Fat Zadd Posted August 5 Share Posted August 5 Apsolutno mi je sve jedno koga će nam biti protivnik u kvalifikacijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 5 Share Posted August 5 Sjajno ispade Galata. 😄 Znači Bodo. Nije loše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 5 Share Posted August 5 Odlicno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 5 Share Posted August 5 Bodo nije lose realno ako ne mozemo njih da dobijemo ni ne treba da igramo LS 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 5 Share Posted August 5 Ne znam sta da mislim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 5 Share Posted August 5 (edited) Skroz zadovoljavajući žreb. Zna Bodo da bude opasan ali pre su imali ozbiljan tim. Sad nije to ništa u odnosu na nas. Čak je pitanje da li će Jageloniju da prođu. Odlično. Edited August 5 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted August 5 Share Posted August 5 Bitno da smo izbegli Galatu a i Spartu,sve ostalo je tu negde. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 5 Share Posted August 5 Bodo je ozbiljna ekipa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 5 Share Posted August 5 Dinamo najbolje prosao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted August 5 Share Posted August 5 Realno, izbegnuti Turci, Sparta i Qarabag, ako ne mozemo Bodo da izbacimo, ne znam koj kurton bi trazili u LS. Najveci rival ce biti podloga i vestak u prvoj utakmici, kao u Bernu, nadam se da su naucili nesto. Lepo napisah pre dva sata, a vi mi ne verujete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 5 Share Posted August 5 Nista cudo da njih izbace Poljaci,bas su nezgodan protivnik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 5 Share Posted August 5 bolje Bodo mada nisam siguran da će izbaciti ekipu iz Poljske koja ima raznih stranaca u timu mogući sukobi naših i poljskih huligana me tu najviše plaše 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 5 Share Posted August 5 Mogle je bole, ali i "gore". Protivnici koje možemo/moramo da prodajemo. 1 minute ago, Ljubitelj baklave said: Realno, izbegnuti Turci, Sparta i Qarabag, ako ne mozemo Bodo da izbacimo, ne znam koj kurton bi trazili u LS. Najveci rival ce biti podloga i vestak u prvoj utakmici, kao u Bernu, nadam se da su naucili nesto. Lepo napisah pre dva sata, a vi mi ne verujete Sto bi to bio problem. Na kraju krajeva i mi imamo terene sa veštačkom travom, treniraj i uigravaj tim na njima 10ak dana pred utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 5 Share Posted August 5 3 minutes ago, Markoss said: Bodo je ozbiljna ekipa. Bila. Ove godine im otišlo petorica najboljih igrača. I dalje su opasni ali daleko od ozbiljne ekipe u odnosu na prethodnu godinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted August 5 Share Posted August 5 Taj Bodo je pre par godina tukao Murinjovu Romu 6 1 cini mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo21 Posted August 5 Share Posted August 5 Bodo nije bas naivna ekipa, sreca je sto nemaju vruc teren al ne valja sto im je prvenstvo u toku pa su u takmicarskom ritmu uveliko. Mislim da mozemo da prodjemo al ne treba njih gledati kao neku naivnu ekipu, bez lopte dosta trce, moracemo sa njima da se natrcavamo a to nece moci sa Kataiem, Rodicem pa se nadam da ce Milije biti pametan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 5 Share Posted August 5 Just now, Čočo said: Bila. Ove godine im otišlo petorica najboljih igrača. I dalje su opasni ali daleko od ozbiljne ekipe u odnosu na prethodnu godinu. A kakvi su Poljaci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 5 Share Posted August 5 Bodo piše i na forumu ako se ne varam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted August 5 Share Posted August 5 Secam se kako se lose proveo Dinamo kad je igrao sa njima play off pre par sezona, tamo izgubili minimalno, ali je bilo muka na onom vestaku , u revansu ih dobili tek nakon produzetka, mada taj Bodo nije isti kao ovaj sada, dosta su prodavali nosioce. Sve u svemu, dobar i prolazan zreb, ne mozete Grafose da ocekujete u play offu. Isto kao i sto su i Omonija i Sherif i Haifa bili solidni zrebovi, sve je do danas, ako znamo, znamo, ako ne znamo, ispadas. Nisu Liverpool, Milan i PSV, pa da znas unapred da kako stoje stvari. Valjda smo naucili nesto iz prethodna tri ispadanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 5 Share Posted August 5 (edited) 11 minutes ago, suptil said: A kakvi su Poljaci? Za klasu slabiji od Norvežana na papiru. Ali imaju dosta stranaca, osvojili ligu prošle godine i trenutno prvi u ligi. Otišao im najbolji igrač(štoper) tj. vratio se sa pozajmice u Bragu. Ali ne bih ih uopšte otpisivao u duelu sa Bodo. Sve u svemu žreb odličan i sve osim prolaza je neuspeh. Do pre neke godine to bi bio egal ali naš tim je na papiru za klasu bolji od obe ekipe zajedno kad se spoje. Ali opet kažem, na papiru. Bez potcenivanja i jako sa bilo kojim od ta dva kluba. Edited August 5 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 5 Share Posted August 5 solidan zreb, ali mi smo losi, i miloje je piksla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 5 Share Posted August 5 1 minute ago, NikadProtivKaline said: solidan zreb, ali mi smo losi, i miloje je piksla Miloje ako nesto zna to je da pripremi ekipu za dvomec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 5 Share Posted August 5 1 minute ago, NikadProtivKaline said: solidan zreb, ali mi smo losi, i miloje je piksla E toga treba najviše da se plašimo. Mi smo sebi trenutno najveći i najopasniji protivnik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted August 5 Share Posted August 5 Ne raspravljaj se s njim , naBODi gaaaaaaa, naBODI gaaaa a a a Ne raspravljaj se s njim , naBODi gaaaaaaa, naBODI gaaaa a a a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 5 Share Posted August 5 7 minutes ago, atmsfr lnČ said: Miloje ako nesto zna to je da pripremi ekipu za dvomec Videćemo sada kako će izgledati s obzirom da je ukinuto pravilo gola u gostima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts