Milko Miller Posted August 31 Share Posted August 31 5 hours ago, Stanko1997 said: Leković potpisao za Saragosu, ali nisu na vreme poslati papiri. Softver je otišao na off. Steta za Lekovica, po Spancima on je bas hteo u Saragosu. Za nas i nije neki gubitak jer je samo obična pozajmica sa opcijom za otkup u pitanju. Nadam se da će da nadje neku drugu ligu jer ovde će svakako teško do minuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 31 Share Posted August 31 Zna li se kada ce danas objaviti raspored meceva za Ls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted August 31 Share Posted August 31 10 hours ago, Stanko1997 said: Leković potpisao za Saragosu, ali nisu na vreme poslati papiri. Softver je otišao na off. Nisu se umecovali atakmenti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 31 Share Posted August 31 (edited) 15 hours ago, atmsfr lnČ said: Kakva doktorska partija A sto je najace retko kada je ispucao loptu pod oblake vec je dodavao odmah slobodnom igracu... Nasa najbolja kupovina u poslednje vreme. On ce nam doneti dobre pare.I mislim da ce ici u ligu petice. Edited August 31 by Don Dusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucevo Posted August 31 Share Posted August 31 Sta cekaju vise sa rasporedom, koji q Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 31 Share Posted August 31 Ja bih samo da okačim ovaj statement sa početka utakmice. Hauge i Bjerkan odigravaju odličan dupli pas, Bejrkan protčava, Mimović ga stiže, oduzima mu lopti, dobacivanje Mimovića, Ðige i Hvanga na malom prostoru, Hvang radi varku telom i onda duga, precizna lopta prema Milsonu, Milson u trku pretrčava Sjevolda, radi brzu promenu pravca, Sjevold pada na guzicu, dodaje Brunu… Eto čisto da se zna gde su došli. 15 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted August 31 Share Posted August 31 (edited) Prvi meč 19. Septembra na marakani, dolazi Benfika. Barselona 6. Novembra...bas kao i Liverpul pre nekoliko godina. Zvezda - Benfika 19. septembar 18.45 Inter Zvezda 1. oktobar 21.00 Monako -- Zvezda 22. oktobar 18.45 Zvezda - Barselona 6. novembar Zvezda - Štutgart 27. novembar Milan - Zvezda 11. decembar Zvezda - PSV - 21. januar Jang Bojs - Crvena zvezda - 29. januar Edited August 31 by No name 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted August 31 Share Posted August 31 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 31 Share Posted August 31 25 minutes ago, Don Dusko said: A sto je najace retko kada je ispucao loptu pod oblake vec je dodavao odmah slobodnom igracu... Nasa najbolja kupovina u poslednje vreme. On ce nam doneti dobre pare.I mislim da ce ici u ligr petice. Kad je dolazio uz naravno fizikalije to mu je naglaseno kao primarni kvalitet, naravno da je i to unapredio sa stecenim samopouzdanjem i rutinom. Ja sam ubedjen da igra za neki Luton vec sad bi vredeo onih famoznih 20 miliona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted August 31 Share Posted August 31 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 31 Share Posted August 31 28 minutes ago, Мџе said: Ja bih samo da okačim ovaj statement sa početka utakmice. Hauge i Bjerkan odigravaju odličan dupli pas, Bejrkan protčava, Mimović ga stiže, oduzima mu lopti, dobacivanje Mimovića, Ðige i Hvanga na malom prostoru, Hvang radi varku telom i onda duga, precizna lopta prema Milsonu, Milson u trku pretrčava Sjevolda, radi brzu promenu pravca, Sjevold pada na guzicu, dodaje Brunu… Eto čisto da se zna gde su došli. O ovome sa bas pisao pre izvesnog vremena... Mimovic stoji dosta visoko, bukvalno kao da igra wing beka a mi u formaciji sa 3 u poslednjoj liniji. Dešavalo se u našoj ligi da ne može da stigne da zatvori ako nema pomoć ili krilnog ili ugraca sredine terena ( a uglavnom isti kasne ). Sreća te Bodo ovo nije kaznjavao, ali npr YB su ubili Galatasaraj po krilnim pozicijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 31 Share Posted August 31 16 hours ago, suptil said: Kad se Markoss ukljucuje na forum sa fotofinis inormaijama? oko 23 h ili kasnije? Sremcevic OFK pozajmica. Nista zanimljivo. 