Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted

Covek je hodajuća povreda to se znalo. A tek će biti belaja kad milojević krene da rotira pozadi, pa Veljkovica čuva za Evropu a drugi igrač igra JSL. O uigranosti da ne govorimo. 

Kao kec na 10 za miloja. 

Posted

Dalsio kad pošalje ovaj kraći pas, tačno bi mu čovjek plesku zavalio. Sevap ga dati nekome, samo neka ga nose, jebo ga Milojevic.

Ovaj mali Damjanovic bas izgleda lijepo. 

• Like 1
Posted
8 minutes ago, mister-no said:

Sin Joce Damjanovića, ćale ga je gurao solidno ali izgleda nije bez razloga..

Nije ga gurao solidno nego je za sada celu karijeru guran,kako kroz repku kako kroz klub

• Like 2
Posted (edited)

Bio sam na Zlatiboru i malo ispratio pripreme. Nisam ostao da ispratim utakmicu ali evo par zapazanja sa treninga.

U principu lepo se radilo, prepodne (od 10) i uvece (od 18). Uslovi su bili bas fini, vreme odlicno. Ostao sam zapanjen brojem pomocnog osoblja koje je bilo oko ekipe, ne samo pomocnih trenera (njih znam da imamo puno), vec i analiticara, fizio, ali i ovako sa strane, nekih hajde da kazemo marketing osobolja (sto snimaju i slikaju za drustvene mreze i slicno).

A i sama ekipa, broj igraca, nam je podugacak, tako da nisu svi radili isto, mnogi su radili i po nekim posebnim programima i imali 1-2 trenera zaduzenih za njih. Treninge sa glavnom grupom je vodio uglavnom Milosevic, Milojevic se povremeno ubacivao, barem to sto sam ja gledao. Dosta je stajao sa strane i posmatrao. Ne svidja mi se sto Milosevic uglavnom prica na srpskom, pa onda vidis rastrkane ostale pomocne koji prevode strancima ili im to rade saigraci. Rendulic je radio sa grupom mladjih igraca, Damjanovic, Jovanovic... Svidelo mi se kako je i Avdic radio sa glavnom grupom. Radonjic se zalio na povredu i nije radio mnogo sa ostatkom ekipe. Pa i Jovanovica i Avdica sam cuo/video da se zale na neke manje tegobe. 

Edit: 

Eh da, na treningu su igrali jednu igru sa priblizenim velikim golovima i sa gomilom malih u sredini. Toliko je bilo dinamicno, kad ko i po kojim uslovima moze da sutira na koji gol, nisam nikako pohvatao 😄 ako neko zna koja je fora neka podeli info, bas me zanima. 

Mozda bi polako moglo da se razmislja o zatvaranju ove i otvaranju nove teme? 

Edited by Kooineeperk
  • Like 2