Мџе Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Zanimljivo rešenje da u fazi napada Leković igra pivota pored Kange, nešto što je Stouns igrao kod Pepa. Da vidimo na šta će ličiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Sale Katai klasa ze sebe. Njemu ne smeta vestacka trava ni krov ni lopta. A rdjavom kurcu svaka dlaka smeta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Duarte je odlican spic,jako mi se dopada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miso Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago (edited) Dalsija bih isprasio samo tako, ne secam se tacno minuta, cini mi se da je oko 50-60 minuta, valjda je Kanga dodao loptu ka njemu, on skroz lezerno nije se ni potrudio da primi loptu i krenula kontra, Serif u punom sprintu se vratio nazad, a Dalsija ni na vidiku. Bas mi je gadan igrac Edited 6 hours ago by Miso 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Dalsio je uspeo da bude beskorisniji cak i od Causica. Jedan fudbalski potez nije imao za celu polusezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts