božija noga Posted June 6 Posted June 6 Dok se pominje saradnja sa Tekstilcem, iza brega se nešto veliko valja.
Piksi Posted Sunday at 05:15 AM Posted Sunday at 05:15 AM On 6/6/2025 at 1:01 PM, božija noga said: Dok se pominje saradnja sa Tekstilcem, iza brega se nešto veliko valja. Znači vraća se ponovo za koliko... tri godine..?
Milko Miller Posted Monday at 02:26 PM Posted Monday at 02:26 PM Terza: - dolaze dva beka (Tiknizjan i još jedan, radi se na povratku Mimovica (pozajmica + opcija za otkup) - Bukari definitivno ne dolazi - Dmitrović isto teško jer mu se ne ide iz Španije, a čeka španski pasoš i rodjenje deteta. Planirano je da Glazer brani u kvalifikacijama. 1
Small Owl Posted Monday at 05:19 PM Posted Monday at 05:19 PM @Milko Miller Dodatno, Šerif ostaje do kraja kvalifikacija. Nada se da ce ostati i Maksimovic iako za njega ima ponuda od 20 mil (kontam da ovo 'ladno laže). Katai i Ivanic ostaju u klubu i po zavrsetku igracke karijere.
Markoss Posted Monday at 07:14 PM Posted Monday at 07:14 PM Seol je dosta bolji igrac od Mimovica. Nadam se da ga nece zaista vratiti. 1
Dragan Mićić Posted Monday at 07:20 PM Posted Monday at 07:20 PM Pa znaju oni da nece pogoditi levog beka, pa ce Seol levo, a Mimovic desno. Ko jos veruje u Mrkelu 1 1
Markoss Posted Monday at 08:29 PM Posted Monday at 08:29 PM Bolje stopera jos jednog da dovedu. Veljkovic i Rodrigao povredjeni precesto. Mora tu jedan, cak i bolji od njih dvojice igrac. Od ostalih nema leba tu. 2
Shunsuke Nakamura Posted Tuesday at 07:47 AM Posted Tuesday at 07:47 AM Slabo je ovo. Nama fali golman mnogo. Glazer i Guteša su ove sezone izgledali kao neki Ranđelović i Pavlović. Evo ne znam ko su dva najgora golmana u ovom vijeku, ali oni su tako izgledali.
Milko Miller Posted Tuesday at 08:40 AM Posted Tuesday at 08:40 AM Meni je Mimovic dobar bek, ako je opcija za otkup neka realna cena za nas, ja bih voleo da se vrati. A i dobro je da je planiran dolazak jos jednog beka pored Tiknizjana jer mi je Anan bas nepouzdan za Evropu i ako tu stize neka ok ponuda ne bih ni bio protiv prodaje. Ali veci prioritet moraju imati dolazak desnog krila i stopera. Nadam se da tu necemo probati neke improvizacije tipa Djuric-Milosavljevic kao bekap ili Milson na desnoj strani. Sto se golmana tice, nije Dmitrovic jedini golman na svetu. Nije ni jedini srpski golman, rekao bih i da je Kovacevic dostupan posle slabije sezone. Cinjenica je da je Glazer odlicno branio u prvoj sezoni i da je ove sezone imao probleme sa povredama, ali riskantno bi bilo da nam on bude jedinica sledece sezone.
Bax Posted Tuesday at 08:59 AM Posted Tuesday at 08:59 AM Zašto bi ekipa koja je igrača kupila za 8 miliona 6 meseci kasnije njega dala za bilo šta ispod 5 miliona? Nije ostao bez obe noge.
Milko Miller Posted Tuesday at 09:31 AM Posted Tuesday at 09:31 AM 27 minutes ago, Bax said: Zašto bi ekipa koja je igrača kupila za 8 miliona 6 meseci kasnije njega dala za bilo šta ispod 5 miliona? Nije ostao bez obe noge. Pa platili su i Krunica 4 miliona, pa su nam ga dali za dzabe osam meseci kasnije. Oni kao klub slicno funkcionisu kao mi, samo na vecem finansijskom nivou. Tako da u teoriji nije nemoguce, zavisi kakav je utisak ostavio tamo.
