Knipex Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Dok sam imao sezonske i redovno išao na utakmice na zapad se nije moglo ući bez ulaznice nikako. Organizacija je bila na sasvim dobrom nivou. Na severu je uvek bilo puštanja bez karte i to ne bih komentarisao. Ono sinoć je jedan sasvim novi oblik bezobrazluka i amaterizma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 1 minute ago, Knipex said: Dok sam imao sezonske i redovno išao na utakmice na zapad se nije moglo ući bez ulaznice nikako. Organizacija je bila na sasvim dobrom nivou. Na severu je uvek bilo puštanja bez karte i to ne bih komentarisao. Ono sinoć je jedan sasvim novi oblik bezobrazluka i amaterizma. Svaka vama cast koji ste otisli i mucili muku da udjete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Gutesa brani protiv OFK-e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 2 hours ago, Don Dusko said: Svaka vama cast koji ste otisli i mucili muku da udjete... Nisam bio sinoć, očito nisi dobro razumeo šta sam pisao. Mene su ispalili na nekim drugim utakmicama kada pored sezonskih koje sam imao nisam mogao da uđem na zapad jer su pustili slobodan ulaz. Ovo što sam pisao za sinoć je info od klinca, drugarica od ćerke i prijatelja. Sad mi klinac priča kakva je gungula bila na severu. Sat vremena pre utakmice je bilo skoro dupke puno. Kaže da su stajali kao sardine. Nije pomoglo ni to što su delije blokirale donja 3-4 reda zbog koreografije. Verovatno su kasnije pustili da se siđe tu, ali u početku nisu dali nikome. Lik što je uveo klinca i njegove drugare je pored njih uveo još 14 osoba... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Organizacija jako losa, sa klincem sam usao tako da su me pustili bez problema kada karta nije mogla da se ocita, vice covek na centralnim vratima zapadnog ulaza "ajmo, ulazi, nemoj guzvu da pravis"... Sto se kaze - kao prvi put da je veliki mec na Marakani. Zaista strasno za ljude koji sa sezonskim kartama nisu usli na svoja mesta, to je posebna sorta bezobrazluka i Zvezda moze samo da izgubi sa takvim osionim pristupom foteljasa. Na kraju nije normalno moglo da se izadje koliko ljudi je stajalo na stepenistu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Ali zato banditi stižu bukvalno do vip ulaza na zapadu svojim džipovima dok se čika Rajko prevrće u grobu ko vodi klub čiji je jedan od osnivača 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Farioli je dobar u ajaksu, a nama je bio ponudjen pre Bahara ali smo ga odbili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts