Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted

Covek je hodajuća povreda to se znalo. A tek će biti belaja kad milojević krene da rotira pozadi, pa Veljkovica čuva za Evropu a drugi igrač igra JSL. O uigranosti da ne govorimo. 

Kao kec na 10 za miloja. 

• Like 1
Posted

Dalsio kad pošalje ovaj kraći pas, tačno bi mu čovjek plesku zavalio. Sevap ga dati nekome, samo neka ga nose, jebo ga Milojevic.

Ovaj mali Damjanovic bas izgleda lijepo. 

• Like 1
Posted
8 minutes ago, mister-no said:

Sin Joce Damjanovića, ćale ga je gurao solidno ali izgleda nije bez razloga..

Nije ga gurao solidno nego je za sada celu karijeru guran,kako kroz repku kako kroz klub

• Like 2
Posted (edited)

Bio sam na Zlatiboru i malo ispratio pripreme. Nisam ostao da ispratim utakmicu ali evo par zapazanja sa treninga.

U principu lepo se radilo, prepodne (od 10) i uvece (od 18). Uslovi su bili bas fini, vreme odlicno. Ostao sam zapanjen brojem pomocnog osoblja koje je bilo oko ekipe, ne samo pomocnih trenera (njih znam da imamo puno), vec i analiticara, fizio, ali i ovako sa strane, nekih hajde da kazemo marketing osobolja (sto snimaju i slikaju za drustvene mreze i slicno).

A i sama ekipa, broj igraca, nam je podugacak, tako da nisu svi radili isto, mnogi su radili i po nekim posebnim programima i imali 1-2 trenera zaduzenih za njih. Treninge sa glavnom grupom je vodio uglavnom Milosevic, Milojevic se povremeno ubacivao, barem to sto sam ja gledao. Dosta je stajao sa strane i posmatrao. Ne svidja mi se sto Milosevic uglavnom prica na srpskom, pa onda vidis rastrkane ostale pomocne koji prevode strancima ili im to rade saigraci. Rendulic je radio sa grupom mladjih igraca, Damjanovic, Jovanovic... Svidelo mi se kako je i Avdic radio sa glavnom grupom. Radonjic se zalio na povredu i nije radio mnogo sa ostatkom ekipe. Pa i Jovanovica i Avdica sam cuo/video da se zale na neke manje tegobe. 

Edit: 

Eh da, na treningu su igrali jednu igru sa priblizenim velikim golovima i sa gomilom malih u sredini. Toliko je bilo dinamicno, kad ko i po kojim uslovima moze da sutira na koji gol, nisam nikako pohvatao 😄 ako neko zna koja je fora neka podeli info, bas me zanima. 

Mozda bi polako moglo da se razmislja o zatvaranju ove i otvaranju nove teme? 

Edited by Kooineeperk
  • Like 6
Posted (edited)

Veliki respekt uvek za Ninkovića... Čovek je došao da igra za razligu od mnogih koji su obećavali pa pogazili

Bese on lagao zenu da nema drugih ponuda i da mora u Zvezdu? 🍻

Edited by drperce
  • Like 11
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted

Veljković ne putuje u Rusiju "obzirom da nije spreman". Sve je uzrokovano "povredom iz marta, kada je odigrao zadnju utakmicu". Imam neki lud osjećaj da ćemo više biti iznenađeni kad bude igrao nego kad ne bude.

• Like 1
Posted
27 minutes ago, Small Owl said:

Veljković ne putuje u Rusiju "obzirom da nije spreman". Sve je uzrokovano "povredom iz marta, kada je odigrao zadnju utakmicu". Imam neki lud osjećaj da ćemo više biti iznenađeni kad bude igrao nego kad ne bude.

Dodatni dokaz da mora još jedan stoper. 

Posted
13 hours ago, drperce said:

Veliki respekt uvek za Ninkovića... Čovek je došao da igra za razligu od mnogih koji su obećavali pa pogazili

Bese on lagao zenu da nema drugih ponuda i da mora u Zvezdu? 🍻

Mislim da je ovo definitivno 'najzvezdaškiji' potez u novijoj istoriji kluba (kk i fk). Voleo bih da se ne zaboravi i da se više časti ukaže Ninetu.

