Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

Dok sam imao sezonske i redovno išao na utakmice na zapad se nije moglo ući bez ulaznice nikako. Organizacija je bila na sasvim dobrom nivou. Na severu je uvek bilo puštanja bez karte i to ne bih komentarisao. Ono sinoć je jedan sasvim novi oblik bezobrazluka i amaterizma.

1 minute ago, Knipex said:

Dok sam imao sezonske i redovno išao na utakmice na zapad se nije moglo ući bez ulaznice nikako. Organizacija je bila na sasvim dobrom nivou. Na severu je uvek bilo puštanja bez karte i to ne bih komentarisao. Ono sinoć je jedan sasvim novi oblik bezobrazluka i amaterizma.

Svaka vama cast koji ste otisli i mucili muku da udjete...

2 hours ago, Don Dusko said:

Svaka vama cast koji ste otisli i mucili muku da udjete...

Nisam bio sinoć, očito nisi dobro razumeo šta sam pisao. Mene su ispalili na nekim drugim utakmicama kada pored sezonskih koje sam imao nisam mogao da uđem na zapad jer su pustili slobodan ulaz. Ovo što sam pisao za sinoć je info od klinca, drugarica od ćerke i prijatelja. Sad mi klinac priča kakva je gungula bila na severu. Sat vremena pre utakmice je bilo skoro dupke puno. Kaže da su stajali kao sardine. Nije pomoglo ni to što su delije blokirale donja 3-4 reda zbog koreografije. Verovatno su kasnije pustili da se siđe tu, ali u početku nisu dali nikome. Lik što je uveo klinca i njegove drugare je pored njih uveo još 14 osoba...

• Thanks 1

Organizacija jako losa, sa klincem sam usao tako da su me pustili bez problema kada karta nije mogla da se ocita, vice covek na centralnim vratima zapadnog ulaza "ajmo, ulazi, nemoj guzvu da pravis"...

Sto se kaze - kao prvi put da je veliki mec na Marakani.

Zaista strasno za ljude koji sa sezonskim kartama nisu usli na svoja mesta, to je posebna sorta bezobrazluka i Zvezda moze samo da izgubi sa takvim osionim pristupom foteljasa.

Na kraju nije normalno moglo da se izadje koliko ljudi je stajalo na stepenistu.

Problem Zvezde je sto klub vode amateri na najvisem profesionalnom nivou i to se preliva na sve strukture. Oni misle da su pro onako u skupo placenim odelima, ali to je najobicnija maskarada. Potrebno je mnogo vise obrazovanja, znanja i iskustva. Stvari sa kojima oni nemaju dodirnih tacaka.
Omladinska skola je prakticno oteta, to samo slepac ne vidi. Za trenere se postavljaju pocetnici, tek izasli iz kopacki, da se uce. Jedna potpuno nezdrava sredina koja pociva na sistemu "muljacina na sto nacina". Od cega izdvajam pakt sa Graficarom, koji mi se posebno gadi.
Uprava je sacinjena od losih glumaca, ali klimaca glavom.

Zao mi je stvarno, licno smatram da je ovo klub ogromnog potencijala kada je na full pogon, ali sve sam vise uveren da nikada necu doziveti da tome posvedocim.
Ko god ga se docepa je kao jos jedna pijavica u moru istih, mali milion odvratnih likova, zivot da ti se smuci kada malo zagrebes ispod povrsine.

Jedini koji iskreno dobro zele ovom klubu smo mi navijaci, onaj vecinski posteniji deo, sve ostalo je cist trulez kao sto rece kolega @Venger

9 minutes ago, Dragan Mićić said:

Od Meca 97 retko sta sam propustio na Marakani. Nikad onakva guzva nije bila, mozda onaj Rendzers 2007

Meni su Rozenborg, Dinamo Kijev, Lacio, PSV i Milan u vrhu kada je ta kategorija u pitanju.
Da moram da izaberem jedan to bi bio Lacio 2002, ljudi su stajali na onom zidu ispred bunkera, kako ga ja zovem.
Ali kapiram taj momenat kad imas osecaj da je tribina puna sat i po, dva pre meca.

• Like 2

Ja nisam ni sumnjao da će biti prepune tribine, siguran sam da je najmanje 20%  bilo ljudi iz susednih država+ zvezdaši iz RS. Barsa je magnet, gledao sam Maradonu sa severa, Zubu sa istoka i Levandovskog sa zapada, uvek je bio prepun stadion. Najveća gužva na kojoj sam bip je Dinamo Drezden, ljudi su tad i sa krovova gledali utakmicu

48 minutes ago, Bode said:

Omladinska skola je prakticno oteta, to samo slepac ne vidi. Za trenere se postavljaju pocetnici, tek izasli iz kopacki, da se uce. Jedna potpuno nezdrava sredina koja pociva na sistemu "muljacina na sto nacina". Od cega izdvajam pakt sa Graficarom, koji mi se posebno gadi.

Omladinska skola je jedino sto valja sto je najgore

Ja ne razumem ovaj defetističke upise. Okej, nismo zadovoljni igrom u LŠ, timom, taktikom, upravom, trenerom itd ali zašto opšta mesta da je sve trulo, da ništa ne valja i slično. Klub iz istočne Evrope koji igra LŠ dve godine uzastopno ne može da bude potpuno truo. Jedna Legija iz Varšave je igrala samo jednom najelitnije takmičenje a imaju bolje finansije, privatnog vlasnika, infrastrukturu i dolaze iz uređenije lige. 

Objektivno ovo jedan od naših boljih timova koji nažalost nije posložen kako treba tako da ne bih rekao da je sportska služba potpuno trula. Što se omladinske škole tiče, prošle godine smo izbacili Mijatovića i Nedeljkovića a ove Maksimovića i Mimovića i ona nije verovatno trula. Umesto ovog padanja u nesvest mislim da je bolje da se nezadovoljstvo analizira i razloži na neke uzroke, to doprinosi nekoj dubljoj, interesantnijoj komunkaciji umesto ovog prvog. Sa moje strane:

- Bekovi - Jasno da je povreda Mimovića imala veliki uticaj na naše igre u LŠ i da je ne doveđenje rezervnog beka najamaterskiji potez nekog kluba koji igra u LŠ ili LE.

- Prodaja Stojića - Nije trebala da se desi. U nedostatku bekova i mršavih igara Krunića igrač kao Nemanja bi nam značio da pokrpi neke rupe umesto Dalsija.

- Doveđenje Radonjića - Potpuno nelogično doveđenje još jednog krila za kojeg su verovatno znali u kakvom je stanju. Novac je mogao bolje da se iskoristi na beka ili još jednu šesticu. 

- Milson / Olajinka - Defanzivna taktička minijatura Vladana je forsiranje Pitera na uštrb krila kakvo je Milson. Omaleni Angolac nije najodgovorniji u odbrani ali energija i kreativnost koju donosi u napadu je vredna toga. Ovu stvar baš zameram Milojeviću.

- Vladan Milojević - Iako smatram da je Vladan uradio više pozitivnih stvari od negativnih od kada je došao, njegovo dovođenje prošlog decembra je bio loš, populistički potez. Određene poverenje u strane trener je opalo među navijačima posle Bahara ali uprava je morala da ostane na istom kursu i da dovede trenera koji će klub odneti na nivo više. Ovako se pribeglo ziceru. Sa druge strane, i dalje mislim da je sada najpametniji da Vladan ostane još jedne kvalifikacije u Evropi i da se iskoristi njegovo znanje u dvomečima. Time se osigurava još jači tim za njegovog naslednika koji će doći posle. 

• Like 1

U novijoj istoriji , nenormalno veliki broj ljudi na tribinama je bio na zvezda -ren..ono je bio pakao .

Sad dvojica ljudi koji si bili na barseloni nisi mogli sa sezonskom kartom da udju na sever jer su kapije zatvorili kako oni kažu 15 min pre početka...i da je ispred ostalo nekoliko stotina ljudi.

Najveću krivicu za ovako balansiran sastav snosi terzić I uprava, pa na kraju milojevic.

Prelazni rok je katastrofalan. Od kupovine ( Stojic) I prodaje u istom roku, do nedovodjenja bekova I zamena,  pa sve do gomilanja krilnih igrača. 