Arsen10 Posted Tuesday at 09:50 AM Posted Tuesday at 09:50 AM Članarina produzena, sezonske posle dugo godina kupljene. Ne znam ni sam čemu se nadam, ali ova ljubav prema Zvezdi je uvek bila iracionalna, a vreme je da se zaraze i mladji naraštaji. 3 1 1
Milko Miller Posted Tuesday at 10:14 AM Posted Tuesday at 10:14 AM Zvanican plan priprema: 16. jun - prozivka 18. jun - pocetak priprema na Zlatiboru + izvlacenje za drugo kolo kvalifikacije 24. jun - utakmica protiv Sutjekse iz Niksica 25. jun - kraj priprema na Zlatiboru 27. jun - odlazak u Soci 29. jun - utakmica protiv Zenita 30. jun - povratak iz Rusije 1. jul - pocetak priprema u Austriji 5. jul - utakmica protiv Amstetena (druga austrijska liga) 9. jul - utakmica protiv blau vajs linca (prva austrijska liga) 10. jul - utakmica protiv Hartberga (prva austrijska liga) 13. jul - generalna proba (protivnik jos nije poznat, verovatno Brondbi) 14. jul - kraj priprema u Austriji 19. jul - pocetak Superlige 21. jul - izvlacenje za trece kolo kvalifikacije 22./23. jul - prva Evropska utakmica 5 1
božija noga Posted Tuesday at 04:33 PM Posted Tuesday at 04:33 PM Tokom tih priprema stiže i Nair. Zakazani medicinski testovi.
Ikac Posted Tuesday at 04:55 PM Posted Tuesday at 04:55 PM 7 hours ago, Bax said: Zašto bi ekipa koja je igrača kupila za 8 miliona 6 meseci kasnije njega dala za bilo šta ispod 5 miliona? Nije ostao bez obe noge. To dobijeno obeštećenje je u međuvremenu palo na 6.7 miliona. Kad je već prošlo vreme pa ne mora da se pravda prerana prodaja. Mimović može da postane jako dobar igrač i imalo je smisla forsirati ga dok je bio naš igrač. Sad oni misle da sa 5 miliona i procenat mogu da ga vrate pa onda opet prodaju za 8+ miliona nekom klubu koji se interesovao zimus. To ima smisla ako si klub iz PL, ali za naš klub to je preveliki rizik. Sa 5 miliona možemo da rešimo kvalitetno 2-3 pozicije koje su nam u ovom momentu možda i potrebnije. 7 hours ago, Milko Miller said: Pa platili su i Krunica 4 miliona, pa su nam ga dali za dzabe osam meseci kasnije. Oni kao klub slicno funkcionisu kao mi, samo na vecem finansijskom nivou. Tako da u teoriji nije nemoguce, zavisi kakav je utisak ostavio tamo. Dali su Krunića za 0 i 50% prodaje, pošto je opšte poznato da 31-godišnji igrači iz srpske lige odlaze za višemilionska obeštećenja. Možda dobiju nešto ako Krunić zabode neku Arabiju na konto svog vremena u Milanu, ali teško, mislim da oni vole da igrač dođe direktno iz klubova liga petica.
Milko Miller Posted Tuesday at 05:30 PM Posted Tuesday at 05:30 PM Terza i njegovi novinari uglavnom racunaju bonuse kad pričaju o obeštećenju. Tako smo prodali Mimovica za 8,7, Nedeljkovića za 9 i Mijatovića za 10 miliona. Ali zapravo je obeštećenje 6,7+2, 7,5+1,5 i 8+2 miliona. I najverovatnije ćemo kod svih navedenih ostati bez bonusa. 3
Recommended Posts