Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted
Just now, Miki28 Teoljub said:

Jedan jedini jbn centarsut nije uputio kako treba. Salje neke balone.

Dečko je najmanje kriv večeras.

Ugrobario nas Krunić sa amaterskim reakcijama kod oba gola.

Govoriti o Seolu pre ovog Silasa nije u redu.

Posted
5 minutes ago, Crni said:

Rade Krunic igrac utakmice.

Za prvi gol koliko je on kriv, kriv je i Seul..

za drugi gol koliko je on kriv, kriv je i Glazer…

Po meni igrač utakmice MILOJE 

Posted

Obecavajuca utakmica Radeta igrao sam u Milanu Krunica!

Bas on treba da podigne nivo igre ako zelimo nesto u LS!

A Radonjic Nemanja koji jos nije u kondiciji i stanju da igra makar 20 minuta.

Tesko ce on do kraja LS moci da izdrzi...Mozda zadnje 2-3 utakmice.

Sad ce moci samo u JSL...Ali dobro na sentiment nas je navukao Terzic.

Za Silasa bih sacekao....

Posted
2 minutes ago, Zadnji vezni said:

Dečko je najmanje kriv večeras.

Ugrobario nas Krunić sa amaterskim reakcijama kod oba gola.

Govoriti o Seolu pre ovog Silasa nije u redu.

Najmanje kriv🤣🤣🤣 lik je posle Krunica, Olajinke i Dalsia bio najgori na terenu kod nas. 

Pogubljen. 1/7 uspsjesnih centarsuta i 19 puta izgubio posjed. Nemoj me zajebavati. Bek koji u finisu utakmice salje balone. Sramota

Posted

Ovo je jedno od najsramotnijih atmosfera u istoriji kluba.

Mi ne da smo najbolji vec smo najgori navijaci na svijetu, razmazeni, koji nisu dostojni ovakve ekipe i igraca.

Poluprazan stadion na pocetku utakmice i umjesto da mi njih na krilima navijaca sabijemo na pocetku da ne znaju gdje su, desava se potpuno suprotno i oni se oslobadjaju i igraju kako hoce, kasnije osjeca se neko nazadovoljstvo u vazduhu i svaki potez i pokusaj je propracen nervoznim uzdasima umjesto da se pruza podrska do posljednje sekunde.

Stvarno sam razocaran i tuzan i stvarno nek bude sve sramota koji vrijedjaju da li igrace ili Miloja, mi smo najveci krivci i mene je iskreno sramota

PS. Takodje sramno sudjenje Olivera, bas su odvratni on i Taylor, nadam se da nam nece vise nikada dijeliti "pravdu".

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted

Realno smo mnogo neuigrani pogotovo u napadu bas se lose krecemo to jest jos ne mogu da se pohvataju, dobili bi ovo da se igralo kroz jedno mesec dana. 

Sve u svemu dobra utakmica i ko sto rece poklonjena pobeda sad da se ovi odelju i nadam se da sa Mimom nije nista ozbiljno nas najbolji bek !

• Like 5
Posted

Greške koje smo načinili u prvom poluvremenu se na ovom nivou skupo plaćaju. Pogtovo onakava gubitak lopte pre faula za gol ne sme da se događa. Benfika je ekipa sa dobrom tranzicijom. Mi i inače imamo velikih problema kad dođemo do poslednje trećine terena. Protiv Benfike koja je dobro organizovana to je došlo dodatno do izražaja. Otuda nije čudo i što smo pored velike inicijative imali malo pravih prilika i postigli samo jedan gol. 

Posted
4 minutes ago, Bejn said:

Da imamo trenera iz ovog veka ove bi večeras ko plitak potok.

Sta je tacno Miloje pogresio veceras? Gde smo takticki nadigrani? Kako volite da serete po njemu i kad treba i kad ne treba a niste radili fizicko

• Like 7
  • Love 1
  • Ha-ha 2
Posted
2 minutes ago, Sokmeniki said:

Mi ne da smo najbolji vec smo najgori navijaci na svijetu, razmazeni, koji nisu dostojni ovakve ekipe i igraca.

Poluprazan stadion na pocetku utakmice i umjesto da mi njih na krilima navijaca sabijemo na pocetku da ne znaju gdje su, desava se potpuno suprotno i oni se oslobadjaju i igraju kako hoce, kasnije osjeca se neko nazadovoljstvo u vazduhu i svaki potez i pokusaj je propracen nervoznim uzdasima umjesto da se pruza podrska do posljednje sekunde.

Stvarno sam razocaran i tuzan i stvarno nek bude sve sramota koji vrijedjaju da li igrace ili Miloja, mi smo najveci krivci i mene je iskreno sramota

PS. Takodje sramno sudjenje Olivera, bas su odvratni on i Taylor, nadam se da nam nece vise nikada dijeliti "pravdu".

Dalje nisam citao. Jbt kao da su Man Utd '99 ili Barsa '09

Posted
2 minutes ago, Sokmeniki said:

Ma da navijaci su problem a ne vodjenje kluba od strane Terzica i co.

Mozda je navijacima prekipelo to prosipanje supljo u prazno.

Nama je trebalo 3 minuta da pronadjemo resenje ko ce pokrivati beka jbt...

Jer pazi sad beka nemamo.Ali zato imamo 100 krila.