• Like 1
  • Love 6
Posted
29 minutes ago, Small Owl said:

Pisu da je Jovanovic u Stutgartu za 6 mil EUR.

Mislim da za ovo moze da se kaze i dobar i los potez. Mali Lane je dobar fudbaler ali ima i "Baloteli" glavu i sa njim nikad nisi nacisto. Meni licno je krivo ako ode jer ako bi dobio sansu cena bi otisla dosta gore, medjutim znam i da on ne bi dobio mnogo sanse ove sezone. Prosle sezone da smo ga ostavili kod nas vise bi pokazao nego Milson za koga smo pukli lepe pare...

Posted
50 minutes ago, Small Owl said:

Pisu da je Jovanovic u Stutgartu za 6 mil EUR.

Ovo ako se desi tim na krilima ima Milsona, Radonjića, Olajinku, Lučića i Pruceva + Ivanić i Katai koji ne može igra jače evropske utakmice.

Znači pojačanje koje je imalo slabiju sezonu od očekivane, lik koji neće da trenira, 2 igrača koji izlaze iz povrede i nemaju kvalitet za startera i Prucev koji je zapravo zaslužio šansu i verovatno je neće dobiti. Takođe, Prucev je u Celju najčešće igrao na levoj strani.

Već vidim da ćemo ići sa Ivanićem levo, Maksimović na 10, znači 2 igrača van pozicije odmah i onda ako Olajinka bude igrao desno kao protiv Bodea to se diže na 3.

• Like 1
Posted
27 minutes ago, Amigo21 said:

Mislim da za ovo moze da se kaze i dobar i los potez. Mali Lane je dobar fudbaler ali ima i "Baloteli" glavu i sa njim nikad nisi nacisto. Meni licno je krivo ako ode jer ako bi dobio sansu cena bi otisla dosta gore, medjutim znam i da on ne bi dobio mnogo sanse ove sezone. Prosle sezone da smo ga ostavili kod nas vise bi pokazao nego Milson za koga smo pukli lepe pare...

Slažem se. Za neki dugoročni uspjeh, preduslov je bio da on igra što je više moguće. Poznavajući našeg trenera, nisam siguran koliko bi se on naigrao ove sezone. Ima on poprilično veliki potencijal ali nekako mi se čini da će potencijal i talenat ostati zauvijek, nadam se da griješim. Ako ima još nekih procenata od sledeće prodaje, čini mi se korektna prodaja.

• Like 1
Posted
30 minutes ago, Amigo21 said:

Ja mislim da za dve godine sigurno ne bi dobili 6 miliona. Ili ce srediti glavu i dobili bi 10+ miliona ili ce pokazati da on nema disciplinu za ozbiljan fudbal i dobili bi sicu i procente. 

• Like 1
Posted (edited)

Kakve su ovo priče kao iz klupske spin mašinerije kao dobro je da se proda mali je prsotina a u stvari je klasičan prosečni fudbalerčić ljakse. Gledam onog Jamala šta radi ništa nije bolji od ovog pa nešto ne mislim da se Barselona razmišlja da ga se ratosilja. Ovo što sam ga gledao u našoj ligi mogu slobodno da kažem da je najbolje desno krilo koje sam gledao u našem klubu. U trenutku gde klub dovodi na njegovoj poziciji strance koji ne mogu ovom malom da čiste kopačke za prosečnu cifru koja je blizu ovog obeštećenja koje se pominje naravno da je ova prodaja totalna glupost i sramota ako je istinita. 

Edited by Bobby Shurda
  • Like 1
Posted

Druže, Jamal je najbolji igrač na svijetu, kontam da ima rezona progledati mu kroz prste. Ovom našem vrhunac OFK. Kontam tvoju logiku ali nije poređenje na mjestu.

Posted (edited)
3 hours ago, Ikac said:

Ovo ako se desi tim na krilima ima Milsona, Radonjića, Olajinku, Lučića i Pruceva + Ivanić i Katai koji ne može igra jače evropske utakmice.

И гле чуда, ниједан није десно крило! Јовановић је једино десно крило које тренутно имамо! Видели смо на шта личи Олајинка десно. Неупотребљив….као и сви остали, јер то нису!

Edited by El Professoren