Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jučer sam gledao Milan- Pisa, i Modric je opet bio daleko najbolji na terenu. Doslovno im rukama pokazuje kome da dodaju loptu. Bilo je par situacija di nije mogao vjerovat kakve brainfartove rade (Pavlović, Saelemakers i Leao su stvarno igrali dobro, mislim da se s njima najbolje razumije). Gimenez S loptom u 16, blizu gol linije, ima Modrica na nekIh 7 metara na povratnoj, Modric mu pokazuje rukama daj mi, sam sam. Ovaj krene u neke driblinge, i padne sam preko sebe. Lik što je zabio za 2:2 je prije toga usro sve što je mogao. Izgubio jednu loptu, krivo dodao dvije, bacio se u 16 za žuti karton, i zakasnio izać kod gola Pise za 2:1.

Posted

Evo mene da se javim posle pobede nad Interom, ogromna pobeda u strasno bitnom momentu. Napoli ima ogromne probleme sa povredama, danas se i povredii KDB i to izgleda zadnju lozu nakon sto je dao gol iz penala. Od ranije su out Lobotka, Rahmani, Meret a i Hojlund se povredio valjda dok je igrao za Dansku i propustio je sve od tada.

Napoli je prvo porazen od Torina u ligi a onda potpuni debakl u Ajndhovenu od Psva i 6 komada u mrezi. Kosmarnih nedelju dana posle kojih se ljuljao sav temelj koji je Konte do sad izgradio u svlacionici. Ali onda ovo danas... Reakcija kakva je bila neophodna i to protiv Intera koji je bio u naletu a Napoli u totalnom nokdaunu.

Treba biti iskren pa reci da je penal za Napoli iz kojeg je poveo biti prestrogo dosudjen. Ali opet slican je sviran za Inter prosle godine u drugom delu sezone tako da deluje da je poravnato. U drugom poluvremenu Konte spremio zamku i totalno takticki unistio Kivua. Sad sledi malo laksi raspored do pauze a onda se nadam u full sastavu izjuriti i Ls, makar da se prodje ovaj ligaski deo.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Como uspeva da veže dve pobede uz gol-razliku 9:0. Zaista impresivno za tako mali klub.

Mislim da je vreme da se Niko Paz proda, kakav bi to posao bio kluba kraj jezera. Doveden je iz Reala za 6m, vidim da mu je sada vrednost ~66m.

Posted

postoji kvaka. Real ima otkupnu klauzulu za suvu u odnosu na ovih 66kk. Real će tu da profitira, Komo će da bude dobro 20ak kk kolika je klauzula 

Posted
8 hours ago, Oi! said:

Como uspeva da veže dve pobede uz gol-razliku 9:0. Zaista impresivno za tako mali klub.

Mislim da je vreme da se Niko Paz proda, kakav bi to posao bio kluba kraj jezera. Doveden je iz Reala za 6m, vidim da mu je sada vrednost ~66m.

Ali Real ima buy-back klauzulu i to se pominje 9 miliona.

Vraca se u Real u junu.

Spoiler

Spoiler