Na sve to treba dodati sumanut broj igrača na platnom spisku. 

Milojević je drugi po krivici odmah posle uprave.

Njemu lično zameram na fizičkoj spremi ( ovo je za oduzimanje radne dozvole na sta mu lice igrači), do uigranosti, tumbanju pozicija.

Covek kome dovedeš masu krilnih igrača,  on ih ne koristiš već izmišlja pozicije , rotira, I sve čini da tim izgleda kako izgleda. 

Uopšte nisam optimista sa njim na klupi u daljem razvoju kluba . Covek ne moze ili ne zeli da se menja, prosipa demagogiju na konferenciji,  šegači se i deluje nadobudno.

Uskoro će prelazni rok. Nista dobro ne očekujem. Prodaja Maksimovica, bio bi tu i mimovic na transferu da se nije povredio. Da smo normalni a nismo, skratili bi igrački kadar, otpustili pojedince , ostavili nosioce  . Ali u potpunosti sam siguran da će jbn rodić I dalje biti tu, da će katai biti tu, da će spajic biti tu...i zato će sve manje ljudi da gleda ovu sprdnju koju prezentuju.

A koja bi to ekipa hipotetički, konkretnim imenima i prezimenima, mogla da vodi Crvenu zvezdu da to usliši sve gore navedene želje i očekivanja?

I ako bi moglo bez potezanja Vidića koji posle igračke karijere nije ni školicu fudbala vodio.

I koja je to ekipa vodila klub u prošlosti da za nju možemo da kažemo da je radila dobro?

Ti neki novi ljudi neće pasti s neba. Fudbal je generalno, ne samo kod nas, mesto u kome se motaju protuve. Šta znam, malo mi iluzorno nadati se da će se pojaviti neki sposobni poštenjaci i preuzeti Zvezdu.

1 hour ago, Dragan Mićić said:

Bio sam. Ovo je neuporedivo. U sredu je bilo 60+ hiljada.

Istok nikad nije bio puniji. Sever pun sat vremena pre meca. Ne bih znao sa kojom tekmom da uporedim. Znam da je protiv Kajzerslauterna poolicija preusmerevala na druge ulaze posto je fizicki nemoguce uci na neke. Posle 2000.e  u onim ranim  dvehiljaditim nije bilo kao ovo pre neko vece. 

41 minutes ago, pentatonik said:

A koja bi to ekipa hipotetički, konkretnim imenima i prezimenima, mogla da vodi Crvenu zvezdu da to usliši sve gore navedene želje i očekivanja?

I ako bi moglo bez potezanja Vidića koji posle igračke karijere nije ni školicu fudbala vodio.

I koja je to ekipa vodila klub u prošlosti da za nju možemo da kažemo da je radila dobro?

Ti neki novi ljudi neće pasti s neba. Fudbal je generalno, ne samo kod nas, mesto u kome se motaju protuve. Šta znam, malo mi iluzorno nadati se da će se pojaviti neki sposobni poštenjaci i preuzeti Zvezdu.

Ljudi cistih biografija - nije tako tesko. Od Jugovica pa mozemo da nabrajamo do mile volje. Zvezda je sistem, mnogo kvalitetnih ljudi je potrebno iz razlicitih oblasti a ne saradnja sa jednom menadzeskom agencijom karikiram....  Postoje ljudi ali sistem nedozvoljava iskorak.

26 minutes ago, pentatonik said:

Na prvu, Vlada Jugović i Vlada Stošić kao direktori i operativci bi nas digli na nivo 20-24 tima LŠ. I Zdravka Kuzmanovića bi lagano uključio. Brat je 1/1 srčani a surovi ciganin, pritom dobro poznaje materiju i kapira moderan fudbal i tendencije. Vidić kao neka krovna figura sa svetskom reputacijom i kontaktima bi takođe mogao da ima bitnu ulogu. Završio je onaj Uefin menadžment, daleko je od duduka kakvim se predstavlja. Kakve veze ima što nije radio pre toga, nema 70 god, tek 43. Ovi pacovi sadašnji i pređašnji su svi radili negde a veze ni ideja nemaju za nešto više. Osim golog pljačkanja i kombinacija, tu su već u top 5 na planeti.