Jump to content

KK Crvena Zvezda - 2024/2025. - Prelazni rok se nastavlja...


Kooineeperk
Message added by Guru,

- Tema o prelaznom roku podrazumeva komentarisanje dolazaka i odlazaka igrača, realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst, kao i komentarisanje igrača koji se pominju kao potencijalna pojačanja od strane relevantnih izvora. 

 

- Nakon konsultacija sa više forumaša, lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (kada pišu per sources, a ne samo prenose šta naši clickbait sajtovi objavljuju), Đorđe Matić (Meridian bet), Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (on isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno.

 

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će takve postove brisati, a oni najuporniji mogu dobiti i vremenske zabrane pisanja.

Recommended Posts

Kakav epski trenutak da ostanemo bez jednog pleja, pa makar bio to i bekap 🤦‍♂️ Ne smem ni da gledam koje sve ekipe pored Partizana jure istog.

 

Možda bismo mogli probati da vratimo onog malog Campazza, on nije bio loš, mogao bi nam vratiti to što smo mu bili odskočna daska da uzme ozbiljnu kintu u Realu.

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Nevjerovatno kakvo podcjenjivanje domaćih igrača....auuuu...ako je skup Deda od 650k koji je osvojio tripletu sa Zvezdom, šta je reći za reprezentativca Azerbejdžana od 1m+ kojeg je Deda već dva puta pojeo u najbitnijim utakmicama sezone....a da ovom se drugom nije igralo...

  • Like 4
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Ab1995 said:

Nevjerovatno kakvo podcjenjivanje domaćih igrača....auuuu...ako je skup Deda od 650k koji je osvojio tripletu sa Zvezdom, šta je reći za reprezentativca Azerbejdžana od 1m+ kojeg je Deda već dva puta pojeo u najbitnijim utakmicama sezone....a da ovom se drugom nije igralo...

Na stranu to sto Ledeja smatram prljavim igracem i sto nikada ne bih zeleo da ga vidim u nasem dresu ove insinuacije da je Deda bolji igrac su smesne. Cak i ove godine kada je imao znatno slabiju sezonu je davao duplo vise poena u EL, uz 50% vise skokova (i znatno vise minuta - ali Deda bi umro posle 3 kola sa takvom minutazom) on je mnogo bolji igrac od Dede. Bukvalno ne mogu da se porede, ovaj je u top8 cetvorki a Deda nije ni u top20. Bio je dvocifren u vise od 50% meceva, 16/29 ako sam dobro prebrojao.

Davidovac je ukupno 5 puta bio dvocifren. Da ne spominjem odbranu - ni Ledej ni briljira ali nas je svaka cetvorka napunila.

 

I dalje kazem - pre bih zadrzao Dedu nego sto bih doveo Ledeja, ali je Ledej mnogo bolji igrac.

Edited by m0k1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, VISOKOLETAC said:

Pa zasto onda ne uradis nesto povodom toga? Evo, ovde si napisao veoma hrabro, ali ja ne bih stao na tome vec bi otisao do skupstine da sve to kazem Covicu i njegovim klimoglavcima.I Drcelicu, Rakocevicu, Slavnicu........


Izvini na nepristojnom pitanju. Da li ti se prezime možda rimuje sa Darčević? 

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Nisu ni Shengelia ni Virtus glupi - prvi zna da ce u Bolonji da bude prva cetvorka, bez neke guzve, drugi znaju da na trzistu tesko mogu da nadju boljeg.

 

Sustina je da igraci zele od klubova da im veruju, odnosno da bez Shengelie Crvena zvezda ima ozbiljan problem u EL (kao i PAO bez Lessorta, Sloukasa, Granta ili Nunna, KKP bez Puntera ili LeDaya itd. itd.), a ne da dolazi u ekipu koja opusteno moze da funkcionise i bez njega jer vec imaju dve 3/4 opcije + jedna cista cetvorka.

Link to comment
Share on other sites

Just now, srlepajce said:

Ali nas skauting jbt dve godine juris Sengeliju i nikoga vise 

Skauting u KKCZ ne postoji doslovno, nažalost, ali je tako, i što pre ljudi to shvate lakše će im biti. Tako smo i Nejpira jurili 2 leta za redom kao sumanuti, i držali se njega kao pijan plota, amaterizam i nestručnost par ekselans.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...