Small Owl Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Ja ne znam da li je do mene, da li je realno stanje takvo..ali nekako sam prije, bez obzira na protivnika, uvijek imao bilo kakvu nadu da ćemo se, ako ništa drugo, potući k'o ljudi. Bar onaj iracionalni dio mene je tako razmišljao. Čini mi se da sam i protiv Liverpula bar nešto očekivao. Za večeras mi je jedini trip da nas ne ponize, da ne primimo 5 komada bez šuta na gol uz 2 autogola, 3 stative i 2 prečke uz samopovrijeđivanje nekog odbrambenog igrača. Znači, ja ni 1% ne očekujem da ćemo mi bilo šta napraviti. Stvarno mi je krivo što tako razmišljam jer sam po prirodi stvari optimista, ne volim kuknjavu, crnilo i negativu. Ali večeras...ja ne znam šta bi se trebalo desiti da se mi prikažemo u iole pristojnom izdanju. Toliko su me razočarali, toliko ne vjerujem u ovu našu ligu, toliko me i Miloje nekako razočarao sa stavom "puno su bolji, ne može se tu ništa" da eto...Baš mrzim što je to tako. I izvinite što ovo uopšte pišem jer ni ja ne vidim neku svrhu od ovog komentara ali imao sam potrebu. Sretno drugari, daj Bože da sam najveći indijanac i levat što se tiče predviđanja ishoda utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Vode klinci 1:0 na poluvremenu, Kostov bocnuo iz penala. Sem toga, opet nista ne igramo. Bunker, dupli blok i ispucavanje napred, pa sta ovi gore urade. Na svu srecu, Barsini klinci nekonkretni, iako se vidi da su odlicni tehnicki i takticki. Ali ne verujem da cemo izdrzati da ne primimo gol. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Ako se izuzme taj gol, utakmica se svodi na to da naši klinci gledaju njihove kako pletu mrežu oko naših 16. I samo pitanje vremena je bilo kad če da ga primimo. Instrukcije sa klupe se svode na "Izaaaađiii", i "pomeraj, pomeeeraj". Komedija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Evo vec 1:2. Kostov je bas dobar, treba i njega polako prikljucivati prvom timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Jel ovaj Milijaš još vodi ovaj mladi sastav? Pa on je najbolji izdanak "Bata Đorine" škole trenera. Gledao sam dve ili tri utakmice ovih klinaca....bolje da ne komentarišem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 28 minutes ago, Markoss said: Kostov je bas dobar, treba i njega polako prikljucivati prvom timu. Pisao Mirko Markovic sa maxbeta da ce zime biti uz prvi tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Kako daju klince, ono sto najvise vredi, i na cemu baziramo neku buducnost naseg kluba neiskusnom treneru koji igra kao sisa... Pa pusti ih da se igraju ionako ne igras za rezultat Daj im slobode i nek igraju ofanzivno Igras dupli blok i usadjujes im luzerski mentalitet od malena Odmah im stavis do znanja da su slabiji od svojih vrsnjaka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajan Danston Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Gledao Zvezdu i dok je glavna vedeta bio Guma Bogdanović, pamtim i kada smo sa jednim limitiranim timom pojeli tada za nas mega silu Ren u prvih 20 minuta, ali moram vam priznati da odavno nisam ovako napunio gaće, kao što je to slučaj uoči ovog duela sa Barselonom. Volim Zvezdu, ali ono, samo da im ne bude dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Kaže Savo Milošević kako ne bi bio u koži Milojevica pred ovu utakmicu i kako je razlika u kvalitetu, brzini, snalezenju igrača u prostoru, donošenju odluka na terenu velika itd....sve to stoji... Ali hajde majku mu da i pored svega toga ne dozvolimo da im mi svesrdno pomažemo amaterskim greškama poput Spajica u duelu sa Interom, Rodica protiv Monaka, Krunica protiv Benfike.... Dakle ovo su bile grube greške, nesto sto se ne dešava ni mnogo slabijim igračima i klubovima. Daj da ustalimo startnih 11, daj da se zna startna postava, da ne tumbamo igrače sa pozicije na poziciju. Hajde da uradimo što je do nas....dakle da smanjimo "amaterske "greške, da uigramo jedan tim, da steknem kondiciju da možemo trkački da odgovorimo zadatku. Nama greške ponavljaju konstantno isti igraci i mi nista ne menjamo...ne možemo samo da kažemo pa oni su jači...sta smo mi uradili da se predstavimo bolje? Ima li nešto do nas? Ne vidim svrhu ulaska i težnje za LŠ ako