Small Owl Posted January 11 Share Posted January 11 44 minutes ago, Don Juan said: Ja mislim da je bio tideset i neki. Da, ja sam bubn'o, znam da nije prosao 1 min igre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted January 11 Share Posted January 11 Da li će doći dan kada će mrcina rodić otići iz kluba...ovo je van svake pameti . Ovaj covek je uništio klub kad god je mogao I stigao na terenu . Osoba koja je sinonim za nerad, javašluk. Gde je AVDIĆ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Konacno Glazer nesto i odbranio u drugom poluvremenu, ali iskreno receno da mogu da biram ja bih stavio Gutesu na gol protiv PSV i Jang Bojs. Odbrana je svakako najveci problem i tu Djiga ne moze sam da pokrije sve. Ako se prodaje Djiga mislim da su nam potrebna bukvalno tri nova stopera. Mozda je malo cudno posto su Serif i Silas dali po dva gola, ali meni je glavni utisak Elsnik. Mnogo koristan i skolovan igrac i stvarno uzivam kad on igra. Nadam se da ce ovde ostati kroz ceo njegov fudbalski prajm. Edited January 11 by Milko Miller Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) https://www.kurir.rs/sport/fudbal/9554246/in-memoriam-mihajlo-bata-radulovic?utm_source=kurir&utm_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal Jebi ga, seljak, ne znam "lijepo" staviti link. Bata Radulović umro. Edited January 11 by Small Owl . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 12 Share Posted January 12 Trudi se Šljivić, ali ne da nije napredovao, nego mi se čini da je nazadovao od kada je debitivao za prvi tim. Mada ni ostali ne briljiraju nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted January 12 Share Posted January 12 Uvek objektivni: 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) Mi ako u svojoj školi nemamo igrača koji je kvalitet Dalsia (ili koji bar može doprinijeti koliko ovaj doprinosi), školu ugasiti, sve rasformirati i napraviti park. Lik je baš bezveznjak totalni. Maksimović se povrijedio, Avdić debitovao (iz nekog iracionalnog razloga, od njega dosta očekujem), Stojković i Anan sasvim korektni... Baš ne znam ni ja šta još napisati. Edited January 12 by Small Owl . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted January 12 Share Posted January 12 1 hour ago, Don Juan said: Trudi se Šljivić, ali ne da nije napredovao, nego mi se čini da je nazadovao od kada je debitivao za prvi tim. Bolji je od Dalsija i cini mi se da ima isti problem kao Ivanic u Milojevom prvom mandatu da ga ne zna koristiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 12 Share Posted January 12 2 minutes ago, Small Owl said: Maksimović se povrijedio, Komentator kaže da je samo grč, ali po reakciji igrača ne bih rekao da je skroz bezazleno. Just now, CuaTheTime said: Bolji je od Dalsija i cini mi se da ima isti problem kao Ivanic u Milojevom prvom mandatu da ga ne zna koristiti Ja ga stvarno nisam upoređivao, posebno ne sa Dalsijom, ali Šljivić je mnogo više obećavao nego što sada pruža. Neki problem postoji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted January 12 Share Posted January 12 Lose ga koristi Miloje kao i sve 8 i 10 koje imamo u ekipi gura ih na krilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 12 Share Posted January 12 26 minutes ago, Guru said: Uvek objektivni: Ha ha dobro je da si uhvatio. Oni su te etalon objektivnosti kada se tice Zvezde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted January 12 Share Posted January 12 Najzanimljiviji detalji sa utakmice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 14 Share Posted January 14 Inter zeli da se otarasi Arnautovica, hoce li Terza propustiti priliku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted January 14 Share Posted January 14 6 hours ago, Igor_ said: Inter zeli da se otarasi Arnautovica, hoce li Terza propustiti priliku? Bez obzira na godine, Arnautović je i dalje veoma kvalitetan igrač. Ove sezone igra manje s obzirom da su doveli Taremija pored Tirama i Martineza, ali prošle sezone je odigrao 37 utakmica u svim takmičenjima. Ali ta plata je mislim bajka čak i za pola godine, morao bi on sam da se odrekne nekog dela ili tako nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 15 Share Posted January 15 Mozzart javlja da Lekovic ide na pozajmicu u Moncu uz obavezan otkup od 2,5 miliona ako igra bar poluvreme u osam utakmica. Ne znam sta da mislim iskreno receno. Ako dodje do otkupa onda super naravno, ali ako Monca brzo vidi da od opstanka nema nista onda ce da sklone Lekovica da ne bi morali da plate 2,5 miliona kao drugoligas. A u tom slucaju nema ni para ni minutaze za Lekovica. Doduse meni je svakako drago da ga necemo forsirati na prolece jer mi se kao igrac uopste ne svidja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 15 Share Posted January 15 19 hours ago, Igor_ said: Inter zeli da se otarasi Arnautovica, hoce li Terza propustiti priliku? Dovešće Jovića. 