Milko Miller Posted August 14 Share Posted August 14 Bas mi teško pada neka realna prognoza, bukvalno mogu da zamislim i debakl za nas u Norveskoj i debakl za njih na Marakani. Oni svakako imaju prednost sistema gde ne samo dugo igraju zajedno kod istog trenera nego im bukvalno skoro ceo tim iz Norveske. Mi svakako imamo individualni kvalitet na našoj strani. Domaće prvenstvo je i za njih i za nas ne bas najbolja priprema za Evropu. Molde se muci da prati Bodo, a Rosenborg, bez ikakve dileme najveći tim Norveske, je tek u rasulu. Mislim da ce dosta toga da zavisi od Milojevića. Da vidimo jel moze da produži niz na 13 od 13 sto se prolaza u kvalifikacijama tiče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 15 Share Posted August 15 Quote Drkušić otputovao u Srbiju da potpiše za Zvezdu! Prema tvrdnjama dobro obaveštenog ruskog sajta Čempionat, nema ni trunke dileme da će slovenački štoper postati novi fudbaler Crvene zvezde jer je, kako se ističe, već otputovao za Srbiju kako bi potpisao ugovor. Radi se o jednogodišnjoj pozajmici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 15 Share Posted August 15 Naravno čak i ako potpiše kako da bude u timu protiv Norvežana, a te utakmice donose mnogo za FKCZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucevo Posted August 15 Share Posted August 15 Защитник «Зенита» Ванья Дркушич отправился в Сербию для перехода в «Црвену Звезду» на правах аренды. Об этом «Чемпионату» сообщил источник, знакомый с ситуацией. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 15 Share Posted August 15 Malo poklončić od Gazproma zbog teških pregovora oko novog ugovora 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted August 15 Share Posted August 15 procitah na fejsbucima da se interesujemo za arnautovica. retko besmislen igrac, ili bar u ovom stadijumu karijere. u interu je grozan mozda bude ok kod nas ako se desi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 15 Share Posted August 15 12 minutes ago, Milko Miller said: Malo poklončić od Gazproma zbog teških pregovora oko novog ugovora Nešto je utihnulo oko novog ugovora.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted August 15 Share Posted August 15 23 minutes ago, Perkos2 said: Naravno čak i ako potpiše kako da bude u timu protiv Norvežana, a te utakmice donose mnogo za FKCZ Rok za prijavu je do 00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 15 Share Posted August 15 25 minutes ago, Perkos2 said: Naravno čak i ako potpiše kako da bude u timu protiv Norvežana, a te utakmice donose mnogo za FKCZ Sačekajte malo sa mračenjem, ponekad. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 15 Share Posted August 15 12 minutes ago, HAMMER said: procitah na fejsbucima da se interesujemo za arnautovica. retko besmislen igrac, ili bar u ovom stadijumu karijere. u interu je grozan mozda bude ok kod nas ako se desi... Arnautovic je još uvek klasa, videlo se to na evropskom prvenstvu. To sto nije više za Inter, ne znaci da nije za Zvezdu. Ali svakako su minimalne sanse da dolazi. Mislim da bi samo dosao u sledećem scenariju: dobra ponuda za Serifa, raskid ugovora sa Interom i da ne traži megalomanski ugovor. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 15 Share Posted August 15 Biće Drkušić u sastavu za Bodo. U formi je i treningu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted August 15 Share Posted August 15 1 hour ago, fradler said: Quote Drkušić otputovao u Srbiju da potpiše za Zvezdu! Prema tvrdnjama dobro obaveštenog ruskog sajta Čempionat, nema ni trunke dileme da će slovenački štoper postati novi fudbaler Crvene zvezde jer je, kako se ističe, već otputovao za Srbiju kako bi potpisao ugovor. Radi se o jednogodišnjoj pozajmici. https://www.nogomania.com/Novica/Rusi-trdijo-Drkusic-je-na-poti-v-Beograd-povecal-bo-slovenski-vpliv-v-Crveni-zvezdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 15 Share Posted August 15 1 hour ago, Stanko1997 said: Sačekajte malo sa mračenjem, ponekad. kad će da se upozna sa igračima i uigra? da ne pominjem "zadovoljstvo" kapitena koji će da izvisi dolaskom boljeg igrača ili planiraju da žrtvuju Đigu nije pravi fudbal igrica, ovo igraju živi ljudi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 15 Share Posted August 15 (edited) Živo me zanima kakva je stvarna priča ove pozajmice Drkušića, da li je neka kombinacija zbog finansijskog fer-pleja pa da će ga Zvezda otkupiti sledeće sezone ili je stvarno obična pozajmica. Pogotovo je zanimljiv transfer jer i dalje nije produženo sponzorstvo sa Gazpromom i da li ima nekakve veze sa tim. LM i tu uprava briljira a malo se piše, da se ulazi u sezonu bez obezbeđenog generalnog sponzora a troše kao pijani baroni. Pošto zbog sposobnosti mogu da namaknu sponzore koji jedino urnišu ovu zemlju i narod, ako otpadnu braća Rusi, snižen je izbor na Rio Tinto i Ling Long verovatno. Edited August 15 by Bobby Shurda Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 15 Share Posted August 15 Na stranu sto mislim da je suludo da igrac (posebno odbrambeni) ulece u tim cim dodje, lista igraca se u kvalifikacijama predaje 24h pre prve utakmice. Igrate li vi ljudi nekad Football manager, sta drugo radite kod kuce? 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted August 15 Share Posted August 15 43 minutes ago, Bobby Shurda said: Živo me zanima kakva je stvarna priča ove pozajmice Drkušića, da li je neka kombinacija zbog finansijskog fer-pleja pa da će ga Zvezda otkupiti sledeće sezone ili je stvarno obična pozajmica. Pogotovo je zanimljiv transfer jer i dalje nije produženo sponzorstvo sa Gazpromom i da li ima nekakve veze sa tim. Dolazi Drkusic i nama ostaje isti ugovor sa gazpromom 1/1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 15 Share Posted August 15 Quote 31.09 List A must be submitted online by the following deadlines: 4 July 2024 (24:00 CET) for all matches in the first qualifying round; 18 July 2024 (24:00 CET) for all matches in the second qualifying round; 1 August 2024 (24:00 CET) for all matches in the third qualifying round; 15 August 2024 (24:00 CET) for all matches in the play-offs; 3 September 2024 (24:00 CET) for all matches from the first match in the league phase up to and including the final. 31.10 For the qualifying phase and the play-offs, a club may register a maximum of two new eligible players on List A after the above-mentioned deadlines, provided the quota of locally trained players is respected. This registration must be completed by 24:00 CET the day before the relevant first-leg match and the club’s association must confirm in writing that the new player is currently eligible to play at domestic level. If the registration of a new player causes the number of players on List A to exceed 25, the club must remove a player registered previously to reduce the number of players on the list to 25 again. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo21 Posted August 15 Share Posted August 15 Dolazi Drkusic od 20 postova 19 je mracnih i negativnih... Neverovatno... Vidim da se pominje i Arnautovic ja koliko znam on moze da bude aktuelan samo ako udjemo u LS o njegovom karakteru treba pricati jer ima nadimak beli Baloteli ali pricati o tome sta ce nam, mator je ljudi jel vi pratite njegove igre? Pa u Februaru ove godine igrao sa Interom LS u fazi eliminacije dao gol Atletiku, pre mesec i nesto igrao sa Austrijom na Evropskom niko nema problem sa njegovim godinama ali nama to smeta. Karakter Arnautovica je vec ono sto bi mene brinulo, igracki pa mi takvog napadaca nismo imali verovatno unazad 20ak godina, al smetaju nam 35 njegovih godina navijacima Fenera ne semta Dzekovih 38. Jednostavno smo neverovatni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo21 Posted August 15 Share Posted August 15 11 minutes ago, CuaTheTime said: Dolazi Drkusic i nama ostaje isti ugovor sa gazpromom 1/1 Drkusic dolazi na pozajmicu mi cemo moci i da ga kupimo sledece leto, ali ko zna koja ce mu biti cena jer ga je Zenit sada platio 4 milke. Inace Zenit ce i platu da mu placa dok bude kod nas. Sto se tice Gazproma ne znam otkud panika kod ljudi? Pa ostaje nam Gazprom sponzor samo se pregovara koliko para, bonusi i sve zajebancije koje nosi jedan takav ugovor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 15 Share Posted August 15 12 minutes ago, Amigo21 said: Drkusic dolazi na pozajmicu mi cemo moci i da ga kupimo sledece leto, ali ko zna koja ce mu biti cena jer ga je Zenit sada platio 4 milke. Inace Zenit ce i platu da mu placa dok bude kod nas. Sto se tice Gazproma ne znam otkud panika kod ljudi? Pa ostaje nam Gazprom sponzor samo se pregovara koliko para, bonusi i sve zajebancije koje nosi jedan takav ugovor... gazprom odavno želi i da ima svog čoveka u upravi koji će da kontroliše novac koji daju ali naši varajići su uspešno izbegavali da na to pristanu čak i po cenu da legne manje novca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo21 Posted August 15 Share Posted August 15 9 minutes ago, Perkos2 said: gazprom odavno želi i da ima svog čoveka u upravi koji će da kontroliše novac koji daju ali naši varajići su uspešno izbegavali da na to pristanu čak i po cenu da legne manje novca Ne znam ako imas takve informacije to je moguce, ja sto znam da oni uopste nisu "lagani" vec dosta zahtevni cak i oko stinica. Tipa nas klub je pitao da li Istok moze da bude sa crvenim stolicama a da Gazprom pise belim slovima oni su odbili, odbili su i drugaciju varijantu da ostanu bele stolice ali da Gazprom pise crvenim slovima. Za dresove traze da taj pravougaonik bele boje bude tako veliki. Svakako nisu lagani u pregovorima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 15 Share Posted August 15 28 minutes ago, Amigo21 said: Drkusic dolazi na pozajmicu mi cemo moci i da ga kupimo sledece leto, ali ko zna koja ce mu biti cena jer ga je Zenit sada platio 4 milke. Inace Zenit ce i platu da mu placa dok bude kod nas. Sto se tice Gazproma ne znam otkud panika kod ljudi? Pa ostaje nam Gazprom sponzor samo se pregovara koliko para, bonusi i sve zajebancije koje nosi jedan takav ugovor... Sportklub pise da mi placamo pola ugovora tj 750 hiljada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 15 Share Posted August 15 Ako je Spajic sa Maldiva mogao direktno u 11, moze vala i Drkusic koji ima EP iza sebe. 14 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 15 Share Posted August 15 Odlican posao ako ostaje i Djiga ako ide uopste mi se ne svidja jer smo i dalje u problemu sa zadnjom linijom, mada iskreno neverujem da ce Djiga igde jer bi smo onda bili u ''problemu'' sto se tice bonus pravila. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 15 Share Posted August 15 (edited) 8 minutes ago, Amigo21 said: Ne znam ako imas takve informacije to je moguce, ja sto znam da oni uopste nisu "lagani" vec dosta zahtevni cak i oko stinica. Tipa nas klub je pitao da li Istok moze da bude sa crvenim stolicama a da Gazprom pise belim slovima oni su odbili, odbili su i drugaciju varijantu da ostanu bele stolice ali da Gazprom pise crvenim slovima. Za dresove traze da taj pravougaonik bele boje bude tako veliki. Svakako nisu lagani u pregovorima jebiga oni daju pare pa bi i da se pitaju a Rus kad daje pare težak je ko crna zemlja, mada možda im država da još neku povlasticu u glavnom biznisu pa omekšaju Edited August 15 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts