Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

3 minutes ago, Amigo21 said:

Kad ih je bili par stotina? U proslom veku? Poenta svakog iskrenog i pravog Zvezdasa je valjda pun Sever, pun Istok, pun Zapad. Ne navijamo za Terzica nego za Zvezdu. Terzic je danas tu sutra ce biti neko drugi, moje misljenje i posle njega ko god da dodje mastice svoj brk. Svojevremeno su pare od transfera isle na racun Piksijeve zene umesto na racun kluba pa kada je Piski voleo da mucka tesko da ce doci neko ko nece muckati...

išli su i na račun još nečije žene ali nije korektno blatiti današnjeg ministra

47 minutes ago, Perkos2 said:

išli su i na račun još nečije žene ali nije korektno blatiti današnjeg ministra

Ma brate ako ti mislis da ja a verujem i ostali neki ljudi sa ovog foruma brani ili ima lepo misljenje o Vucicu, Terzicu u zabludi si. Ljudi znaju da je Vucic navijac Zvezde ali treba i da konacno ukapiraju da je Vucicu ispred Zvezde njegova zadnjica i pozicija, fotelja zato i pravinl neku klackalicu izmedju dva kluba a opste je misljenje e dosao AV i on zavrsio sve Terzi titule uspehe i td sto je LAZ. Sa kojim timom smo mi izbacili Krasnodar, Salzburg i td. Setite se  Vujadin Savic, Gobelja, Zule Stojkovic, namerno cu navesti Radonjica koji u tom trenutku nije bio nikakva bomba nego propao talenat koji pokusava da se vrati, Boaci covek igrao Seriu B za Latinu dao 4 gola za dve sezone i td... Znaci nasa uprava je sa jako skromin budzetom i skromnim pojacanjima napravila nerealne uspehe. To sto smo mi posle zavoleli Bocka, Radonju, Zuleta, Bakulu to je druga prica svi oni kada su dolazili su bili macka u dzaku i nikalav AV nije dosao dao bilione za nasa pojacanja i onda Terzi bilo lako da sklopi kockice. I ja ovo kada pisem ne branim Terzu, branim Zvezdu i grobarske price kako nam je AV sve omogucio sto je LAZ.

• Like 3

Sumnjam da bi se AV složio sa ovom tvojom pričom da je nebitan u uspesima Zvezde, no manimo sad njega nigde ne spomenu tu ženu koja je vedrila i oblačila u Zvezdi dok je njen suprug i tadašnji i sadašnji ministar Zvezdu ukanalio do maximuma, a i on kaže da je zvezdaš, slika se sa šalom u loži

• Like 1

14 minutes ago, Perkos2 said:

Sumnjam da bi se AV složio sa ovom tvojom pričom da je nebitan u uspesima Zvezde, no manimo sad njega nigde ne spomenu tu ženu koja je vedrila i oblačila u Zvezdi dok je njen suprug i tadašnji i sadašnji ministar Zvezdu ukanalio do maximuma, a i on kaže da je zvezdaš, slika se sa šalom u loži

Nema sta da sumnjas ne bi se on slozio sa mojom pricom. Pa on izadje u javnost i dici se kako je pomogao Zvezdi onda krene da cita podatke koliko je drzava dala novca Zvezdi i dodjemo do podatka da sve pare koje nabroji 80% ako ne i vise stizu od Gazproma. Naravno nijedan hrabar voditelj emisije ne sme da ga pita da li je Gazprom Ruska ili Srpska kompanija. Toliko o njemu i mom misljenju o njemu...

Koga zabole sta pricaju navijaci Partizana. Oni su poslednji koji mogu da se nesto zale. Uostalom, kukali su i kada smo pre tridesetak godina bili najbolji kluba na svetu, a taman posla da ne kukaju danas.

Mi treba sami sebe da pogledamo u oci. Da li je ova nas uprava velika mrlja za nas klub? Da li snishodljivost prema jebenom vucicu sramota za Zvezdu? Da li je ponasanje navijaca neprilicno...

Mnogo pitanja... Pricao je Tima kako su ih nasi celnici zajebali kada svojevremeno Zvezda nije dala Arkan da igraju evropsku utakmicu ma Marakani. Svu odgovornost su prebacili na navijače. I to ona uprava, ona koju su cinili najvoljeniji ljudi u Zvezdi. Sta ocekivati od ovih hohštaplera danas sem da budu podguzne muve onog koji je celog zivota patio jer ga na severu niko nije jebavao uopste.