32 minutes ago, Milko Miller said: Mozzart javlja da Lekovic ide na pozajmicu u Moncu uz obavezan otkup od 2,5 miliona ako igra bar poluvreme u osam utakmica. Ne znam sta da mislim iskreno receno. Ako dodje do otkupa onda super naravno, ali ako Monca brzo vidi da od opstanka nema nista onda ce da sklone Lekovica da ne bi morali da plate 2,5 miliona kao drugoligas. A u tom slucaju nema ni para ni minutaze za Lekovica. Doduse meni je svakako drago da ga necemo forsirati na prolece jer mi se kao igrac uopste ne svidja. Ja ne znam šta je taj momak toliko zgrešio da se klub ovako ophodi prema njemu. Bukvalno kao da je od govana, samo da ga uvalimo nekome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted January 15 Share Posted January 15 Nije ništa zgrešio ali prosto nije kvalitet za ovakvu Zvezdu. Prespor je, a to današnji fudbal ne trpi. Mislim uvijek možemo da pričamo kako ga trener mrzi, ili ga Terza šikanira što odbija da se utali, itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted January 15 Share Posted January 15 14 minutes ago, JPM said: Ja ne znam šta je taj momak toliko zgrešio da se klub ovako ophodi prema njemu. Bukvalno kao da je od govana, samo da ga uvalimo nekome. Da li nema kvalitet ili ne odgovara Milojeviću ne znam, ali ovo svakako nije rešenje. Monca u borbi za opstanak neće da se oslanja na 20-godišnjeg igrača, tako da će Leković ponovo da se vrati na kraju sezone. Pametnije je bilo verovatno da se smanje finansijski zahtevi i pristane na te ponude iz Segunde ako su postojale, uz uključene bonuse za promociju i % od prodaje. Ono što ovo povlači osim neophodnog dolaska jednog/dva štopera već sad na zimu je mogući ostanak Spajića, pošto sumnjam da Milojević želi da sve promeni za kvalifikacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted January 15 Share Posted January 15 Leković je dobio šansu, 9 utakmica - 8 počeo s obzirom da je imao tri bolja štopera ispred sebe. Po meni je baš prosečne partije pružio, okej skok, dueli i igra nogom ali se nšta nije istaklo. Imao sam veća očekivanja znajući da je bio starter u ekipi LaLige2 i tu sezonu završio sa solidnom statistikom. Realno on može bolje od 4. štopera u Zvezdi i svaki angažman bi mu sada značio. Ne verujem da bi na proleće dobio neku šansu, manje utakmica plus uigravanje za kvalifikacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted January 15 Share Posted January 15 2 hours ago, Мџе said: Leković je dobio šansu, 9 utakmica - 8 počeo s obzirom da je imao tri bolja štopera ispred sebe. Po meni je baš prosečne partije pružio, okej skok, dueli i igra nogom ali se nšta nije istaklo. Imao sam veća očekivanja znajući da je bio starter u ekipi LaLige2 i tu sezonu završio sa solidnom statistikom. Realno on može bolje od 4. štopera u Zvezdi i svaki angažman bi mu sada značio. Ne verujem da bi na proleće dobio neku šansu, manje utakmica plus uigravanje za kvalifikacije. Cini mi se da bi mu vise odgovaralo da igra sa trojicom stopera i on bude centralni (nesto kao Milenkovic) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted January 15 Share Posted January 15 Mnogo lepih i dobrih poteza na ovoj utakmici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПрекоДрине Posted January 15 Share Posted January 15 Силас је преозбиљан играч, надам се да ћемо га откупити. Анан исто добар, не видим ниједан разлог због којег би Родић играо прије њега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 15 Share Posted January 15 (edited) 9 hours ago, JPM said: Ja ne znam šta je taj momak toliko zgrešio da se klub ovako ophodi prema njemu. Bukvalno kao da je od govana, samo da ga uvalimo nekome. Nije ništa lično, ali nema dovoljno kvaliteta da preuzme ulogu startera, čak ni prve izmene. Edit. Neko je pomenuo Milojevića, ali nije do njega. Veći problem je što od 4 štopera trenutno, na leto verovatno neće ostati ni jedan. Imamo jednog klinca, i treba nam još tri dobra imena. Edited January 15 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted January 16 Share Posted January 16 Lepi golovi Jovanovica i Milsona protiv OFK-e, vodimo 3-0 posle 20 minuta igre. Fino igramo na ovim pripremama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) 12 minutes ago, fradler said: Lepi golovi Jovanovica i Milsona protiv OFK-e, vodimo 3-0 posle 20 minuta igre. Fino igramo na ovim pripremama... Ček, gdje gledas? Skont'o. Edited January 16 by Small Owl . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts