Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted

Spisak za Austriju: 

Golmani: Mateus, Glazer, Gutesa, Radanovic

Bekovi: Tiknizjan, Anan, Seol, Stojkovic

Stoperi: Veljković, Rodrigao, Milosavljević, Djuric, Lekovic, Sandoval

Vezni: Krunic, Dalsijo, Ado, Krunic, Elsnik, Sljivic, Kostov, Ivanic, Ilic, Maksimovic

Krila: Radonjić, Milson, Olajinka, Katai, Prucev, Lučić

Napadaci: Serif, Bruno, Damjanović

Pored Jovanovica nema ni Avdica gde je već odlučeno da će i sledeće sezone igrati na pozajmici za OFK. 

Posted

Zar Ado nije imao tešku povredu kolena na onoj utakmici protiv nas, pominjalo se da ga čeka duga pauza, minimum 6 meseci? Od tada nije prošlo ni 3 meseca, a putuje sa ekipom u Austriju...

• Like 1
Posted
1 hour ago, Guru said:

Zar Ado nije imao tešku povredu kolena na onoj utakmici protiv nas, pominjalo se da ga čeka duga pauza, minimum 6 meseci? Od tada nije prošlo ni 3 meseca, a putuje sa ekipom u Austriju...

Imao je prelom potkolenicne kosti. I koliko vidim slomio je samo fibulu ne (i) tibiju gde su pauze poprilično duže. Adli Leverkuzena je recimo prošle sezone slomio fibulu 23. oktobra, a vratio se na teren 15. februara. Tako da je moguće da Ado već može da trenira opet. 

• Thanks 1
Posted (edited)

Treba nas biti sramota sto smo dozvolili da nam klub kidnapuju kriminalac Terzic i ovi sa severa. A sto se tice posete mi nikada nismo imali kulturu odlaska na stadion, a ocekivati vise ljudi u ovako "neizvesnom" prvenstvu nije realno. 

Edited by СтелаРоса
  • Like 4
Posted
1 hour ago, СтелаРоса said:

Treba nas biti sramota sto smo dozvolili da nam klub kidnapuju kriminalac Terzic i ovi sa severa. A sto se tice posete mi nikada nismo imali kulturu odlaska na stadion, a ocekivati vise ljudi u ovako "neizvesnom" prvenstvu nije realno. 

Koja je razlika izmedju Terzica i Drcelica?

Podbacili smo i u Ligi Sampiona sa posjetom, osim utakmice sa Barselonom nijednom nije bio pun stadion, to je za mene epska bruka i sramota.

Sve ovo sto se navodi su samo izgovori, cinjenica da je ovih zadnjih par godina najvece razocarenje nasa podrska klubu i posjeta na utakmicama.

• Thanks 1
Posted

Znas kako, meni se nikad nije desilo da ne odem na utakmicu jer je Terzic šef. Ono kao ide mi se ali onda skontam da Terzic vedri i oblaci pa zbog toga ne odem. Ali..obzirom da je Terza kriminalac, sklon je muljanju, kradji, namjestanjima, podmicivanju, korupciji. Zahvaljujuci tome, atmosfera oko kluba je cesto negativna, u ekipi nema igraca koji privlaci publiku, los je kvalitet fudbala, na stadionu moras paziti sta ces reci jer postoji mogucnost da te isamaraju neki kriminalci (u formi navijaca) i generalno je tenzija...Sve to kad se uzme u obzir, izgubis volju da pratis fudbal a samim tim i Zvezdu. Kad izgubis volju da pratis fudbal a samim tim i Zvezdu, izgubis volju i da ides na utakmice. Znaci, poprilicno je siroka prica ali ja jednostavno nisam tip koji moze reci "nista me ne zanima, samo me interesuje Zvezda". Jebi ga, svi smo razliciti tako da ja razumijem ljude koji razmisljaju i drugacije.

• Like 2
Posted
31 minutes ago, Small Owl said:

Znas kako, meni se nikad nije desilo da ne odem na utakmicu jer je Terzic šef. Ono kao ide mi se ali onda skontam da Terzic vedri i oblaci pa zbog toga ne odem. Ali..obzirom da je Terza kriminalac, sklon je muljanju, kradji, namjestanjima, podmicivanju, korupciji. Zahvaljujuci tome, atmosfera oko kluba je cesto negativna, u ekipi nema igraca koji privlaci publiku, los je kvalitet fudbala, na stadionu moras paziti sta ces reci jer postoji mogucnost da te isamaraju neki kriminalci (u formi navijaca) i generalno je tenzija...Sve to kad se uzme u obzir, izgubis volju da pratis fudbal a samim tim i Zvezdu. Kad izgubis volju da pratis fudbal a samim tim i Zvezdu, izgubis volju i da ides na utakmice. Znaci, poprilicno je siroka prica ali ja jednostavno nisam tip koji moze reci "nista me ne zanima, samo me interesuje Zvezda". Jebi ga, svi smo razliciti tako da ja razumijem ljude koji razmisljaju i drugacije.

Sve ja razumijem, i Terzicevo ponasanje, ulizivanje Vucicu, ponasanje Delija, kvalitet lige i protivnika, kvalitet fudbala, ali kada ides na stadion stavljas sve te stvari po strani i gledas Crvenu zvezdu, da li su ovi ljudi sto su isli na Barselonu razmisljali o ovim navedenim stvarima?