Navijači... Ne znam sta da mislim. Vucic je dao odresene ruke oni mesarima da "gazduju" gradom, a oni su to iskoristili da se obracunavaju sa delijama jer je te belivukove kasapine policija štitiila.  Dolazili su maltene na vrata glavnom coveku severa i pretili mu. Neka me ispravi Amigo ako gresim, ali koliko ja znam bilo je i toga.

To je jedna stvar, nacionalna katastrofa biblijskih razmera nam se desila, desava nam se i desice nam se. A, ma koliko neko to omalovazavao, vrlo je moguce da bi jezicak na vagi za izdajnikov odlazak bio bas gnev delija zbog svega. Ali, sever ćuti.

Imaju neke svoje razloge, necu da ulazim u to jer je najlakse reci da su se prodali, a ja to necu da kazem. Vreme i istorija ce pokazati, nemoj da ostanemo sa vecnom mrljom i kao klub i kao navijači.

• Like 3

33 minutes ago, Amigo21 said:

Nema sta da sumnjas ne bi se on slozio sa mojom pricom. Pa on izadje u javnost i dici se kako je pomogao Zvezdi onda krene da cita podatke koliko je drzava dala novca Zvezdi i dodjemo do podatka da sve pare koje nabroji 80% ako ne i vise stizu od Gazproma. Naravno nijedan hrabar voditelj emisije ne sme da ga pita da li je Gazprom Ruska ili Srpska kompanija. Toliko o njemu i mom misljenju o njemu...

Ruska kompanija kojoj današnja vlast omogućava monopol u Srbiji a oni zauzvrat daju koji milion u klub, bez saglasnosti AV to ne bi moglo, isto ti je i sa Telekomom, EPS-om ili bilo kojom drugom državnom ili privatnom firmom, okrene telefon i eto aneksa ugovora u korist FKCZ.

Nego o spuruzi  bivšeg i sadašanjeg ministra koja je harala u Zvezdiu i dalje sicilijansko ćutanje? 

1 hour ago, Perkos2 said:

Jebi se, sad me bacaš u razmišljanja :) Antić? Vesić (čini mi se da je sada prvi put ministar)? Ko još dolazi u obzir...

Vjerovatno misliš na marketing ali ovaj njen je sad prvi put ministar, koliko znam.

Edited by Small Owl
.

1 hour ago, Perkos2 said:

Ruska kompanija kojoj današnja vlast omogućava monopol u Srbiji a oni zauzvrat daju koji milion u klub, bez saglasnosti AV to ne bi moglo, isto ti je i sa Telekomom, EPS-om ili bilo kojom drugom državnom ili privatnom firmom, okrene telefon i eto aneksa ugovora u korist FKCZ.

Nego o spuruzi  bivšeg i sadašanjeg ministra koja je harala u Zvezdiu i dalje sicilijansko ćutanje? 

Ne znam majke mi na koga mislis, slobodno reci meni su od Slobe, Draskovica, Tadica, Vesica, Vucica, Djilasa svi ista govna tako da nemam nameru da svojim cutanjem stitim neku odvratnu personu. Slobodno napisi na koga mislis. Moj zakljucak je takav da ce na celo kluba jako tesko doci neko ko je vece ime od Piksija a eto i taj Piksi je muljao debelo. Pare isle na racun njegove zene, Zigica bolje da ne pisem kako je prodao i kako je posle delio pare sa menadzerom Djaslanom pa dovodjenja Ailtona kao zamena za Zigica coveka od 175cm i 100kg. Pa ja ne smem da zamislim rekacije ovde da Terza dovede spica od preko 100 kg sa vision od 175cm pokolj bi nastao. 

37 minutes ago, Small Owl said:

Jebi se, sad me bacaš u razmišljanja :) Antić? Vesić (čini mi se da je sada prvi put ministar)? Ko još dolazi u obzir...

Vjerovatno misliš na marketing ali ovaj njen je sad prvi put ministar, koliko znam.

Ako mislis na Vesica sta zelis da cujes od mene? Covek je krao prvo nas KK posle nas FK a njegova zena je imala firmu koja se nalazila na Zapadnoj tribini naseg stadiona. Nemoj za rec da me drzis mislim da se firma zvala redstarbelgrade ne secam se koliku je platu imala ali cini mi se da je cifra bila 10 hiljada evra. Ako si mislio na Vesicevu zenu toliko znam, a koliko ne znam bolje da ne saznam da se ne bih srcku dobio... 

• Like 3

1 hour ago, berti said:

Koga zabole sta pricaju navijaci Partizana. Oni su poslednji koji mogu da se nesto zale. Uostalom, kukali su i kada smo pre tridesetak godina bili najbolji kluba na svetu, a taman posla da ne kukaju danas.

Mi treba sami sebe da pogledamo u oci. Da li je ova nas uprava velika mrlja za nas klub? Da li snishodljivost prema jebenom vucicu sramota za Zvezdu? Da li je ponasanje navijaca neprilicno...

Mnogo pitanja... Pricao je Tima kako su ih nasi celnici zajebali kada svojevremeno Zvezda nije dala Arkan da igraju evropsku utakmicu ma Marakani. Svu odgovornost su prebacili na navijače. I to ona uprava, ona koju su cinili najvoljeniji ljudi u Zvezdi. Sta ocekivati od ovih hohštaplera danas sem da budu podguzne muve onog koji je celog zivota patio jer ga na severu niko nije jebavao uopste.

Navijači... Ne znam sta da mislim. Vucic je dao odresene ruke oni mesarima da "gazduju" gradom, a oni su to iskoristili da se obracunavaju sa delijama jer je te belivukove kasapine policija štitiila.  Dolazili su maltene na vrata glavnom coveku severa i pretili mu. Neka me ispravi Amigo ako gresim, ali koliko ja znam bilo je i toga.

To je jedna stvar, nacionalna katastrofa biblijskih razmera nam se desila, desava nam se i desice nam se. A, ma koliko neko to omalovazavao, vrlo je moguce da bi jezicak na vagi za izdajnikov odlazak bio bas gnev delija zbog svega. Ali, sever ćuti.

Imaju neke svoje razloge, necu da ulazim u to jer je najlakse reci da su se prodali, a ja to necu da kazem. Vreme i istorija ce pokazati, nemoj da ostanemo sa vecnom mrljom i kao klub i kao navijači.

Ne gresis, istina je da su dolazili na vrata jednom od najpoznatijih ljudi sa Severa(necemo o imenu) ima jos mnogo toga sto su radili, na Senjak kada su otisli kap je prelila casu jbg toliko mogu da kazem...

50 minutes ago, Amigo21 said:

Ne znam majke mi na koga mislis, slobodno reci meni su od Slobe, Draskovica, Tadica, Vesica, Vucica, Djilasa svi ista govna tako da nemam nameru da svojim cutanjem stitim neku odvratnu personu. Slobodno napisi na koga mislis. Moj zakljucak je takav da ce na celo kluba jako tesko doci neko ko je vece ime od Piksija a eto i taj Piksi je muljao debelo. Pare isle na racun njegove zene, Zigica bolje da ne pisem kako je prodao i kako je posle delio pare sa menadzerom Djaslanom pa dovodjenja Ailtona kao zamena za Zigica coveka od 175cm i 100kg. Pa ja ne smem da zamislim rekacije ovde da Terza dovede spica od preko 100 kg sa vision od 175cm pokolj bi nastao. 

Ako mislis na Vesica sta zelis da cujes od mene? Covek je krao prvo nas KK posle nas FK a njegova zena je imala firmu koja se nalazila na Zapadnoj tribini naseg stadiona. Nemoj za rec da me drzis mislim da se firma zvala redstarbelgrade ne secam se koliku je platu imala ali cini mi se da je cifra bila 10 hiljada evra. Ako si mislio na Vesicevu zenu toliko znam, a koliko ne znam bolje da ne saznam da se ne bih srcku dobio... 

Džajić je pravio dilove sa Ćalasanom,a ne Piksi.Nego je sve došlo na naplatu kad je ovaj postao predsednik kluba i valjda nije hteo da mu da pare od Žigića pa je Ćalasan tužio klub ako se dobro sećam.

Vesić je preko supruge finansirao pokojni rsb i pojedince koji su tamo glumili moralne ličnosti.

• Like 1

13 minutes ago, Polivalentni Stevica said:

Džajić je pravio dilove sa Ćalasanom,a ne Piksi.Nego je sve došlo na naplatu kad je ovaj postao predsednik kluba i valjda nije hteo da mu da pare od Žigića pa je Ćalasan tužio klub ako se dobro sećam.

Vesić je preko supruge finansirao pokojni rsb i pojedince koji su tamo glumili moralne ličnosti.

Da ne otvaramo i tu pandorinu kutiju ubicemo ljude ovde 😊 mislim Zigic je doveden za 3000 evra i traktor. Dzajic je pristao da Calsan ima 50% od prodaje ali da on daje platu Zigicu, da li je to Dzaja uradio sto nije verovao da ce Zigic uspeti ko zna. Zasto Piski nije Zigica prodao za jednu sumu, vec posle mesec dana za ga prodao za manju sumu to je ono sto vidim da ne znas. Nije bitno da ne blatimo Dzaju i Piskija legende su naseg kluba. Uostalom to je poenta nekog mog misljenja muckao Dzaja, muckao Piksi, mucka danas Terza sutra ce muckati Pera prekosutra Zika. Sta mi tu mozemo jebem li ga, moje misljenje da ne mozemo nista.

• Like 1
  • Thanks 1

1 hour ago, Amigo21 said:

Pogodio si, same nije njena plata bila problem nego smo preko računa te firme koju je kao ona vodila plaćali svašta nešto, naravno izgovor je bio da smo zvanično u blokadi. Čak su i plate igračima išle preko nje pa ko se nije svideo gospođi nema love. Jedan joj se pa mnogo svideo da je čak stopirala njegov odlazak a krivac ispao tadašnji trener. Ima još puno pikanterija nego čitaju i mladi ovaj forum pa da se ne iskvare.

32 minutes ago, Perkos2 said:

Pogodio si, same nije njena plata bila problem nego smo preko računa te firme koju je kao ona vodila plaćali svašta nešto, naravno izgovor je bio da smo zvanično u blokadi. Čak su i plate igračima išle preko nje pa ko se nije svideo gospođi nema love. Jedan joj se pa mnogo svideo da je čak stopirala njegov odlazak a krivac ispao tadašnji trener. Ima još puno pikanterija nego čitaju i mladi ovaj forum pa da se ne iskvare.

Slazemo se svakako da je Vesic jedno od vecih zla koje nas je zadesilo. 

• Like 1

Rodic levi bek, Seul desni bek, to je formacija za Bodo. Stoperi Djiga i Spajic, mozda Drkusic ako slucajno dodje u narednih par dana na pozajmicu iz Zenita, ali to je samo pretpostavka i to ne bas ostvariva u ovom trenutku za FKCZ. 

Napad i srednji red su manje vise poznati. Duarte ili Sherif u spicu, trojka iza Hvang, Elsnik, Ivanic i po krilima Olayinka, Milson ili Puma, jedan od njih troje ce na klupu. 

Znaci, zasto mi uigravamo formaciju sa tri pozadi i sa kojekakvim cirkuzantskim resenjima na pojedinim pozicijama, to ni sam Milojevic ne zna. 

Edited by Ljubitelj baklave

Izgleda da je Drkusic pred ozvanicenjem, a ni Radonjic nije daleko... 

Zivo me zanima ko ce se preseliti na klupu, Spajic ili Djiga. Sto se Nemanje tice, poprilican overkill ako dodje, bar da su pustili Olajinku ili preskocili Milsona. Milson, Radonja, Olajinka, Katai, Lucic, svi se najbolje snalaze po levom krilu. Cak je i Puma kroz karijeru mnogo cesce igrao levo nego desno...

Ne bi me cudilo ni da Radonjica forsiraju desno. U svakom slucaju, za malog Laneta izvesno ostaju mrvice...

• Like 1

18 minutes ago, Milko Miller said:

Već je ozvanicen transfer, tako da nema brige bar sto se toga tiče 

dok ga Toza ne isprati na avion ništa nije sigurno

nakrcaćemo 40 igrača a onda će se svi obrušiti na Miloja što rotira

Još pre nedelju dana...

1722946289587_452632947_531762536180337_

On 8/11/2024 at 3:18 PM, СтелаРоса said:

Pa mi na primer ovo leto nismo napravili plus, iako smo imali dobre prodaje Bukarija i Stamenica.

Prodajom Mijailovića smo ušli u plus.

• Like 4

Zvali su me dva puta iz kluba ovog leta da pitaju da li ću obnoviti sezonsku i onda zašto ne. Prvi put nisam odgovorio a drugi put sam rekao zbog uprave kluba. Očigledno prodaja ne ide dobro ove sezone.

• Like 4