Small Owl Posted August 4 Share Posted August 4 (edited) Pisu da je ponuda za Djigu 5 mil EUR. Znači da nije Arsenal jer oni su davali 20 mil EUR. :) Edited August 4 by Small Owl . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted August 4 Share Posted August 4 Prodaja Mijailovica za mašin džeparac, može biti dobra,samo ako smo našli zamenu. Ostati na mimovicu koji ne zna doslovno na koju stranu tera je neverovatno. Sigurno da Mijailovic nije dobra opcija na beku I da nije u stanju da adekvatno odgovori zadatku, ali mimovic je dva koplja ispod njega . Kod Mijailovica si bar znao sa ces dobiti čvrstog igrača, borbenog, sa kakvim takvim iskustvom...Ovako ostati na mimovicu koga forsiraju samo što je mlad sigurno nije dobro, jer rezultat će se ubrzo videti. Opet kažem, prodaja je samo dobra ako je zamena tu. Ali vrlo sam skeptičan jer će opravdanje ponovo biti kako na tržištu nema bekova. Ne bi me čudilo da su "mudro" smislili da seul pokrije desno u kvalifikacijama i u Evropi ( mimovic samo JLS) a rodić nastavi svoju odiseja na levoj strani . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 4 Share Posted August 4 Na poziciji "desnog beka" , cak i na domaćim livadama, korisnija je i korner zastavica. Nije ga pretrčao samo ko nije pokušao, igrač manje na terenu. Kako je izgledao u jEvropi, znamo svi. Stojic je kod Lazetica u TSC, povremeno igrao tog zadnjeg veznog ( u formaciji sa 3 pozadi, kada je TSC u fazi napada), tako da i on moze da zameni reprezentativca Micka na toj poziciji. Jedna o najboljih prodaja u poslednjih xy godina, posebno ako se ima u vidu da je sada jedan manje koji mora da igra. Evo kukanje zbog odlaska Micka je glupost epskih razmera. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 4 Share Posted August 4 Vidim ja da će Seol na svoju poziciju desnog beka, što je dobro. Ono što nije dobro je da će Rodić i dalje biti prva opcija na levom beku Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 4 Share Posted August 4 8 minutes ago, Knipex said: Vidim ja da će Seol na svoju poziciju desnog beka, što je dobro. Ono što nije dobro je da će Rodić i dalje biti prva opcija na levom beku Dolaze Rade Krunic i levi bek 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 4 Share Posted August 4 Odakle to da dolazi Rade Krunić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 4 Share Posted August 4 Ma to ja mastam 🙂 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 4 Share Posted August 4 Počeo si da koristiš to što valjaš po Španiji reko bih 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 4 Share Posted August 4 U Srbiji sam 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 4 Share Posted August 4 Bugarska znaci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 4 Share Posted August 4 Gledao sam 90% Stojicevih utakmica za Metalac i covek nikad nije igrao zadnjeg veznog. Eto, i to sam vam resio Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 4 Share Posted August 4 14 minutes ago, Fat Zadd said: Bugarska znaci Nis je srce Srbije 1 minute ago, Dragan Mićić said: Gledao sam 90% Stojicevih utakmica za Metalac i covek nikad nije igrao zadnjeg veznog. Eto, i to sam vam resio Za Graficar postigao hettrik kao zadnji vezni 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 4 Share Posted August 4 Moguce. Ja pricam ono sto sam gledao u Metalcu. Uvek stoper, kapiten, u slucaju jurenje rezultata umeo da se uspici 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted August 4 Share Posted August 4 30 minutes ago, Dragan Mićić said: Gledao sam 90% Stojicevih utakmica za Metalac i covek nikad nije igrao zadnjeg veznog. Eto, i to sam vam resio Onda si lose gledao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted August 4 Share Posted August 4 Stojic je u Grafosima igrao zadnjeg veznog, nije mu strana ta pozicija, naravno kad je presao u Metalac kod Lazetica, uglavnom je igrao stopera, znaci 98% utakmica, ali kontrola lopte i baratanja je ostalo i sada, tako da mu to dosta pomaze kod iznosenja iste iz zadnje zone. Meni je Stojic ok, nije nesto specijalno uauauua pojacanje, ali iz domace lige je vise nego pristojno pojacanje. Ne mozemo sva pojacanja da dovodimo iz inostranstva, nije je isplaativo niti je moguce jer postoje pravila u vezi broja stranaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 4 Share Posted August 4 (edited) 11 minutes ago, CuaTheTime said: Onda