I nisam rekao da mora to biti puno na domacim utakmicama, ali neki prosjek od 20k bi bio sasvim zadovoljavajuci. 

Mene je prvenstveno razocarala posjeta na utakmicama Lige Sampiona: protiv Benfike prvo kolo pola sata prije meca poluprazna Marakana, protiv Stutgarta 35k ljudi.. To je za mene epska bruka i sramota i nesto sto je bilo nezamislimo prije 5-10 godina.

Po meni je i to jedan od glavnih faktora kod dovodjenja igraca, nece ljudi da dodju da svaki vikend igraju pred 5k navijaca, po meni to nema osjecaj zvanicne utakmice, vise izgleda kao pripremna . Pogledati samo izjavu Hvanga kad je dosao u Fejenord gdje je rekao da jedva ceka da igra na stadionu koji je uvijek pun.

Posted
1 hour ago, Sokmeniki said:

Sve ja razumijem, i Terzicevo ponasanje, ulizivanje Vucicu, ponasanje Delija, kvalitet lige i protivnika, kvalitet fudbala, ali kada ides na stadion stavljas sve te stvari po strani i gledas Crvenu zvezdu, da li su ovi ljudi sto su isli na Barselonu razmisljali o ovim navedenim stvarima?

Mene lično što se tiče, bila je mrtva borba da uopšte gledam utakmicu, o odlasku na stadion da ne pričam. Volio bih ja da razmišljam drugačije, da me ništa ne tangira, da mogu ispratiti od početka do kraja, da je loženje na max..ali ne mogu nekako, patnja mi je.  Vjerovatno ima i do mene, godina, porodice, životnih okolnosti.. Isto bih volio da je svaku utakmicu 55 hiljada ljudi na stadionu, bez obzira što ja nemam volje. Pišem ovo kao lik koji je sa 10, 11 godina rezao iz novina svaku vijest o Zvezdi i lijepio u neku svesku, baš sam bio opterećen. Ali eto, splet raznih okolnosti, malo subjektivnih a malo objektivnih i ispade ovako kako ispade.Valjda će biti bolje.

Posted (edited)

Najbolje je uvek na početku sezone. Tu je poseta i u domaćoj ligi solidna jer još nema razlike u poenima, a utakmice u kvalifikacijama po meni uvek imaju najbolje atmosfere. Bodo Glimt, Hajfa, Jang Bojs i naravno Krasnodar, pa tu je bila 100 puta bolja atmosfera nego kad igramo u grupnoj fazi nekog takmičenja. Ali mislim da je tu razlog da prvo imas protivnika na približnom nivou i da je svakome jasno za šta se igra: ulazak u evropsko takmičenje. Posle kad sezona odmiče prvo imaš previse utakmica i najkasnije krajem Novembra igraš utorkom Ligu Sampiona gde je pitanje jel ćeš posle utakmice biti 29. ili 32. na tabeli, a za vikend protiv Radničkog iz Nisa gde je pitanje jel ćeš pobediti 3-0 ili 4-0 i da li ćeš imati 16 ili 18 poena prednosti nad drugoplasiranom ekipom. Ok je kad jednom imaš takvu sezonu, ali kad već X sezona u Srbiji igraš protiv mnogo slabijih i u Evropi protiv mnogo jačih, tu se onda izgubi interes. Uprava i  infrastruktura je naravno isto faktor, ali mislim da je glavni faktor ipak kvalitet konkurencije. Na kraju krajeva je isti problem i u kosarci, ali je tu procenat izmedju evropskih i domaćih utakmica mnogo veći, pa onda ispada da ljude više zanima košarka. Ali tu se ignoriše činjenica, da utakmicu protiv Mornara ili Krke u Aba ligi isto niko ne gleda.  

Edited by Milko Miller
  • Like 2
Posted

Само да није наручен текст. Мислим да веће паре не могу да се узму за њега. У пару са Милосављевићем, обојица су у пролећном делу изгледали криминално. Голове нису нам дали, само ко није хтео. Комплетна одбрана нам је била очајна, али они су се баш лоше показали. Тако да, ако има понуда и за Милосављевића, да се не љубимо…

• Like 2
Posted

Ima li istine ova priča oko Tadića? Kažu, sjedili on i Terza 6h. Uvijek me je zanimalo šta pričaju na tim sastancima koji traju 6h. Ili gledaju regulacione planove i parcele na nekoj Višnjici, Batajnici itd.

• Like 1
Posted

Treba videti koliko može Lekovic, koliko je napredovao na pozajmici. Nikakvo poverenje nemam u ovo novo pojačanje koje nije igralo ko zna od kad, koje je zapušteno fizički,  i u Veljkovica koji je povredjen veći deo karijere. Ovde pod hitno mora pojacanje bar jedan stoper koji ima brzinu i snagu. Djiga bi ovde resio stvar, neki poput njega i njegovih pre svega predispozicija.

Posted
15 hours ago, No name said:

Treba videti koliko može Lekovic, koliko je napredovao na pozajmici. Nikakvo poverenje nemam u ovo novo pojačanje koje nije igralo ko zna od kad, koje je zapušteno fizički,  i u Veljkovica koji je povredjen veći deo karijere. Ovde pod hitno mora pojacanje bar jedan stoper koji ima brzinu i snagu. Djiga bi ovde resio stvar, neki poput njega i njegovih pre svega predispozicija.

Nije napredovao i dalje je spor ko puž