Molina23 Posted Thursday at 07:28 PM Posted Thursday at 07:28 PM 5 hours ago, Small Owl said: Šta je fora sa Mimovicem? Dali 7 mil za lika na kojeg ne racunaju. Kontam da ni Englezi nisu toliko izdašni.. Turci stare budaletine, tamo 5 struja u vrhu kluba dovode igrače + aktuelni trener ponekog . Kao Kokeza, Čović, Džaja, Tončev u prajmu samo sa mnogo mnogo parite. 2
Ikac Posted Thursday at 07:44 PM Posted Thursday at 07:44 PM Mimoviću bi bilo pametno da ode na pozajmicu u neki solidan klub tamo gde bi mogao da ima minutažu, odatle bi mu bio lakši put ka zapadu. Ako je zimus i bilo drugih zainteresovanih klubova verovatno su se oladili s obzirom da je imao samo 240 minuta tokom proleća. I dalje mislim da on može da bude odličan bek kalibra za reprezentaciju, samo mu je potreban kontinuitet.
Piksi Posted yesterday at 12:46 PM Posted yesterday at 12:46 PM On 6/19/2025 at 9:44 PM, Ikac said: Mimoviću bi bilo pametno da ode na pozajmicu u neki solidan klub tamo gde bi mogao da ima minutažu, odatle bi mu bio lakši put ka zapadu. Ako je zimus i bilo drugih zainteresovanih klubova verovatno su se oladili s obzirom da je imao samo 240 minuta tokom proleća. I dalje mislim da on može da bude odličan bek kalibra za reprezentaciju, samo mu je potreban kontinuitet. Maribor 🙂
Bax Posted yesterday at 02:46 PM Posted yesterday at 02:46 PM https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/dalsio-zvezda-nista-od-turske-propao-transfer/
božija noga Posted yesterday at 03:22 PM Posted yesterday at 03:22 PM Nazivni sponzor kk kaže i da je Nair sinoć stigao.
Milko Miller Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 38 minutes ago, božija noga said: Nazivni sponzor kk kaže i da je Nair sinoć stigao. 2
El Professoren Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Konacno! Dobro doslica Tiknizyanu ! Kako Darjan prenosi, izgleda da smo zainteresovani za golmana Brage https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/bomba-bomba-zvezda-u-pregovorima-sa-golmanom-brage/515742 Edited 23 hours ago by El Professoren
Shunsuke Nakamura Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Dobar golman! Ne smijemo sa Glazerom i Gutešom u kvalifikacije.
božija noga Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, Milko Miller said: Izvini naknadno sam video
LayupFromTheMidget Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Na papiru odlican rok, odbrana podignuta na znatno visi nivo.
Small Owl Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Meridijan piše da Šljivića produžavamo do 2028. god. Ostao mi je nekako nedorečen, ne može se reći ni da je dobijao šansu u kontinuitetu...tako da mi je draže što ostaje nego da ide za milion u neku 2. italijansku.
Milko Miller Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Igrači kojima istice ugovor: Katai, Radonjić, Olajinka, Glazer, Serif, Sljivic, Djuric Kod Kataia svakako treba čekati kraj sezone, pa videti jel može jos jedna sezona. Kod Radonjića i Serifa imamo opcije za produžetak. Ako dodje novi golman, onda je jasno da treba prodati Glazera. Sljivic će dobiti novi ugovor i kod Djurica bih najviše voleo da ga prodajemo za neku sicu i da dodje još jedan stoper. Najveće znak pitanje je Olajinka. Tu mi je nekako sve moguće i da ga prodajemo i da produži ugovor i da ide na kraju sezone kao slobodan igrač. 1
No name Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Glazera je trebalo prodati jos prošle godine kada je branio odlično u LS, to je bio trenutak za prodaju koju nisu osetili. Sada posle loše sezone pitanje je da li neko hoće da ga uzme. Posle povrede koju je dugo vukao nije isti igrač. Svakako treba tražiti razlaz pogotovo zbog stanja u njegovoj državi, jer je veliko pitanje kada će moći da se pridruži timu . Milojević neka iz svog džepa sada placa Dalsia, na čije je insistiranje i doveden ovde. Ono što je pozitivno iz svega ovoga je to što smo počeli tim da sklapamo iz zadnje linije. To do sada nije bio slučaj. Što bi se reklo kuca se pravi od temelja. Zadnja linija kompletirana + još jedan stoper osigurač. Elsnik -Krunic sredina...Ako ostaje Radonjic onda još jedno krilo da se dovede umesto Silasa. Ključno će biti ofanzivni vezni, tu ne smemo da pogresimo. Što se tiče napada ne bi imao ništa protiv da ostanu Duarte i Šerif. Obojica su dobri na svoj način, drugačiji su, i možemo da ih kombinujemo u zavisnosti od protivnika.
Markoss Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago A jbg to za Glazera. Golmana gledas da dovedes da bude tu dugorocno. Ne bih ga ni ja prodavao posle jedne dobre sezone. Nije mi bio wow, ali je delovalo da moze da bude dobra dugorocna opcija. Ali bas se raspao posle. Usrali su nas golmani prosle sezone. I on i Gutesa su tanki ispali. 1
Sokmeniki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nama treba brzo desni krilo, stoper i ako uspijemo dovesti onog Korejca to bi bila premija. Ipak najvise se jezim jedne stvari. Olajinka se vratio iz povrede mislim da ce ga Miloje zacementirati na lijevom krilu.
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Šerifa i Bruna ne bi prodavao komotno još sezonu i po, ako ne i dve. Naravno ako su zadovoljni ulogama a deluju da jesu. Obojica su isto godište, fizički spremni i sjajno adaptirani, sa sličnim karijerama i ne vidim razlog da se potucaju sa 30 god u Turskoj, Arabiji i slično za 300-400k više a gde mogu te kaširaju za 6 meseci i nikom ništa. Klubu svakako ne pravi razliku da se prodaju za 2,3 ili 5 miliona, koliko tim gubi bez takva dva kompletentarna napadača. 1
Small Owl Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago https://www.transfermarkt.com/thierno-ballo/profil/spieler/406608 Pišu da smo zainteresovani za ovog lika.
fradler Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago Ovaj je levo krilo, mi valjda jurimo desno. A i deluje bas ozbiljno, debitovao i za repku, tesko da ce taj kod nas...
Recommended Posts