🙂 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 31 Share Posted August 31 5 minutes ago, Fat Zadd said: O ovome sa bas pisao pre izvesnog vremena... Mimovic stoji dosta visoko, bukvalno kao da igra wing beka a mi u formaciji sa 3 u poslednjoj liniji. Dešavalo se u našoj ligi da ne može da stigne da zatvori ako nema pomoć ili krilnog ili ugraca sredine terena ( a uglavnom isti kasne ). Sreća te Bodo ovo nije kaznjavao, ali npr YB su ubili Galatasaraj po krilnim pozicijama. Stoji visoko zato što je Hauge proprilično zajebano krilo i Mimović je igrao čvrstu odbranu nad njim. Neko nije ispratio beka i onda je Mimović morao da juri da pokrije. Mislim da ovde nije njegova krivica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 31 Share Posted August 31 @Čvarkov mozda se vidimo u Milanu 1 minute ago, Мџе said: Stoji visoko zato što je Hauge proprilično zajebano krilo i Mimović je igrao čvrstu odbranu nad njim. Neko nije ispratio beka i onda je Mimović morao da juri da pokrije. Mislim da ovde nije njegova krivica. Ne samo u ovoj situaciji, pronadji utakmice iz naše lige, maltene uvek je par koraka ispred trojice koja su u liniji, što dodatno otvara prostor protivnickim igracima. Sremcevic u OFK, otvara se prostor za dovođenje jos jednog špica , i to ovog iz Cuke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 31 Share Posted August 31 MIlan 11. decembra... Idealno za navijacko gostovanje. Virtus - Zvezda je 6.12. Mnogo je 6 dana u Italiji da se veze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 31 Share Posted August 31 37 minutes ago, No name said: Prvi meč 19. Septembra na marakani, dolazi Benfika. Barselona 6. Novembra...bas kao i Liverpul pre nekoliko godina. Zvezda - Benfika 19. septembar 18.45 Inter Zvezda 1. oktobar 21.00 Monako -- Zvezda 22. oktobar 18.45 Zvezda - Barselona 6. novembar Zvezda - Štutgart 27. novembar Milan - Zvezda 11. decembar Zvezda - PSV - 21. januar Jang Bojs - Crvena zvezda - 29. januar Posle prvog kola delimo prvo mesto. Lepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 31 Share Posted August 31 (edited) 9 minutes ago, Dropkick Murphys said: После првог кола делимо прво место. Лепо. Ko prosle godine posle Asela u EL 😄 Moramo da dobijemo Benfiku. Edited August 31 by suptil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo21 Posted August 31 Share Posted August 31 Mislim da nam se bukvalmo nijenda utakmica FK i KK nisu poklopile sto je top... Sto se rasporeda tice korak po korak al nije lose sto nam Benfika odmah dolazi jer trenutno nisu u formi i juce su kiksnuli... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taratarn Posted August 31 Share Posted August 31 6.novembar 2018., Marakana i pobeda od 2:0 nad Liverpulom, to mi je definitivno bio najlepši rođendan do sad. Neka ga ove godine nadmaši 6.novembar i pobeda nad Barsom. 4.decembar protiv Armania, pa 6.decembar Virtus i onda 11.decembar Milan, moglo bi se povezati nekih 10-ak dana Italije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 31 Share Posted August 31 @Čvarkov 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 31 Share Posted August 31 Jedina utakmica u cetvrtak je prva, Benfika ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 31 Share Posted August 31 9 minutes ago, srlepajce said: @Čvarkov 😁 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 31 Share Posted August 31 Barsu znaci dere Miloje na Pavkovdan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 31 Share Posted August 31 1 hour ago, CuaTheTime said: Znači obezbeđujemo plasman dalje u poslednja dva kola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 31 Share Posted August 31 41 minutes ago, Markoss said: Sremcevic OFK pozajmica. Nista zanimljivo. 🙂 Ko će onda da napusti OFK jer mogu samo tri igrača iz istog kluba na pozajmicu? Mituljikic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts