Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jučer sam gledao Milan- Pisa, i Modric je opet bio daleko najbolji na terenu. Doslovno im rukama pokazuje kome da dodaju loptu. Bilo je par situacija di nije mogao vjerovat kakve brainfartove rade (Pavlović, Saelemakers i Leao su stvarno igrali dobro, mislim da se s njima najbolje razumije). Gimenez S loptom u 16, blizu gol linije, ima Modrica na nekIh 7 metara na povratnoj, Modric mu pokazuje rukama daj mi, sam sam. Ovaj krene u neke driblinge, i padne sam preko sebe. Lik što je zabio za 2:2 je prije toga usro sve što je mogao. Izgubio jednu loptu, krivo dodao dvije, bacio se u 16 za žuti karton, i zakasnio izać kod gola Pise za 2:1.

Posted

Evo mene da se javim posle pobede nad Interom, ogromna pobeda u strasno bitnom momentu. Napoli ima ogromne probleme sa povredama, danas se i povredii KDB i to izgleda zadnju lozu nakon sto je dao gol iz penala. Od ranije su out Lobotka, Rahmani, Meret a i Hojlund se povredio valjda dok je igrao za Dansku i propustio je sve od tada.

Napoli je prvo porazen od Torina u ligi a onda potpuni debakl u Ajndhovenu od Psva i 6 komada u mrezi. Kosmarnih nedelju dana posle kojih se ljuljao sav temelj koji je Konte do sad izgradio u svlacionici. Ali onda ovo danas... Reakcija kakva je bila neophodna i to protiv Intera koji je bio u naletu a Napoli u totalnom nokdaunu.

Treba biti iskren pa reci da je penal za Napoli iz kojeg je poveo biti prestrogo dosudjen. Ali opet slican je sviran za Inter prosle godine u drugom delu sezone tako da deluje da je poravnato. U drugom poluvremenu Konte spremio zamku i totalno takticki unistio Kivua. Sad sledi malo laksi raspored do pauze a onda se nadam u full sastavu izjuriti i Ls, makar da se prodje ovaj ligaski deo.