tamo nemamo ambicije i izgledamo kao da su nam sve lađe potonula. Mi moramo da se menjamo, svoj način rada, razmisljanja, odnosa ka poslu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 1 hour ago, drperce said: Kako daju klince, ono sto najvise vredi, i na cemu baziramo neku buducnost naseg kluba neiskusnom treneru koji igra kao sisa... Pa pusti ih da se igraju ionako ne igras za rezultat Daj im slobode i nek igraju ofanzivno Igras dupli blok i usadjujes im luzerski mentalitet od malena Odmah im stavis do znanja da su slabiji od svojih vrsnjaka Još to nisu neki bezveze klinci. Šljivić, Jovanović, Sremčević... Igrači koji su pokazali da mogu i u seniorskoj konkurenciji da igraju dobar fudbal. Uz njih Kostov, koji je fantastičan talenat. I sa takvim igračima se ti zabunkerišeš i prepustiš posed od 80% protivniku, ko god on bio. Sramota 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Al sto se admin FKCZ na tiktoku prijeti Barsi🤣 dobar dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 23 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Al sto se admin FKCZ na tiktoku prijeti Barsi🤣 dobar dobar Kurciti se mora 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boka Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago 4 hours ago, CuaTheTime said: Pisao Mirko Markovic sa maxbeta da ce zime biti uz prvi tim. Koja je on tacno pozicija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Kanga i Rodić 🤣 Idi bre u q 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Todo Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Kreće Kangaaaa🫢 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Nemam komentar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Eto ziheraša...baš kao što sam i pretpostavio....ponovo nemamo levo krilo i ponovo je improvizovao. Umesto da igra Milson što mu je i pozicija, on je tamo stavio Maksimovica !? Neverovatno...baš kao u Bodeu, kada je desno stavio Ilica, sada levo Maksimovica, pored X krilnih igrača. Klasična jajara batadjora . Ne treba Zvezdi neprijatelj, sama je sebi to. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Sunce ti j...m, kakav sastav! Ovo je gore i od prognoza najvecih pesimista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago 39 minutes ago, Boka said: Koja je on tacno pozicija? 8 ili 10 2 minutes ago, No name said: Klasična jajara batadjora . Ne treba Zvezdi neprijatelj, sama je sebi to. I dalje je najuspeniji zvezdin trener u novijoj istoriji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Na severu sat vremena pre nema iglagde da padne. zvezda barselona to se osecalo govno do govneta, sudija hteo prekine mec 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgio Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Nažalost, malo je toga mogao da izvede Miloje a da bude više kukavički, eventualno bez špica i Maksimovića bi bilo "grdnije"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Treba Milojevic da se vrati na staro na dupli blok, zajebi ovo dodvoravanje navijacima da igra otvoren fudbal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Како Кузмановић на Арени деконструише ове лажне оптимисте, а поготово ми је мило што је испрозивао Крунића који игра као баба, а требало би да буде врхунско појачање. Што се тиче меча, само да ови спусте лопту колико је могуће и да им ми не помогнемо много. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Какав је цар овај Кузманоивић. Не да овим климоглавцима са Арене ни 1% простора да се измигоље Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago (edited) Ali ovde ti se crta da igraš sa Milsonom po krilu da probaš kontru da otvoriš da iskoristiš brzinu, imas krilo plaćeno 4-5 miliona I on ti ne počinje ni protiv benfike, Monaka, i Barselone . 5 igrača guraš u sredinu, gde stavljaš Kangu koji ne igra odbranu , ne brani prostor, a koji I kad ima loptu u ovim situacijama nema sa kim igrati napred, jer si mu odsekao levu stranu gde nemamo krilo, već improvizujemo... Covek je neverovatan. Znao sam da će neku karafeku da izvede, mislio sam da će Dalsio ili Ilic, ali evo Kange u sredini i Maksimovica levo. Edited 16 hours ago by No name Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts