Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted
On 6/6/2025 at 1:01 PM, božija noga said:

Dok se pominje saradnja sa Tekstilcem, iza brega se nešto veliko valja.

Znači vraća se ponovo za koliko... tri godine..?

Posted

Terza:

- dolaze dva beka (Tiknizjan i još jedan, radi se na povratku Mimovica (pozajmica + opcija za otkup)

- Bukari definitivno ne dolazi

- Dmitrović isto teško jer mu se ne ide iz Španije, a čeka španski pasoš i rodjenje deteta. Planirano je da Glazer brani u kvalifikacijama. 

• Thanks 1
Posted

Bolje stopera jos jednog da dovedu. Veljkovic i Rodrigao povredjeni precesto. Mora tu jedan, cak i bolji od njih dvojice igrac. Od ostalih nema leba tu.

• Like 1
Posted

Meni je Mimovic dobar bek, ako je opcija za otkup neka realna cena za nas, ja bih voleo da se vrati. A i dobro je da je planiran dolazak jos jednog beka pored Tiknizjana jer mi je Anan bas nepouzdan za Evropu i ako tu stize neka ok ponuda ne bih ni bio protiv prodaje. Ali veci prioritet moraju imati dolazak desnog krila i stopera. Nadam se da tu necemo probati neke improvizacije tipa Djuric-Milosavljevic kao bekap ili Milson na desnoj strani. Sto se golmana tice, nije Dmitrovic jedini golman na svetu. Nije ni jedini srpski golman, rekao bih i da je Kovacevic dostupan posle slabije sezone. Cinjenica je da je Glazer odlicno branio u prvoj sezoni i da je ove sezone imao probleme sa povredama, ali riskantno bi bilo da nam on bude jedinica sledece sezone. 

Posted

Zašto bi ekipa koja je igrača kupila za 8 miliona 6 meseci kasnije njega dala za bilo šta ispod 5 miliona?

Nije ostao bez obe noge.

Posted
27 minutes ago, Bax said:

Zašto bi ekipa koja je igrača kupila za 8 miliona 6 meseci kasnije njega dala za bilo šta ispod 5 miliona?

Nije ostao bez obe noge.

Pa platili su i Krunica 4 miliona, pa su nam ga dali za dzabe osam meseci kasnije. Oni kao klub slicno funkcionisu kao mi, samo na vecem finansijskom nivou. Tako da u teoriji nije nemoguce, zavisi kakav je utisak ostavio tamo. 

Posted

Članarina produzena, sezonske posle dugo godina kupljene. 

Ne znam ni sam čemu se nadam, ali ova ljubav prema Zvezdi je uvek bila iracionalna, a vreme je da se zaraze i mladji naraštaji. 

• Like 1
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted

Zvanican plan priprema: 

16. jun - prozivka

18. jun - pocetak priprema na Zlatiboru + izvlacenje za drugo kolo kvalifikacije 

24. jun - utakmica protiv Sutjekse iz Niksica

25. jun - kraj priprema na Zlatiboru

27. jun - odlazak u Soci

29. jun - utakmica protiv Zenita

30. jun - povratak iz Rusije

1. jul - pocetak priprema u Austriji

5. jul - utakmica protiv Amstetena (druga austrijska liga)

9. jul - utakmica protiv blau vajs linca (prva austrijska liga)

10. jul - utakmica protiv Hartberga (prva austrijska liga)

13. jul - generalna proba (protivnik jos nije poznat, verovatno Brondbi)

14. jul - kraj priprema u Austriji

19. jul - pocetak Superlige

21. jul - izvlacenje za trece kolo kvalifikacije 

22./23. jul - prva Evropska utakmica

• Like 3
  • Love 1
Posted
7 hours ago, Bax said:

Nije ostao bez obe noge.

To dobijeno obeštećenje je u međuvremenu palo na 6.7 miliona. Kad je već prošlo vreme pa ne mora da se pravda prerana prodaja.

Mimović može da postane jako dobar igrač i imalo je smisla forsirati ga dok je bio naš igrač. Sad oni misle da sa 5 miliona i procenat mogu da ga vrate pa onda opet prodaju za 8+ miliona nekom klubu koji se interesovao zimus. To ima smisla ako si klub iz PL, ali za naš klub to je preveliki rizik. Sa 5 miliona možemo da rešimo kvalitetno 2-3 pozicije koje su nam u ovom momentu možda i potrebnije.

7 hours ago, Milko Miller said:

Pa platili su i Krunica 4 miliona, pa su nam ga dali za dzabe osam meseci kasnije. Oni kao klub slicno funkcionisu kao mi, samo na vecem finansijskom nivou. Tako da u teoriji nije nemoguce, zavisi kakav je utisak ostavio tamo. 

Dali su Krunića za 0 i 50% prodaje, pošto je opšte poznato da 31-godišnji igrači iz srpske lige odlaze za višemilionska obeštećenja. Možda dobiju nešto ako Krunić zabode neku Arabiju na konto svog vremena u Milanu, ali teško, mislim da oni vole da igrač dođe direktno iz klubova liga petica.

Posted

Terza i njegovi novinari uglavnom racunaju bonuse kad pričaju o obeštećenju. Tako smo prodali Mimovica za 8,7, Nedeljkovića za 9 i Mijatovića za 10 miliona. Ali zapravo je obeštećenje 6,7+2, 7,5+1,5 i 8+2 miliona. I najverovatnije ćemo kod svih navedenih ostati bez bonusa. 

• Like 1