Klotzen Posted June 16 Share Posted June 16 pobeđujemo večeras ali ćemo na kraju biti 4. sa 3 boda 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 16 Share Posted June 16 (edited) 7 minutes ago, L' Imperatore said: Pa dobro i 8 je centralni vezni i nema mnogo veze sa špartanjem uz aut liniju, što je njemu obično u opisu posla. Ti si opisao kao da i on i Walker i Saka igraju po strani. Ali u tom slučaju onda zvrlji velika rupa u sredini TAA nece spartati uz aut liniju, tu stranu ce pokrivati Walker a Saka pomagati ali zato u napadu Walker ostaje pozadi da krpi duge lopte jer je brz i jak u duelu a TAA u free role ulozi da moze da ulazi u sredinu ili da ukrsta sa Sakom. Opasan centarsut ali i sut. Vise bih volio da je Sautgejt izasao sa klasicnim veznjakom Edited June 16 by Miki28 Teoljub typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 16 Share Posted June 16 Uključenja iz Nemačka su kriminalna, ova dvojica su katastrofa. Da stvar bude gora nema one emisije na YT što je SK kadgođ radio pa moram da gledam ove uvode. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted June 16 Share Posted June 16 Aj pomozi Bože. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 16 Share Posted June 16 Hooooo, koji uvod od komentatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 16 Share Posted June 16 Al se Aca trudi da mu uvodi budu epski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 16 Share Posted June 16 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: TAA nece spartati uz aut liniju, tu stranu ce pokrivati Walker a Saka pomagati ali zato u napadu Walker ostaje pozadi da krpi duge lopte jer je brz i jak u duelu a TAT u free role ulozi da moze da ulazi u sredinu ili da ukrsta sa Sakom. Opasan centarsut ali i sut. Vise bih volio da je Sautgejt izasao sa klasicnim veznjakom Prilika za nas, po mom mišljenju. To je odgovorno pozicija, i ako se tu previše freelancuje i ukršta sa krilnim igračem, ovaj drugi vezni tu ostaje na promaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 16 Share Posted June 16 Jaoj, bre, Aleksandre, ala kenjas! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 16 Share Posted June 16 3 hours ago, Markoss said: Postoji li logicno objasnjenje zasto Gvardiol igra levo kad je jedini dobar stoper kog Hrvatska ima? Sutalo je uzasan igrac, a Pograncic je uspeo da bude jos gori. Doslovno je Hrvatska uspela da ima goru odbranu od Srbije, sto je bas tesko. Dzabe sto ti igras u sredini i napadu kad ti se u odbrani sudaraju igraci, bukvalno krenes svaku utakmicu sa 0:1. Lovren je za ove Vidic. Spanija dobra ekipa, odlicno poslozena i izbalansirana. Mislim da mogu i da osvoje, iako mi je Portugal na slepo bio prvi favorit. Sosa nije najodgovorniji prema nazad, a imamo pouzdane stopere. Uz to daje opciju više kada se digne prema sredini, a mi držimo loptu. Ja druge razloge ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 16 Share Posted June 16 Neka su izviždali. Pronadjite sad Novaka u sebi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 16 Share Posted June 16 opet na "primitivci" predstavljaju u publici, zasluženo smo izviždani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 16 Share Posted June 16 Ajmo jedna klasik EP utakmica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted June 16 Share Posted June 16 Kejn i Belingem valjaju, ovi ostali farmeri bez iskustva u ozbiljnom fudbalu. Idemo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 16 Share Posted June 16 Bunkerica u najavi... Sa dva špica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 16 Share Posted June 16 Bez stresa veceras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 16 Share Posted June 16 Smo mi imali loptu uopste od pocetka tekme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted June 16 Share Posted June 16 5 min nismo videli loptu, solidno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 16 Share Posted June 16 Just now, Don Dusko said: Smo mi imali loptu uopste od pocetka tekme? Jok, samo ispucavamo napred... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 16 Author Share Posted June 16 Opet ouštamo igrače između redova i opet ćemo lopta da ide iza leđa odbrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 16 Share Posted June 16 Vlahović igra povučenije u odbrani što znači da će morati da trči više. Verovatno umesto njega u 2. delu ulazi Tadić. No ako ovako nastavimo tu je samo pitanje vremena kada ćemo ga dobiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted June 16 Share Posted June 16 Autobus od drugog min utakmice, a izasli sa 2 klasicna spica. Trrba znati i to... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 16 Share Posted June 16 Ma, daj, bre, Dragane, mi nismo, 'Talijani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 16 Author Share Posted June 16 Vratili smo loptu iz njihive trećine do Rajkovića... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MishaZvezda1983 Posted June 16 Share Posted June 16 Kukala nam majka sa ovakvim bunkerom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted June 16 Share Posted June 16 (edited) Sto Kaze prepotentni Pikseta napašćemo Engleze. Ali ipak bata Đora taktika koja ti garantuje poraz sa tri komada u mreži. Jajarenje u fulu. Bravo Pikseta! Edited June 16 by Zadnji vezni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts