Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

Dalsija bih isprasio samo tako, ne secam se tacno minuta, cini mi se da je oko 50-60 minuta, valjda je Kanga dodao loptu ka njemu, on skroz lezerno nije se ni potrudio da primi loptu i krenula kontra, Serif u punom sprintu se vratio nazad, a Dalsija ni na vidiku.

Bas mi je gadan igrac

Edited by Miso
  • Like 1

"Imamo mnogo interesovanja za naše igrače, pre svega za malog Andriju Maksimovića. Mi smo rekli da ga nećemo tek tako pustiti, 20 miliona evra je neka cena. To nismo rekli samo medijima, već i svim zainteresovanim stranama. Naravno, klubovi pregovaraju i pokušavaju da prođu što jeftinije. Odnosno, da jedan deo ide kroz bonuse. Imamo interesovanje za još dva igrača, Đigu i Endiajea. To su dva ozbiljna, konkretna interesovanja. Imali smo sastanak oko igračkog kadra i zaključili da nam je roster ogroman. Sa razlogom, igrali smo na tri fronta. Na proleće nećemo imati utakmice u Ligi šampiona, pa ćemo možda rasteretiti igrački kadar, pre svega zbog mladih bisera koji kucaju na vrata prvog tima", zaključio je Terzić.

Vezite se, polecemo... 

1 hour ago, Kosjan Willavić said:

Jadna izjava Terzica oko TSC-a, kao cestitam ali opet se poserem po tudjem prolasku.

Da ga pita covek kakvi su Zvezdini rezulati bili prosle i preporsle sezone u Evropi progutao bi knedlu i odcutao onaj neprijatan tajac. 

• Like 1

Djiga dobio nagradu za najboljeg igraca kluba u 2024. godini. Oko tog lika mi je nekako neshvatljiva tisina u smislu da se ne spominju zainteresovani klubovi. Zvuci mi kao da ga ja neko kaparisao pa se ni ne spominje nista. Uzevsi u obzir trziste i cijene igraca, njega prodati za manje od 12-15 mil EUR bi stvarno bio promasaj. Momak je bas zmaj.

• Like 12

Ja koliko znam utakmica zadnjeg kola je zakazana mnogo pre nego sto je zakazan taj protest, tako da neka nam se skinu sa k vise ti sa SK. Inace posto je SK poceo redovno da prati objave Delija ne znam zasto nisu objavili najavu za sutrasnju utakmicu, sramota ih? Koroman kada vec ima licni sukob sa Terzicem mogao bi pametnije izjave da daje jer ovo nije prva otrovna strela ka Zvezdi. Neka salje otrovne strele licno ka Terzi a ne klubu, ako ne zna kako se to radi neka pita Lalatovica... PS ja utakmice Zvezde ne propustam a sutrasnju propustam jer se ne slazem sa stavom Delija da se zabija glava u pesak i ne mogu da slavim titulu na tribini a da na kilometar od mene studenti imaju protest, ali ruku na srce protest je zakazan posle utakmice tako da ne vidim nameru naseg kluba da nesto kontrira tom protestu, posebno je debilno da neko poveruje kako cemo mi zabranom nasih trenera(neka ih je 20,30) da odu na taj protest tako unistiti protest? Samo bih voleo da se studenti ograde i od opozicije a voleo bih i da medju studentima ima i vise patriotskih buntovnika nije sramota nositi zastavu Nema Predaje pa barem jednu da vidim. Jer ova vlast i po tom pitanju valjda zasluzuje kritike...

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1

Sportklubu je uskraćena akreditacija od našeg FK u septembru u Milanu. Od tada kreću pojačane strelice sa njihove strane, a koje su bile i ranije. Nije problem kada si kao medij kritički nastrojen, ali kada prelaziš ukus to svakako jeste. Non stop taj portal ili sta je vec pljuje po klubu i navijačima. Da se razumemo ima i razloga, ali isto tako red je da se nešto normalno i konstruktivno napiše, I iznesu činjenice o dobri stvarima,  koje se vešto guraju pod tepih,  a sve ovo drugo u punom jeku.