ali zato u napadu Walker ostaje pozadi da krpi duge lopte jer je brz i jak u duelu a TAT u free role ulozi da moze da ulazi u sredinu ili da ukrsta sa Sakom. Opasan centarsut ali i sut. Vise bih volio da je Sautgejt izasao sa klasicnim veznjakom

Prilika za nas, po mom mišljenju. To je odgovorno pozicija, i ako se tu previše freelancuje i ukršta sa krilnim igračem, ovaj drugi vezni tu ostaje na promaji

3 hours ago, Markoss said:

Postoji li logicno objasnjenje zasto Gvardiol igra levo kad je jedini dobar stoper kog Hrvatska ima? Sutalo je uzasan igrac, a Pograncic je uspeo da bude jos gori. Doslovno je Hrvatska uspela da ima goru odbranu od Srbije, sto je bas tesko. 

Dzabe sto ti igras u sredini i napadu kad ti se u odbrani sudaraju igraci, bukvalno krenes svaku utakmicu sa 0:1. Lovren je za ove Vidic. 

Spanija dobra ekipa, odlicno poslozena i izbalansirana. Mislim da mogu i da osvoje, iako mi je Portugal na slepo bio prvi favorit.

Sosa nije najodgovorniji prema nazad, a imamo pouzdane stopere. Uz to daje opciju više kada se digne prema sredini, a mi držimo loptu. Ja druge razloge ne znam.