si lose gledao Pa dobro, ja ipak verujem svojim ocima edit: Sad sam proverio, Stojic je odigrao za Metalac 36 utakmica u karijeri a ti si ovde uracunao sve klubove Edited August 4 by Dragan Mićić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 4 Share Posted August 4 1 hour ago, atmsfr lnČ said: Nis je srce Srbije Za Graficar postigao hettrik kao zadnji vezni 🙂 Tupavi pametni telefoni trebalo je da piše "Bugarka" ( u moje vreme su aktuelne bile Albanka, Bugarka i domaća radinost 😄 ) Za domaće livade, najmanji nam je problem zadnji/def vezni, Micko je ionako i na toj poziciji u Evropi bio rupa. Sto se tice desnog boka, ne bi me čudilo da Miloje proba varijantu sa 3 u poslednjoj liniji i Olajinkom kao wing bekom, naravno ako ga pomiluje, ili Seulom. Naravno, onda ostaje nas najveci problem, leva strana i Rodic, koji je odavno za Grafičar. Vise puta je u drugom delu sezone ponovio greske kao kod Bahara na derbiju, kao I na utakmici protiv Mladosti u drugom kolu kada je zakasnio da se postavi ispred igrača. Spajic je druga nagazna mina, mogao bi i on put nekih Emirata . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted August 5 Share Posted August 5 U 12h na Areni - zreb za play off LS. Mislim da ce biti FKCZ i 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 5 Share Posted August 5 Hoce li Mrkela biti na zrebu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted August 5 Share Posted August 5 Slovan vs APOEL, dve rane iz 2008 i 2010, dva bolna ispadanja, posebno onaj iz 2008 sa Zemanom na klupi i Milijasom na terenu, koji se vukao u produzetku revansa kao puz, secam se kao juce da je bilo. Uz onaj nepostojeci gol iz slobodnjaka. Prolaz smo ispustili na Kipru, gde smo vodili 1 2 i primili pred kraj gol. Na toj utakmici u revansu smo igrali na novoj travi koju je Toplica postavio to leto, perfektna podloga, ali 2 2 i ispadanje iz Evrope, bese i neka kisa bila, ako se secam. O Slovanu da ne pricamo, Kadu, Savio i ostali, majstorija Trifunovica kad je zabio gol u Beogradu, Dostanic na klupi. Kakvi flesbekovi , u momentu !!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 5 Share Posted August 5 (edited) Samo ne Galata a posle, sa svima ostalima može da se igra ali vrlo opasni Bodo, Sparta, Karabag ili Ludogorec. Čak posle Galate voleo bih da izbegnemo i Spartu. Baš su napredovali, dugo su kao tim zajedno. Slovan-Apoel da budemo najsrećniji. Edited August 5 by Čočo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 5 Share Posted August 5 Realno samo Galata opasna manje vise zbog terena vec zbog stvari van terena. Protiv svih ostalih smo dobri favoriti, Bodo sam odgledao pre neki dan i uopste me nisu impresionirali i ako sam i ja mislio da mogu da budu najveca koska u zrebu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 5 Share Posted August 5 5 minutes ago, Ljubitelj baklave said: Slovan vs APOEL, dve rane iz 2008 i 2010, dva bolna ispadanja, posebno onaj iz 2008 sa Zemanom na klupi i Milijasom na terenu, koji se vukao u produzetku revansa kao puz, secam se kao juce da je bilo. Uz onaj nepostojeci gol iz slobodnjaka. Prolaz smo ispustili na Kipru, gde smo vodili 1 2 i primili pred kraj gol. Na toj utakmici u revansu smo igrali na novoj travi koju je Toplica postavio to leto, perfektna podloga, ali 2 2 i ispadanje iz Evrope, bese i neka kisa bila, ako se secam. O Slovanu da ne pricamo, Kadu, Savio i ostali, majstorija Trifunovica kad je zabio gol u Beogradu, Dostanic na klupi. Kakvi flesbekovi , u momentu !!!! Setite se gde smo nekada bili !!!!! Kad se setim te utakmice sa Apoelom i produzetaka gde primamo gol, a ja do kraja produzetaka nisam siguran da li sa 3:3 idemo na penale ili ispadamo 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 5 Share Posted August 5 1 minute ago, atmsfr lnČ said: Realno samo Galata opasna manje vise zbog terena vec zbog stvari van terena. Protiv svih ostalih smo dobri favoriti, Bodo sam odgledao pre neki dan i uopste me nisu impresionirali i ako sam i ja mislio da mogu da budu najveca koska u zrebu. Ja bih pored Galate izbegao i Spartu. Dugo su zajedno kao tim, napredovali i doveli dobre igrače. Posle Galate možda i najkvalitetnija ekipa iz žreba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 5 Share Posted August 5 https://www.uefa.com/uefachampionsleague/draws/2025/2001882/ Izvolite strim za zreb 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts