HAMMER Posted Monday at 08:13 AM Posted Monday at 08:13 AM marota vec cetvrtu sezonu operise bez budzeta. kapa dole majstore. sece dupe, krpi usi i tako u krug. bez njega bi bili sto je lacio sad ili roma a ligu sampiona bi gledali samo na tv-u. zao mi kad pomislim da takav covek trune u ovakvom interu. da je bilo srece da se nekako nasao u moratijevom interu. to bi bila prava mera za takvog mahera.
berti Posted Monday at 08:32 AM Posted Monday at 08:32 AM 36 minutes ago, Del Piero said: Marota ih je napravio i treba da ga drze kao malo vode na dlanu. Ako nisu sigurni sta bi se desilo kad bi otisao neka pogledaju Juventus. Sve je to tacno, ali da ti jebeni Taremi i Arnaut juce budu oni koji treba da prelome.... Tiram se pokazao kao pogodak, a moglo je da se desi i da ne bude, da ne klikne. Onda bi kada nema Lautara u spicu bili bas tanki.
berti Posted Monday at 10:31 AM Posted Monday at 10:31 AM Greško i Bisek, to su srca dva jebali nas obojica protiv Lacija 1
Drug Crni Posted Monday at 12:11 PM Posted Monday at 12:11 PM 6 hours ago, HAMMER said: jedno kljajavom Milanu Milan nije tad bio kljakav. Milan je bio najmlađi osvajač Skudeta..pametno selektirana ekipa od strane Paola Maldinija potpomognuta veteranom Ibrahimovićem. Vođena solidnim trenerom kakav Pioli jeste, a sezona iza nas je pokazala da je bio bolji i od Fonseke i od Konseisaa. Tim koji je imao visok plafon i mnogo mesta za nadogradnju. Pre neke četiri godine Milan i Inter su stajali tu negde..u smislu prospekta i budućeg razvoja u smislu rasta klubova i njihovih rezultata. Tri godine kasnije, vi igrate drugo finale Lige šampiona dok smo mi ostali bez Evrope..kod nas se zavrtela trenerska vrteška,kao i funkcionerska, a sad će i čistka igračkog kadra. Sve kao posledica teranja Maldinija. Nije mi čak ni žao ovog scenarija..zaslužili smo ga potpuno. Slažem se da je ovosezonska kampanja u Kalču kiks za Inter jer je Napoli osetno lošiji tim od vas. No, uzimate "Ušatog" za par sedmica i time ćete celu sezonu učiniti uspešnom i za pamćenje. 1
Recommended Posts